• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden.?

Çok zor gerçekten şu adamlar kadınları üzünce ne geçiyor ellerine sonra nasıl yüzsüzce beni affet diyebiliyorlar o_O yarınlar güzel umut dolu kendini yıpratma nolur bebeğin anne karnında olsa bile etkilenirmiş duyarmış dış dünyayı Allah yardımcın olsun :KK51:

Affetmek sanki sadece dilden cikan kelime bu kadar basit gibi ..

Duygularini derinden hissettim çok üzüldüm .Allah yardimcin olsun canim. ne yapmayı düşünüyorsun. Esin affettirmeye calisiyormu.tavirlari nasil. .

allah yardımcınız olsun. Eşinizin aklı başına gelmiştir inşallah. Özellikle hamile veya lohusa eşi olan erkekler bu gibi kaçamaklara çok yatkın oluyor.

Valla artık bu bilim adamları Tıp dünyası. Hamilelik hormonu. Lohusa sendromu falan incelemeyi bırakıp bu dönemdeki adamlara ne oluyor inceleyip bir çare bulmalı.

Çocuğum olsun diye 40 takla at. Kadın gebe kalsın sen 9 ay sonrasında 1 kaç yıl evlilikten zevk alma. Tam dayak lık lar ya tam

Q
Seninde Allah yardimcin olsun tek bnm degil
Teselli icin soyleyecek soz bulamiyorum ama tecrubemden dolayi sunu soyleyebilirim. Yikari cikmak icin once dibe inmek gerekiyor. En dibe inmek, indikten sonra da yavas tavas yukari cikiyorsun. Sen yukari cikmaya basladiginda da o dibe iniyor. Iste o yukari cikma safhasinda bir yerlerde ona rastliyorsun, o da dibe inerken. Ufak el sallarsin o zaman ona artik. Emin ol senin hayatin ondan daha guzel olacak. Cok zor biliyorum. Insanin kalbi acir mi? Benim kalbim iki sene acidi. Benim toparlanmam uzun surdu ama bir sekilde toparlaniyorsun. Gunes her gun yeniden doguyorsa umit de bitmemis demektir. Rabbim o guzel kizini saglikli sihhatli sana bagislasin. Goreceksin kizin ve sen cok mutlu olacaksiniz. Bol bol dua et. Dua etmek iyi geliyor. Allah ben aci ceken yureklerdeyim diyor yani senin nasil caninin yandigini biliyor, O sana yardim edecektir merak etme.

Duygularini derinden hissettim çok üzüldüm .Allah yardimcin olsun canim. ne yapmayı düşünüyorsun. Esin affettirmeye calisiyormu.tavirlari nasil. .

Bu sabah esimle konustuktan sonra herseyi oglen ki randevum icin hastaye gittik ordan anneme geldim aradigi zaman cevapliyorum cogunlukla ama sesini duydugumda aglamaya basladigim icin hic bir sey konusamiyoruz beni eve goturmek istiyor gitmek istemedigmi soyledim saat 10 dan beri kapinin onunde arabada yatiyor boyle cok dayanacagini sanmiyorum ztn illaki gidecektir

Q

Teselli icin soyleyecek soz bulamiyorum ama tecrubemden dolayi sunu soyleyebilirim. Yikari cikmak icin once dibe inmek gerekiyor. En dibe inmek, indikten sonra da yavas tavas yukari cikiyorsun. Sen yukari cikmaya basladiginda da o dibe iniyor. Iste o yukari cikma safhasinda bir yerlerde ona rastliyorsun, o da dibe inerken. Ufak el sallarsin o zaman ona artik. Emin ol senin hayatin ondan daha guzel olacak. Cok zor biliyorum. Insanin kalbi acir mi? Benim kalbim iki sene acidi. Benim toparlanmam uzun surdu ama bir sekilde toparlaniyorsun. Gunes her gun yeniden doguyorsa umit de bitmemis demektir. Rabbim o guzel kizini saglikli sihhatli sana bagislasin. Goreceksin kizin ve sen cok mutlu olacaksiniz. Bol bol dua et. Dua etmek iyi geliyor. Allah ben aci ceken yureklerdeyim diyor yani senin nasil caninin yandigini biliyor, O sana yardim edecektir merak etme.

Evet Allah beni duyuyor O'nu cok yakinimda gbi hissediyorum suan ben bu aciyla yanarken o benim icin guzel gunler yazacak kaderime buna inaniyorum olmasada bunu umit etmek bile yetecek
Allah size guzel gunler versin siz dibe inmeyin hele ki onun karsisinda hep yuksekteki siz olun ..

Aslinda basima gelen her serde bir hayir varmis. Ben eski konunu hatirladim simdi. Esin son zamanlarda cok alkol tuketmeye baslamisti galiba. Bu olay da ona umarim bir tokat etkisi yapar da silkelenip kendine gelir.

allah yardımcınız olsun. Eşinizin aklı başına gelmiştir inşallah. Özellikle hamile veya lohusa eşi olan erkekler bu gibi kaçamaklara çok yatkın oluyor.

Valla artık bu bilim adamları Tıp dünyası. Hamilelik hormonu. Lohusa sendromu falan incelemeyi bırakıp bu dönemdeki adamlara ne oluyor inceleyip bir çare bulmalı.

Çocuğum olsun diye 40 takla at. Kadın gebe kalsın sen 9 ay sonrasında 1 kaç yıl evlilikten zevk alma. Tam dayak lık lar ya tam

Evet birazda onlar incelenmeli neden boyle yapiyorlar ben onun avukatligini yapiyorum saatlerdir hep icimden ama tamamdir bu sebep diyebildigim birsey bulamadim

Aslinda basima gelen her serde bir hayir varmis. Ben eski konunu hatirladim simdi. Esin son zamanlarda cok alkol tuketmeye baslamisti galiba. Bu olay da ona umarim bir tokat etkisi yapar da silkelenip kendine gelir.

Evet dogru hatirliyorsun alkolunden yakiniyordum dun icmeden erkenden eve geldi diye sevinmistim ama fazla uzun surmedi

UOTE="ladeynaa, post: 41410998, member: 644829"]Bu sabah esimle konustuktan sonra herseyi oglen ki randevum icin hastaye gittik ordan anneme geldim aradigi zaman cevapliyorum cogunlukla ama sesini duydugumda aglamaya basladigim icin hic bir sey konusamiyoruz beni eve goturmek istiyor gitmek istemedigmi soyledim saat 10 dan beri kapinin onunde arabada yatiyor boyle cok dayanacagini sanmiyorum ztn illaki gidecektir[/QUOTE]
Gule gule gitsin..üzülme canim. Vicdaniyla basbasa kalsin..anlasin seni kaybetmekten korksun. Sende bebişin için üzme artık kendini uyu dinlen..

Iyi dileklerin icin tesekkurler. Yasamis biri olarak benim seni teselli etmem gerekirken sen bana teselli veriyorsun. Susmayi ogretiyor hayat sanirim. Buna da budanma deniyor. Ben budandim. Sanirim o yuzden artik soyleyecek sey bulamiyorum. Oglum ve ben yepyeni bir hayata basladik bambaska bir sehirde. Mutluyuz. Ilk bir sene dugunlere gidemedim. Romantik filmler izleyemedim. Duygusal kitaplar okuyamadim. Ama sonra hepsi geciyor. Ne zaman ciceklerin, boceklerin,kus seslerinin farkina varirsan iyilesiyorsun demektir. Kizin dogunca daha cabuk toparlanirsin. Zaten butun zamanini alacagindan eskiyi de dusunemezsin. Uykusuz gecen gunlerin yorgunlugunda bir an once uyumak hissi eskiyi dusundurmez sana. Hem prensesinle gecirdigin o guzel dakikalar, onun mis gibi kokusu her seyi unutturur merak etme.
Hic bir aci sonsuza kadar surmezmis. Bana oyle demislerdi. Bitiyor. Zaman zaman yaralarin depresse de eskisi kadar cok canini yakmiyor. Iki yil surdu benim gunesin varligini fark etmem. Ondan once kendi icime hapsetmistim kendimi. Sonra yavas yavas kabugundan cikiyorsun. Geciyor bir sekilde. Zaman hangi yaralari sarmamis ki.. acinizi yasamaniz normal sadece bebeginize zarar vermesine musade etmeyin.

Çok üzüldüm...içimi acitti yazdiklarin...
hani her konuda bıdı bıdı konuşan bi fikri olan ben, karşımda bi arkadaşım varmista bunları bana anlatiyomus gibi hissettim...ve sonunda sadece yutkunabildim.kelimelerimin bittigini anladim.umarım bir an önce için ferahlar...Bebegin de sende layik olduğunuz huzuru bulursunuz arkadaşım...

Yaptığını haklı kılacak sebebi olmasa da, belli ki bir boşluğa düşmüş.

Her insan hata yapar. Siz de bunu eşinizin yaptığı bir hata olarak düşünün.

Evet yanlış... Savunulacak hiçbir yanı yok. Ama tekrarlayacağını sanmıyorum. Affedin...

Iyi dileklerin icin tesekkurler. Yasamis biri olarak benim seni teselli etmem gerekirken sen bana teselli veriyorsun. Susmayi ogretiyor hayat sanirim. Buna da budanma deniyor. Ben budandim. Sanirim o yuzden artik soyleyecek sey bulamiyorum. Oglum ve ben yepyeni bir hayata basladik bambaska bir sehirde. Mutluyuz. Ilk bir sene dugunlere gidemedim. Romantik filmler izleyemedim. Duygusal kitaplar okuyamadim. Ama sonra hepsi geciyor. Ne zaman ciceklerin, boceklerin,kus seslerinin farkina varirsan iyilesiyorsun demektir. Kizin dogunca daha cabuk toparlanirsin. Zaten butun zamanini alacagindan eskiyi de dusunemezsin. Uykusuz gecen gunlerin yorgunlugunda bir an once uyumak hissi eskiyi dusundurmez sana. Hem prensesinle gecirdigin o guzel dakikalar, onun mis gibi kokusu her seyi unutturur merak etme.
Hic bir aci sonsuza kadar surmezmis. Bana oyle demislerdi. Bitiyor. Zaman zaman yaralarin depresse de eskisi kadar cok canini yakmiyor. Iki yil surdu benim gunesin varligini fark etmem. Ondan once kendi icime hapsetmistim kendimi. Sonra yavas yavas kabugundan cikiyorsun. Geciyor bir sekilde. Zaman hangi yaralari sarmamis ki.. acinizi yasamaniz normal sadece bebeginize zarar vermesine musade etmeyin.

Senin kadar guclu bir kadinmiyim bilmiyorum icimi yakan aci bna gucsuzlugumu gosterip cesaretimi kirmaya calisiyor sanki.. Yine Rabbime siginiyorum bana bir yol gostermesi icin dualar edip isaret bekliyorum..
Sen hayatini kurmussun nihayetinde kendi basina ayaktasin dilerim bende kisa zamanda atlatir kuslarin seslerini cabuk duyarim

Çok üzüldüm...içimi acitti yazdiklarin...
hani her konuda bıdı bıdı konuşan bi fikri olan ben, karşımda bi arkadaşım varmista bunları bana anlatiyomus gibi hissettim...ve sonunda sadece yutkunabildim.kelimelerimin bittigini anladim.umarım bir an önce için ferahlar...Bebegin de sende layik olduğunuz huzuru bulursunuz arkadaşım...

Tsk ederim kendimi cok uzaklara gitmis kimsesiz kalmis gbi hissederken sen ve senin gbi bircok arkadas burda acimi paylastiniz hepinize tsklerr

Yaptığını haklı kılacak sebebi olmasa da, belli ki bir boşluğa düşmüş.

Her insan hata yapar. Siz de bunu eşinizin yaptığı bir hata olarak düşünün.

Evet yanlış... Savunulacak hiçbir yanı yok. Ama tekrarlayacağını sanmıyorum. Affedin...

Kendimi o kadar kucuk hissettim ki hera o utanmaliydi belki ama ben utaniyorum karsisinda durmaya yillardir benim evim benim yatagim odam dedigim yerler birden bire bu sabah ait olmadigim bir yerin emanetleri gbi geldi hicbir seye dokunamadim bile cikarken ayakkabilarimla ciktim kapidan..
Simdi beni aradiginda konusamiyorum bile nasil affedilir affetmeyi ogretse keske bna.. Hic affetmediki beni af dilemedim hic boyle ciddi ciddi cunku affa grerek olmadi.

Biraz fzl dökmüşüm içimi okumasa bile kimse yazmak iyi geldi..

İçimdeki hissi tarif edemiyorum ne sinir ne intikam kalbim acıyor bnm hmde yerinden kopacakcasına sanki içerde sıkışmış eziliyor küçülüyor dışarı cıkmak istiyor dar geliyor gögüs kafesim..
Evet biliyordum çok düzgün bir evliliğim yoktu
Çok vakit geçiremiyorduk
Çok sık sevişmiyorduk
Çokta aşk sözleri geçmezdi aramızda
Ama bir şekilde yaşıyorduk ikimiz seviyorduk
Sabah akşam seni seviyorum demezdi ama karnın tokmu sabah akşam sorardı
Seni özledim demezdi pek ama
Geliyorum cay koy karsılıklı içelim derdi
Bana hediyeler almazdı ama vitrinde gördüklerimi anlatıyorsam aldırırdı onu
Arada karı koca yemeklere cıkmazdık ama bana yumurta kırıp yedirirdi
Mükemmel degildi belki ama birsekilde hayat geçerdi
Bitecek bir evlilik bu demezdim
Beni kızdırıp üzerdi ama aldatır demezdim
Zaten kısıtlı yaşadıgımız bu vakitlerimizi bir başkasına ayırdıgı vakitlede kısıtlamış meger..
İşten güçten arta kalan zamanları artık yalnızca bana ayırmıyormuş
Evet yüz yüze görüsmüyormuş o kadınla ama işten eve gelirken ki trafiği onunla degerlendiriyormuş telefonda..
Gün içerisinde bi kaç telefon görüsmesiyle evli oldugunu bilmeyen 39 yaşında bir kadınla vakit geçiriyormus benim kocam..
Kendisinden 10 yaş büyük bir kadın..
İnanmak mı gerekir görüsmediklerine yoksa görüstükleri anlarda neler yaşandıgını gözümün önünden geçirip acıma acı katarak kendimi ziyan mı etmeliyim bilemedim..
Kızgın degilim ona hemde hiç sadece kırgınım hemde cok kırgın
Kendime daha cok kızıyorum sevildigimi onun icin vaz gecilmez oldugumu bana baglı oldugunu sandıgım için..
Uzun zamandır telefonlar cepten çıkmıyordu her ne kadar eve geldiginde engellesede karşısındaki kadını bi tedirginlik vardı.
Çok zor olmadı ortaya cıkarmam gsm şirketinin son 6 aylık dökümanını aldıgımda 3 aydır hayatında olan bu kadını öğrenmiş oldum..
Ona sordugumda hiç çırpınmadı karsında bir kere daha küçülmek istemiyorum herseyi anlatıcam dedi ve anlattı yüzüme bakmadan konuştu yanıma uzanıp ..
Dökumanda da görmüstüm ki son bir kac gündür konuşmuyorlardı pek bitirecektim kendimden nefret eder olmustum dedi. Kendimi toplamam gerekirken kendimi savurdum beni affet..
Bu kadar sade yapılması gereken 'beni affet' !!
Seni affedeyim aşkım sorun degil peki bu içimdeki kusmak üzere hissi, kalbimin yerinden çıkmak istemesi bu hislerde 'affettim' dedigimde geçecek mi?
Ben yetmiyormuşum demek ki başka biri daha gerekmiş.
Onunla konuşmak istemişsin onun sesini duymak onunla birşeyler paylaşmak istemişsin yapmışsında bunları ne diyeyim ki.. Ben senden başka kimseyle konuşmak görüşmek gülüşmek istemedim doğrusunu ben yaptım peki neden ceza gibi acı çeken benim neden canım yanıyor oysa sana ihanet etmedim seni kandırmadım ben bir kız çocugu getirecegim dünyaya senden ve benden bunun telaşesine kaptırmıştım kendimi belki senden daha çok bni heycanlandıran konu bu oldu baskası değil ben ayıp etmedim yanlış yapmadım..
Geçsin istiyorum bu günler geçsin eskisi gibi nefes almak istiyorum bagrımda acı olmadan kafamda sen başkalarıyla canlanmadan hayalini kurdugum görüntüler bile agır geliyor gitmiyor gözümün önünden..
Canım çok yanıyor Emre keşke beni de düşünseydin keşke bunlar yaşanmasaydı..
Şimdi annemin dizine yatmış akan sümüklerimle onun üstünü başını batırmaktan başka yaptığım birşey yok annemide üzdün be Emre neye ağladığımı bilmesede oda ağlıyor benimle benim bebeğimde bnmle ağlıyormudur hıçkırarak iç çektiğimde korkuyormudur?
Sen ve o kadın biraz eğlendiniz ama biz çok üzüldük annem ben ve bebeğim.. Artık seni affetmesi gereken tek ben değilim..
Canım bir şeyler yazmak istedim ama derler ya kelimeler boğazımda düğümlendi diye aynen öyle oldu. Allah güç versin sana, bebeğin için iyi ol..

Back
X