• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden.?

Offf offf offf!

Gözlerim doldu yazını okurken. Nasıl güzen ve içten anlatmışsın başından geçenleri, bütün olan bitene rağmen hala bu kadar naif olabilmek... Bilemedim... Allah sabır versin Ladeynaa, umarım şu an yaşadığın hisleri bir daha ömür boyu yaşamazsın ve çok mutlu bir hayatın olur yavrunla birlikte. Tek dileğim bu...

Tsk ederim ins gelecekte guzel gunler vardir ..

Allah senide senden kaç tane daha varsada hepinizi ıslah etsin Emre.
Çok üzüldüm en az hasarla atlatabilmeni yürekten diliyorum...

Gözlerim doldu aşırı üzüldüm ya... Allah sana yardım etsin Inşallah. Rabbim görsün içini..

Hayat bu işte ne olacak ne çıkacak karşımıza bilemiyoruz.. ama inanin cok üzüldüm cok icten üzüldüm :( Allah sizin ve bebeginiz icin herseyin hayırlısını nasip etsin umarim cok guzel olur hayatinizda her sey

Ay cok kotu oldum yaa ilk defa bu konuda yazilan bi yazi beni bu kadar kotu yapti gozlerim doldu yutkunamadim allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda aydinliga kavusursun ablacim dualarimiz seninle..

Hayat bu işte ne olacak ne çıkacak karşımıza bilemiyoruz.. ama inanin cok üzüldüm cok icten üzüldüm :KK43: Allah sizin ve bebeginiz icin herseyin hayırlısını nasip etsin umarim cok guzel olur hayatinizda her sey

Evet hic belli olmuyor neler olacagi evlilikte sen sadik olsanda ustune duseni yapsanda yetmiyor birde karsindakinin dogrulugu onemli tek basina degilmis evlilik evet 2 kisilikmis tek tarafli olmuyormus ..

Evet hic belli olmuyor neler olacagi evlilikte sen sadik olsanda ustune duseni yapsanda yetmiyor birde karsindakinin dogrulugu onemli tek basina degilmis evlilik evet 2 kisilikmis tek tarafli olmuyormus ..
Olsun dünyanın sonu değil ya, yarin yine sabah olacak, en kötü gecenin bile sabahi olmuyor mu? Sizin bu yaşadıklariz da hayatiniz icin "gece" mahiyetinde belkide. Ve "sabaha" güneşe, mutlu gunlerinize de az kaldi inşallah. Sabredin ve dua edin baska yolu caresi yok.

Ay cok kotu oldum yaa ilk defa bu konuda yazilan bi yazi beni bu kadar kotu yapti gozlerim doldu yutkunamadim allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda aydinliga kavusursun ablacim dualarimiz seninle..

Tsk ederim eksik olmayin .

Allah sabır versin.. beni 18 yıl önceye götürdün acımı dün gibi yaşadım. Yaşayan biri olarak teselli cümlesi yok bu acının..

Olsun dünyanın sonu değil ya, yarin yine sabah olacak, en kötü gecenin bile sabahi olmuyor mu? Sizin bu yaşadıklariz da hayatiniz icin "gece" mahiyetinde belkide. Ve "sabaha" güneşe, mutlu gunlerinize de az kaldi inşallah. Sabredin ve dua edin baska yolu caresi yok.

Ne guzel soylediniz gecedeyim belki de sira gunduz de ..

Allah sabır versin.. beni 18 yıl önceye götürdün acımı dün gibi yaşadım. Yaşayan biri olarak teselli cümlesi yok bu acının..

18 yil snr bile canin yaniyorsa abla benim daha cok canim yanacak demektir .. Allah bize sabir versin

Ne diyecegimi bilemedim. Eski acilarimi aynen bir daha yasadim. Allah yardimcin olsun.

Çok zor gerçekten şu adamlar kadınları üzünce ne geçiyor ellerine sonra nasıl yüzsüzce beni affet diyebiliyorlar o_O yarınlar güzel umut dolu kendini yıpratma nolur bebeğin anne karnında olsa bile etkilenirmiş duyarmış dış dünyayı Allah yardımcın olsun :KK51:

Back
X