• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden herkes çok gergin bu sitede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size verilen cevaplardan onların kötü kişiler olduğunu değil de size yardımcı olmak isteyen kişiler olduklarını düşünün. Zira kadınlar üzerlerinde o kadar sorumluluk varken size cevap yazmışlar yoksa tanımadıkları biri için neden vakit harcasınlar. Emin olun bazen nasihatten ziyade gerçeklerin yüzümüze çarpması bizi daha hızlı ayağa kaldırır.

Sana olma diyen olmadı 😂 sen olursun olmaz orası beni ilgilendirmez normalde değildim ama bu uygulamada kendimi bol bol öveceğim
Yahu öv kendini, ona bir şey diyen yok ama biraz da düşün. İnsanlara yok elime düşersiniz, iğne olmaya geleceksiniz falan ne yapacaksın mesela gelseler?
Olaylara biraz daha farklı bak, bunu senin için söylüyoruz biz yazar yazar unuturuz bu hayatı yaşayan sensin.
Dışarıda da böyleysen insan ilişkilerin yürümez, insanların çoğunluğu sana aynı şeyi söylüyorsa bir durup düşün bende de bir şey olabilir mi diye? Niye olmasın? Hatasız, yanlışsız, her şeyi doğru olan biri var mı? Yok.

Yahu öv kendini, ona bir şey diyen yok ama biraz da düşün. İnsanlara yok elime düşersiniz, iğne olmaya geleceksiniz falan ne yapacaksın mesela gelseler?
Olaylara biraz daha farklı bak, bunu senin için söylüyoruz biz yazar yazar unuturuz bu hayatı yaşayan sensin.
Dışarıda da böyleysen insan ilişkilerin yürümez, insanların çoğunluğu sana aynı şeyi söylüyorsa bir durup düşün bende de bir şey olabilir mi diye? Niye olmasın? Hatasız, yanlışsız, her şeyi doğru olan biri var mı? Yok.

Merak etme dışarıda asla böyle biri değilim sadece öfkem bu uygulamaya karşıydı bu yani sinirlerimi nasıl bozduklarini düşünun artık

Nasıl anlıyorsan sende benim umurumda degilsin inan anlatım bozukluğunu bilmek çok dahi olduğun anlamına gelmiyor şuan benimle münakaşaya girmen bile seviyesiz olduğun anlamına geliyor çokta kasma güzel kudurtmuşum😂
Ben hiçbir yorumda seviyesiz vs gibi sözcükler yazmadım, senin gibi kişileri çok iyi biliyorum, zekayla cevap verecek yetenekleri olmadığı an çirkin sözlere sığınırlar örnek: seviyesiz

Tamam uzatma ya biraz agresif olmus olabilirim asla öyle biri değilim ama sizde çok üstüme geldiniz neyse kusura bakma

isteyen istediğini yazar yaa...forum ortamında atış serbest sonuçta. kaale alırsın almazsın sana kalmış. çok da ciddiye almamak gerek.

Merak etme dışarıda asla böyle biri değilim sadece öfkem bu uygulamaya karşıydı bu yani sinirlerimi nasıl bozduklarini düşünun artık
İşte yapma kuzum, sana yaş dememizin nedeni de bu. Bu yaşlar böyledir, duyguları uç noktada yaşayabilirsin, fevri anların olabilir, her şeyi herkesten çok bildiğine inanırsın bak suç değil, ciddiyim olur bu yaşlarda ama kendini kontrol etmeye çalış.
Burada insanlar yazar, çizer bazıları hoşuna da gitmeyebilir, her yazılanı, her fikri sevecek benimseyecek değilsin ama tepkilerini kontrol et. Zaten kontrol böyle başlar, bak unutma lafımı çok değil 5 sene sonra bile şu konudaki cevaplarını görünce niye böyle davranmışım ki diyeceksin kendine.

İşte yapma kuzum, sana yaş dememizin nedeni de bu. Bu yaşlar böyledir, duyguları uç noktada yaşayabilirsin, fevri anların olabilir, her şeyi herkesten çok bildiğine inanırsın bak suç değil, ciddiyim olur bu yaşlarda ama kendini kontrol etmeye çalış.
Burada insanlar yazar, çizer bazıları hoşuna da gitmeyebilir, her yazılanı, her fikri sevecek benimseyecek değilsin ama tepkilerini kontrol et. Zaten kontrol böyle başlar, bak unutma lafımı çok değil 5 sene sonra bile şu konudaki cevaplarını görünce niye böyle davranmışım ki diyeceksin kendine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back