- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
kuzenımın arkadası ve zaten bır kac kez aynı ortamda bulunduk
hmmm anladım şimdi
sen gene de 3 aydır tanıdığın biriyle evlilik yüzük aile işine girme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzenımın arkadası ve zaten bır kac kez aynı ortamda bulunduk
İyi de bu sevgilinizin lafı yani. Güven iyidir ama sadece 3 aydır hayatınızda olan birine bu kadar gözü kapalı güvenmek de iyi değil. 3 yıllık ilişkimi yeni yeni huylarını öğrendiğim için sonlandırdım, bir insanı hemen tanıyıp tamamen doğruyu söylediğini anlamak imkansız. Benim tavsiyem sevgilinizden gizli objektif bir şekilde biraz araştırma yapmanız. Eğer cidden problemli bir kız olduğuna dair birkaç objektif kişiden teyit alırsanız ona göre numaranızı değiştirirsiniz ya da savcılığa başvurursunuz.
2 yıl kızdan ayrılmak için bekleyen biri 3 ayda evlilik kararı mı alıyor, bence sevgilinizi biraz daha tanıyın.
Kız güven vermediyse neden uzun süre sürmüş ilişkileri, siz o güveni 3 ayda nasıl sağladınız. Oldum olası eski sevgililerini çekiştiren erkeklere kıl olmuşumdur, önyargılı da olabilirim ama bence acele etmeyin.
hataların bırıne goz yumulur bır daha yapılmamak uzere soz verılır ama aynı hatayı defalarca yapmak sızce mantıklımı ?
Anladım da 2 yıldır zaten kurtulmaya çalışıyordum gibi laflar çok rahatsız edici bence.3 ay oncesındede tanıyordum 3 aydır sevgılıyız oncesınde arkadaslıgımız var kuzenımden dolayı
kurtulmaya bakıyordu derken? onlar ayrılmadan mı sen dahil olmuştun adamın hayatına
Anladım da 2 yıldır zaten kurtulmaya çalışıyordum gibi laflar çok rahatsız edici bence.
Hele de eski sevgilisinin arkasından böyle konuşan erkeklerin samimiyetine inanmıyorum. E ayrılsaydın madem zorla tutan mı vardı derler adama?
Şuan kızın araması da yeterince tepkisini göstermiyor demek ki, hattını değiştirirsin, yabancı numaraları açmazsın olur biter bir kız ne kadar rahatsız edebilir ki bir insanı?
Siz cevap vermedikçe ne zamana kadar arayacak ki, takmayın, arar arar bıkar sonunda.
eski sevgilisi mi defalarca ihanet etmiş.?ve ben hatalarımı tekraralamam olursa ki bunada şahit oldu zaten ihanet etmek defalarca gerçekten çok çirkin bişey
eski sevgilisi mi defalarca ihanet etmiş.?
buna rağmen 2 yıl kurtulmaya mi çalışmış..
bu erkeklerin peşini bırakmayan kendileri istemedigi halde yıllarca devam eden, sonra ne hikmetse birden bitirebildikleri bir ilişkileri genelde vardır..
sen güveniyorsan kendıne sıkıntı yapma , bir süre sonra pes edecektir
ihanet ettiği halde sevgiliniz hemen ayrilmamis.evet eski sevgilisi ihanet etmiş
ihanet ettiği halde sevgiliniz hemen ayrilmamis.
defalarca demissiniz kabul mu etmiş?
2 yıl beklemiş mi ayrilmak icin?
gerçekten enterasan.simdi kızın iddaasida o beni aldattıdır kesin.
iyi düşünün bence.evet öncesinde taniyabilirsiniz ama arkadaş olmakla sevgili eş olmak farklı durumlar.
tekrar umarim hakkinizda hayırlısı olsun..
Bu 3 ayda evlilik karari almaya yetermi.Benim normal arkadaş olmma bile ytmez de ..kuzenımın arkadası ve zaten bır kac kez aynı ortamda bulunduk
Bu 3 ayda evlilik karari almaya yetermi.Benim normal arkadaş olmma bile ytmez de ..
Tabi karar sizin.
Siz kiza hiç bir sekilde cevap vermezseniz birakacaktir rahatsiz etmeyi. Fazla yuz göz olmuşsunuz.