Harikasın cano bende aynı şükür kaçamaksız hayat oh ne rahat asla yapma bu bızım başarı hıkayemız benım hedefim 55Günaydın
Buraya yazdığım günden beri sıfır kaçamak ilerliyorum ve sonuçlarını alıyorum.İnşallah devamı gelecek ve aldığım kiloları vereceğim
İnşallah sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın,zaten bu şekilde ilerlersek her şey çok güzel olacakP
Harikasın cano bende aynı şükür kaçamaksız hayat oh ne rahat asla yapma bu bızım başarı hıkayemız benım hedefim 55
Çok güzel vermişsiniz maşallah benimde 13 Ocak bakalım kaç olucazCanım o kadar harıka bır yazı yazmıssınkı resmen her gun okuyorum kendımı motıve edıyorum 22 yasımı 52 yasıma cevırdım 97 kg ıdım su an 88. 4 e dustum 11 ocak tartı gunum bakalım kaç göreceğim
İki gündür spor yapamadim dün alışveriş bugün temizlik derken birde evlilik yıldönümüm bugün eşim pasta yaptırmış ondan yedim vicdan azabı çekiyorum çok fenaGünaydın arkadaşlar. Dün kaçamak yapmadığım güzel bir gündü. Hafiflediğimi anlıyorum. Vermiş olduğumuz emeklerin karşılığını almak gerçekten dahada motive ediyor. Aynaya bakarken aaa zayıfladımmı ne deyip gülüyorum.
Sizde durumlar nasıl arkadaşlar.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm. Nice mutlu yıllarınız olsun.İki gündür spor yapamadim dün alışveriş bugün temizlik derken birde evlilik yıldönümüm bugün eşim pasta yaptırmış ondan yedim vicdan azabı çekiyorum çok fenaama vazgeçmek yok yarın tam gaz devam
Teşekkür ederimEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm. Nice mutlu yıllarınız olsun.
Arada olur küçük kaçamaklar. Umarım çok fazla yemememişsindir
Nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun canım.Allah daim etsinİki gündür spor yapamadim dün alışveriş bugün temizlik derken birde evlilik yıldönümüm bugün eşim pasta yaptırmış ondan yedim vicdan azabı çekiyorum çok fenaama vazgeçmek yok yarın tam gaz devam
Dün işlerim çok yoğundu canım girmeye pek fırsatım olmadı ama kaçamaksız tam gaz devamArkadaşlar nerdesiniz. Hilal ile bana bıraktınız meydanı.Çıkın çıkın gelin ya. Kaçamak yaptıysanız söz kızmayacağız:)
Amin canım inşallah teşekkür ederimNice sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun canım.Allah daim etsin
Maşallah sana ya harika gidiyorsunBu sabah 83 lerde ucundan göründü çok mutluyum sadece bu akşam ödüllendireceğim kendimi
Aynen ben kaçamak yapınca utancımdan sesim çıkmıyor ama sporumu yapınca hemen gelip yazıyorumArkadaşlar nerdesiniz. Hilal ile bana bıraktınız meydanı.Çıkın çıkın gelin ya. Kaçamak yaptıysanız söz kızmayacağız:)
Harıkasın canımÇok güzel vermişsiniz maşallah benimde 13 Ocak bakalım kaç olucazbende 100 kilolardan geldim şimdi 78 kiloyum
Süpersin.Dün işlerim çok yoğundu canım girmeye pek fırsatım olmadı ama kaçamaksız tam gaz devam
2021 hepimize sağlık mutluluk bol kazanç veeee fit bir vücutNice sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun canım.Allah daim etsin