Neden.?

Okurken ağladım. Söyleyecek hiçbirşey yok destek olmak için yazıyorum.

içtenliğinle yazdığın acını kalbimin ortasında hissettim.. ne kadar çok canın yanmış.. umarım senin ve bebeğin için en kısa zamanda kendini toplayabilirsin ne diyebilirim başka hiç bilmiyorum

o kadar içten yazmışsın ki bu hamile halinle sana bunları yaşatanlar elbet hakları ne ise onu bulur...

sözün bittiği yer, hangi kelime avutur ki şimdi seni, içini soğutur.. Allah yardımcın olsun..

İçim dağlandı yazdıklarınızı okurken.

Kararın ne olursa olsun yaşadıklarını en kısa sürede unutmanı dilerim.Ufak tefek de olsa eşinle geçirdiğin zamanlardan mutluluk duyup çok fazlasını istememişsin, o hayatında olduğu için mutlu olmuşsun ama o bunun kıymetini bilecek kapasitede değilmiş umarım bundan sonra bebeğinle beraber hep güler yüzün.

bende ağladım.. Ama dimdik durman lazım bebişin dünyaya gelince yeni bir hayatta seni bekliyor. Hamilesin diye eşin farklı arayışlara yönlenmiş affedip affetmemek senin elinde ama..Hiç kimse için üzülmeye değmez..Her derdin ardından bir sevinç gelir..Bu dünyada önemli olan tek kişi sensin...

Kalbim acıdı resmen okurken , allah sana ve bebeğine huzurlu sağlıklı mutlu bir gelecek nasib etsin. Senin eşini affedebileceğini sanmıyorum , kararın ne olursa olsun kızın çok şanslı çünkü mükemmel bir annesi var . Sandığından çok daha güçlü bir kadınsın ben sadece yazım tarzından bile bunu hissettim.

Biz aldatsak şiddet uygulanır öldürülürüz bile onlar aldatınca ellerinin kiri yüzsüz arsız affet derler bide başıma öyle birşey gelirse ahdım var şiddet uygulıycam komaya girsin ağzı burnu kırılsın o derece ben kırgın olamıyorum içimde öfke oluyor ve gittikçe büyüyor şuan eşinizi çok pis dövesim geldi çok şeyler sölemek istiyorum da nasıl sinirlendim ya offff

offf ağlattın beni.. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım.Ama yaşamayacağım anlamına gelmez tabi.
Teselli edebilecek bir kelime yok.Acını yaşayacaksın. Ama sana şöyle bir şey söyleyebilirim;
kızını kucağına aldığında sende onunla birlikte yeniden doğacaksın.
Herşeye bambaşka bir açıdan bakacaksın. Rabbim gönlüne ferahlık versin.
Bugünki namazımda duamda sen olacaksın.

Ne kadar için acısa da,dünyanın başına yıkıldığını,duvarların üstüne üstüne geldiğini hissetsen de,bütün kırıklarını topla ve bir örtünün altına süpür.Sadece içinde yeşeren o güzel filize odaklan.Evliliğinde yaşadığın bu sınavında,bu hayal kırıklığında kendin üzülebilirsin,kendin yıpranırsın ama bunu o minik cana yaşatmaya hakkın yok.Tabi ki sen de haketmiyorsun ama sana yapılan yanlışı haksızlığı,sen de evladına yaaştma.Senin bugünkü stresin,yıkıntın üzüntün,kanınla canınla beslenen o yavruda ileriye dönük kalıcı hasarlar açabilir.
Belki sen bugün üzülür,yarın affedersin ama bebeğine daha doğmadan hissetirdiklerin silinmez.
O yüzden bebeğine odaklan onun sağ salim doğması için dua et ve zaman tanı.

gözlerim dolu dolu oldu
ne desem ne yazsam boş, bomboş geliyor şu an
Allah sabır versin, güç kuvvet versin en başta sana, sonra kızına ve annene
eşin olacak insan da Allahından bulsun ne denir başka
yüzlerce binlerce kelime geçiyor da aklımdan değmez ya

Evet haklisin, tsk ederim

Tsk ederim umarim hicbir zaman yasamaz anlamazsin beni Allah sana mutluluk huzur versin

Umarim hicbi zaman yasamazsin ..

İçim acıdı resmen Allah size sabır ve saglık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…