- 16 Temmuz 2023
- 4.395
- 12.047
- 128
- Konu Sahibi tuzkarabiber
Hakaret eden, öfke kontrolü olmayan,aldatan toksik birinin peşinden koşup özür dilemek ,ısrarla barışmak için uğraşmak da sizin toksikliğe alıştığınızı, büyük bir sorun olduğunu gösterir.Uzun zamandır toksik bir hale gelen ilişki bugün tam olarak bitti. Daha öncede konu açıp yorumları merak etmiştim ve belki “burdan döner tekrar barışırız” diye olayları anlatamamıştım. Oldukça ağzı bozuk biriydi ama bunu bana özel olmadığını hatta elinden geldiğince özen gösterdiğini söylüyordu. Son zamanlarda artık çığırından çıkmıştı en ufak hoşuna gitmeyen durumda bana hakaret edebiliyordu. Özür dileyip tekrar devam ediyorduk (çünkü onu gerçekten çok seviyordum kopamıyordum hastalıklı gibi). Geçtiğimiz günlerde yine bir şeye sinirlendi ve demediği şey kalmadı engelledi beni , ben ise yine gönlünü almak için uğraştım ettim sonuç olarak yine barıştık (en azından ben öyle sanıyordum). Bu olaydan sadece bir iki gün sonra instagramının arama kısmında onlarca kadın ismi vardı. Neye uğradığımı şaşırdım kim bunlar bile diyemeden hepsini sildi. Çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım ve o anda konuşmadım. 5 gün boyunca yaptığının arkasında durdu ve bunu “seninle en son kavgada artık bitirmek istiyordum çok sıkılmıştım sürekli kavga etmekten bu sebeple de bunu yaptım” diyerek normalleştirdi. 20 gündür ondan bunu affettirecek bir şey yapmasını bekledim (affedilecek hiçbir yanı yok ama yine de enayilik bende kalsın moduna girmiştim) ama 20 gün boyunca zaten ilk beş gün umurunda değildi yaptığının arkasında iyi ki yaptım şeklindeydi sonrasında benim ciddi halimi görünce özür dilemeye üzerine düşmeye başladı. Ben ona bana hissettirdiklerini anlatırken beni sorun çıkarmakla ve açık aramakla suçladı. Bugün ise sonunda sıkıldım artık normale döneceksen dön yoksa bitsin artık dedi. Bu arada bunu salaklığı bşr arkadaşım yapsa onu yerden yere çarpar sırf geri bu çocukla konuşmasın diye zindana atar kilidini de ineğe yuttururdum ama konu kendine gelince aptaldan hallice oluyormuş insan. Her ne olursa olsun canım acıyor üzülüyorum hem bu kadar değersiz hissettirildiğim için hem de sevdiğim kadar sevilmediğim için. Her şeye rağmen aşk acısı çekiyorum ve çok kötü hissediyorum. Benim de ilişki içinde hatalarım oldu asla tek taraflı kimseyi suçlamıyorum ama her olayda hakaret bile duysam özürümü dileyip karşımdaki insanı anlamaya çalıştım hep. Hata yapan tarafta hata yapılan tarafta ben olsam hiç değişmedi bu hep üzülen oldum. Bunları bilmeme rağmen yine de bittiği için üzülüyorum onu gerçekten çok seviyordum ve berbat hissediyorum.
"Ben neden kendime değer vermiyorum, kendimi neden böyle ilişkiye layık gördüm, ısrarla barışmak için uğraşma sebebim neydi , kendime nasıl değer veririm,sağlıklı ilişki kurabilmek için ne yapabilirim " diye bir düşünün ve psikolojik destek alın mutlaka.