Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhafazakar kismi kafa karistirici.hiristiyanlarda evleniyor niye acaba!!!Toplum baskısı ve dayatmalar olmasaydı evlilikler bu kadar fazla olmazdı. Ve evet ben de topluma uyum sağlamak adına evlendim. Muhafazakar aileme iyi evlat olduğumu da kanıtladım. Daha ne olsun. Evlilik dediğimiz şey de birkaç ay iyi hissettiren, sonrasında insanı boğan sorumluluklar bütünü.
Muhafazakar kismi kafa karistirici.hiristiyanlarda evleniyor niye acaba!!!
Konulara din karıştırmak neden yasak biliyor musun ? Bu platformadaki herkes müslüman değil , yelpaze geniş .. birinin dinle ilgili söyleyip dayattığı, diğerinin hoşuna gitmez hatta kırılabilir çoğu zaman . Müslümanlık üzerinden değil de kendi tercihin üzerinden cevaplarsan polemik çıkmaz . Mesela ben müslüman olduğum için böylesinin doğru olduğuna inandım ve o sebeple evlendim dersen kimse kırılmaz .ama : müslümanız kardeşim , nikah yapmadan öpüşülür mü, sevisilir mi ,aynı ev paylaşılır mi dersen , farklı dine mensup üyeleri hem kızdırır hem üzersin .banane arkadaşım senin dininden ,benim dinim bunu emretmiyor der ..mesela .. Çok yorgunum ,toparlayıp yazamıyorum ama seni kırmak için söylemiyorum .senin üzerinden kamu spotu yayınlıyorum :) herkesin fikrine saygı duyduğumu da ekleyeyim ve defolayım
teşekkür ederim , evet yorumlar üzücü ama gerçeklik payı var. Bencil bir insan, ve bağlayıcı yükümlülüğe girmiyor. Kendince sevdiğini düşünüyorum zaten fazlasını bilmiyor, ailesini bile sevdiğini söyleyemiyor "değer veriyorum kendimce seviyorum" diyor ki çok düşkün hani uzakta olsalar da. Ama kıstasları hep "kendince" ve bu sığ dünyasında hakkını yemeyim en çok bana yer açtı ama beklentiler karşılıklı olmadığı için sonuçta bir yerde tıkandık. Beklentisiz devam edelim desem ooh canına minnet tabii. 35 yaşına kadar bunu öğrenememiş insana da bu saatten sonra öğretemem.Çünkü adam neden evlensin? Bir sevgilisi var.. Sıkıldığında hadi ben kaçıyorum diyebilir... Ama evlilik öyle mi? Eğet sıkılırsa bunun avukatı, mahkemesi, nafakası var.. Ben uzun süren ilişkileri evliliğe bağlayamak istemeyen erkeklerin şunu düşündüğünü düşünüyorum..Konu sahibi lütfen yanlış anlamayın zira ben deeşimle nişanlıyken aynı evde kaldığımdan mütevellit rahatlıkla söyleyebiliyorum ki sizinle hoş vakitler geçiriyor ama o kadar... Sizi sevdiğini düşünmüyorum.. Bir gün sıkıldığında bunu size rahatça söyleyebilir... Aşık değil...Size bağlı değil...Sizdeb ayrılsa hayatında hiçbir değişiklik olmamış gibi devam edebilir.. Bana göre siz onun hayatında sadece olması gerektiği kadar varsınız.. Anlatabiliyor muyum? Yapmayın bunu kendinize.. Evlenseniz dahi bu adamla evlilik uzun sürmez... Çünkü şu an ne size ne de sizin ailenize karşı bir sorumluluğu yok.. Allah yüreğinize göre versin inşallah..