Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
önemliolan rengi değil bence mal mal bakarsa sırnaşık şeyrengin ne önemi var önemli olangüzel bakan göz

Göz makyajı yapmayı pek beceremiyorum,biri sevabına bana göz makyajım nasıl olmalı konusunda fikir verse çok makbule geçer.Madem konu açık renk gözler :sm_confused:

Göz makyajı yapmayı pek beceremiyorum,biri sevabına bana göz makyajım nasıl olmalı konusunda fikir verse çok makbule geçer.Madem konu açık renk gözler :sm_confused:

bademim güzel gözlüm göz makyajı bölümüne koy bence bunu hem orda kızlar video resim yüklüyor bak nasıl yapıolar ben de geliştirdim onlar sayesinde
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ndi-yaptiginiz-goz-makyaji-resimleri-555.html

Makyaj Ürünleri - Stilleri Resimli Paylaşımlar - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

azınlık oldukları için ilk etapta dikkati çekiyorlar.
ama göz rengi ne olursa olsun önemli olan güzel bakmasıdırhihoyyyt

rengi değil bakışı önemli diyenlerdenim ve şekli de önemli
kızımın gözleri siyah üzüm gibi hayatımda öyle güzel görmedim mesela ben:)
hele bir de bana sevgiyle bakışı yok mu?:)

Benim gözlerim koyu kahve ve kendimi bildim bileli çok övgü alır gözlerim bakışlarım....
Hatta çok güzel bir anımda var gözlerimle ilgili ama yazmıcam hehehe:tomato:

Mesela Andriana Lima'nın gözleri kahverengi de olsaydı kadın yine çok güzel olurdu.. :) bence de renkten ziyade gözün yapısı ve kaşlarla uyum içinde olmasıdır.. ben erkekte kara kaş kara göz,bayanda da zifiri karanlık gözleri çok çekici bulurum

alkışş lütfen.tamamen katılıyorumŞeniz

rengi değil bakışı önemli diyenlerdenim ve şekli de önemli
kızımın gözleri siyah üzüm gibi hayatımda öyle güzel görmedim mesela ben:)
hele bir de bana sevgiyle bakışı yok mu?:)

O güzel gözler sana hep sevgiyle baksın :asigim:a.s.

bencede her renkli göz güzel diildir kızlarda yine neyse ama erkeklerde ben hiç begenmiyorum benimde gözlerim yeşil belkide ondandır benimde koyu gözlere karşı bi ilgim var

Bende mavi gozu pek sevmem cunku burda hepsinin gozleri mavi genellikte hollandalilar yani..
yesil gozde hosuma gider.. ama en sevdigim goz rengi siyah ... benim goz rengim koyu kahveringi...

Valla sadece renkli gözler güzeldir diye bişey yok..benim gözlerim kahverengi ve herkes çok beğenir bende beğeniyorum..... şakkıdı
ayrıca renkli gözü yakıştırmıyorum ben bazılarına..

Allah herkese yakışan göz rengini vermiştir. :1closedeyes:

Beğenmemek kimsenin haddine değildir.

ben gözlerim gzlmi bilmk istiyorm herkes gzl dio ama ben pek beenmiorm ..şekli önmli fln dio herkess şuraya bi resmmi koysam da yrm yapsanzz olrmuu

bu benm gzöm nasl şeklii gzlmi

Son düzenleme:
hayır canim lütfen çağın gerisinde kalmayalım artık onlar eski yakıştırmalar.renkli gözleri bütün erkekler severler seviyorlar ve de seveceklerrrr

klava:

öhö. genelleme yapmasak
. bütün erkekler renkli göz sevmezler.
benim ağabeyim sevmezdi mesela.
ben bayılırım bu arada.
ama ona bak şu kızın gözleri ne güzel . renkli dediğimde bakar,hiçte beğenmedim. derdi.
renki göz beğenmiyorum diyede eklerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…