Neden.?

Ne söylenir ki böyle bir vicdansızlığa.. Onu her şeyin yapmayacaksan neden evlenirsin ki zaten...

ilk defa bir konuyu okudum ve ağlıyorum ....
RABBİM yardımcınız olsun ...

Ne yapcaksınız acaba
Ne düşünüyorsunuz ?

Bu erkeklere ne demeli bilmiyorum ki ne kadar rahatlar ne kadar kolay hayat onlar icin..
Herseyi basite indirgemek, öylesine bir olay gibi görebilmek...Bir taraftada yikilan güven duygusu belkide yerine asla geri gelemeyecek, zedelenen sevgi...
Ne karar verirsiniz bilemiyorum ama hakkinizda hayirlisi olsun..

Hayirlisini diliyorum bende, tşkler ..

o kadar güzel ve içten anlatmışsınızki off ağladım ne desem bilemiyormki çok zor bir karar.lütfen kendinizi yetersiz görmeyin her aldatılan kadın ki hiç bir kadın haketmez aldatılmayı yatersiz mi sanıyorsunuz.ne diceğimi bilemiyorum.rabbim yardımcınız olsun.

Onda buldugu her ney ise o bende yokmuş demek ki yada yetersiz ..

Bebeginizi düşünün şimdi lütfen. Kiyaslamayin kendinizi diğer kadınla. Onda olup sizde olmayan diye bir şey yok.Yetersiz olan siz değil esinizmis. Sadakatten,sevgiden,merhamet ten, vicdandan eksikmis.
Bırakın yaptığı serefsizligi kendi temizlemeye çalışsın. Bu işte en masum siz ve bebeginiz. Lütfen uzmeyin kendinizi. Herşeyin hayırlısı. Bundada vardır görmediğimiz anlayamadığımız bir hayir.

Bende kendi kendime neden hayattan soğudum eskiden böyle değildim diyordum. Soğutuyorlar insanı toparlıyorsun bir şekilde sonra başka şekilde yine hayat yine yoruyor. Yaşamak bazen çok anlamsız geliyor. Konu sahibi kusura bakma sana moral veremedim.

Rabb'im yardımcınız olsun...lütfen bebeğiniz için dimdik ayakta kalın...
bu hayatta herkesin bir sınavı vardır sizinki de buymuş.sabırlı olun,bu günler mutlaka geçicek,acınız elbette azalacak.
sakın unutmayın Mevlam neylerse güzel eyler...

Gözlerimden akacak olan yaşları zor tuttum.. Okuduğum bu yazında acını iliklerime kadar hissettim. Allahım bebeğinin yüzüne baksın kocana akıl fikir sana sabır versin kardeşim

2 sene oldu bu aciyla yasiyali oglum icin dayaniyorum bende bosanamadim hala cok sey yapti affettirmek icin ama neye yarar baska birine canim bitanem bebegim dedi ya gozlerine bakti ya yeter,bosanmak uzereyim suan yalniz degilsiniz bende agladim okurken cok zor ve kotu bi durum((

Çok zor Rabbim senınde yardımcın olsun

Denk gelmemiştim bu üyeye sanki diyerek bir bakayım konularına dedim.

İçimde biriken ne varsa bu konunla birlikte döküldü.
Bahane arıyordum ağlamaya sanırım.
Yaşlarım sel oldu. Sayende benim de sümüklerim coşmuş durumda :)

Şimdi nasılsın, nasılsınız bilmiyorum.
Yavrunla daha iyi olduğuna inanmak istiyorum..

Allah mutlu etsin hep inşallah...

ağlattın beni...
Rabbim yar ve yardımcın olsun bebeğini düşün güçlü olmaya çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…