• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden.?

Ne g
Denk gelmemiştim bu üyeye sanki diyerek bir bakayım konularına dedim.

İçimde biriken ne varsa bu konunla birlikte döküldü.
Bahane arıyordum ağlamaya sanırım.
Yaşlarım sel oldu. Sayende benim de sümüklerim coşmuş durumda :)

Şimdi nasılsın, nasılsınız bilmiyorum. :KK43:
Yavrunla daha iyi olduğuna inanmak istiyorum..

Allah mutlu etsin hep inşallah...
Ne guzel söylemişsin dert etme dua et..

Kadınla görustum esımın söyledıklerı dısında bır sey gecmedı elime sonrada kapattım bu mevzuyu .. Kapatmam dile getirmeyısımle oldu yoksa hala zihnimin bir köşesinde duruyo.. Eşimi özgur bıraktım yaptığı her harekette özgur secım ona kalmış ben onu o beni ellemedıkçe ellemıyorum ama dusmanda kesılmedım kalbım hala kırık o ise yaptıgının hala pişmanlığında dile getirmesedr cok benim kendisinden uzaklaştığımı her görusunde sebebının bu oldugunu bıldıgı için neden die soramıyor bile.. Ben iyiyim şuara tek derdim kızım baska seyle ugrasmıyorum ama bu bır gercek ki kadın affetse bile neyi affettiğini unutmuyormuş ..

Ne g

Ne guzel söylemişsin dert etme dua et..

Kadınla görustum esımın söyledıklerı dısında bır sey gecmedı elime sonrada kapattım bu mevzuyu .. Kapatmam dile getirmeyısımle oldu yoksa hala zihnimin bir köşesinde duruyo.. Eşimi özgur bıraktım yaptığı her harekette özgur secım ona kalmış ben onu o beni ellemedıkçe ellemıyorum ama dusmanda kesılmedım kalbım hala kırık o ise yaptıgının hala pişmanlığında dile getirmesedr cok benim kendisinden uzaklaştığımı her görusunde sebebının bu oldugunu bıldıgı için neden die soramıyor bile.. Ben iyiyim şuara tek derdim kızım baska seyle ugrasmıyorum ama bu bır gercek ki kadın affetse bile neyi affettiğini unutmuyormuş ..

Unutmaz elbette.. :(

Çok zordur eminim..
Ben de bir şeyleri affettim onlar bile ağır geliyor.
Kadın konusunu affetmek çok daha zordur, yorum bile yapamam.

Allah içindeki acıyı alsın inşallah.

Öyle dediğime bakma.

Çok da dert eden biriyim aslında keşke dualar rahatlatsa daha çok dua etsem de dert etmesem :(

Allah yardım etsin. diyecek bişeyim yok. kendini zeki sanıp karşısındakini aldatanlar var ya hani. allah onları bildigi gibi yapsın. :-(

çok üzüldüm okurken ağladım
keşke insanlar sevdiklerine değer verse evinde seni bekleyen bir karın varken ne olduğu belli olmayan bir kadınla vakit geçirmek çok kötü bir evlat kolay yetişmiyor ailelerde kızlarını acı çeksin diye evlendirmiyor bol bol dua edin allah yardım eder bebeğinizi düşünün allah yardımcın olsun

Unutmaz elbette.. :KK43:

Çok zordur eminim..
Ben de bir şeyleri affettim onlar bile ağır geliyor.
Kadın konusunu affetmek çok daha zordur, yorum bile yapamam.

Allah içindeki acıyı alsın inşallah.

Öyle dediğime bakma.

Çok da dert eden biriyim aslında keşke dualar rahatlatsa daha çok dua etsem de dert etmesem :KK43:

Canım Allah sana da güc versin esine hidayet versin huzurlu yaşa inşallah

çok üzüldüm okurken ağladım
keşke insanlar sevdiklerine değer verse evinde seni bekleyen bir karın varken ne olduğu belli olmayan bir kadınla vakit geçirmek çok kötü bir evlat kolay yetişmiyor ailelerde kızlarını acı çeksin diye evlendirmiyor bol bol dua edin allah yardım eder bebeğinizi düşünün allah yardımcın olsun

Dualarım hic bitmiyor.. Tşk ederim

Back
X