- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
İşte bende onu yapmıştım ilk ama sen merak ettin DDD
Hı hı hadi ordan... Git kumda oyna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende onu yapmıştım ilk ama sen merak ettin DDD
yahu romantik değil derken öyle 7/24 çiçek böcek insanı değil, ben de değilim. Yapay geliyor. Beklemediğim anda karşıma çıkar 8 saat uzak yerden gelir, evde grand tuvalet giyinip mum ışığında yemek de ayarlar kendi hazırlar, yeri gelir çok duygulanınca şiir de yazar. Detay vermeden sadece genel romantik tipine uygun değil dedim yani her dk öyle gezen erkekler de var benim adam böyle değil. Zaten ayrılmak çözüm farkındayım, sadece neden evlenilir diye sorguladım. Benim çevremdeki erkeklerin bir çoğu bekar, arkadaşlarım dahil. Aşk başka evlilik başka diyor arkadaşlarım da . Farklı görüşleri almak istedim. Ve ben nasıl genelleme yapmaktan kaçınıyorsam sizin de yapmanız yanlış. BDV deki konulara bir bakın herkes aşık evlenmiş bu kadar sızlanmalar neden çıkıyor peki? Kimsenin duygularını da ilişkilerini de yerden yere çalamayız. Yaşanmışlıklar ve karakterler çeşit çeşittir. Bir kalıba sokup tek tip düşünmek yanlış demek istedim. Ben ilişkimi aklamaya çalışmıyorum zaten ayrıldım. Sadece birini sevmek ya da aşık olmak bazen yetmeyebilir evlenmeye karakterler ve egolar ya da bencillikler girer devreye. Kaldı ki dini inançlar dışında da sosyo-kültürel veya ekonomik sebepler ve hatta iş yaşantısı bile evliliğe bakış açılarını etkileyen faktörlerdir.
Hı hı hadi ordan... Git kumda oyna
Banka da birim müdürüyüm toplantıya gitsem olmazmı ?
önceki ilişkileri hep bu yüzden bitmiş, ve hatunlar hemen başkasını bulmuş (tabi klişe sensiz yaşayamam senden sonra yalnız ölcem diyip 2 aya bulmuş hepsi :) bu da bi gün evlenirsem senle evlenirim ama böyle şartlamayalım diyor . ulan ne zaman şartlayacağız huzurevine düşünce mi aslında aynı şehirde olsak evlenmeyi düşünmem , sorun ayrı şehirlerde ve hatta belki ileride ayrı ülkere düşmek. uzaktan sürdürmekten yoruldum artık ruhenHep boyle oluo ya o kadar cok kotuleyince biri insan savunmaya gecio ulan o kadar da kotu degil ben aptal miyim oyle olsa niye sevmis olayim die. Tamam anladim seni e mutluysan ille de evlilik die zorlama o zaman. Ben 40a dayandim hic de evlenme niyetim yok cok aptalca gelio. Sevgili olup aski tazr tutmak varken evlenip lavabodan sumuk mu temizlicen illa :)) ben sen ille de evlenmek istiosun ve uzuluosun diye dedim. Boyle hisler karsilikli olur çünkü o istemiosa bi neden vardir. Bi de o tipler uzun iliskilerinden cikinca hemen iki aylik bi kizla evleniverirler apar topar.
benim için de öyle, düğün falan bana uzak işler zaten :) bu arada nickine bayılıyorumHayat arkadasimla ömürümü gecirmek istedigim icin-
evlilik derken, imza atip sonrada dügünde pitik atmak degil amacim. benim icin evlilik bu degil yani.
benim için de öyle, düğün falan bana uzak işler zaten :) bu arada nickine bayılıyorum
Insanlara söz hakkı verince tabi biraz böyle oluyor. Herkes kendi cephesinden kendi deneyimlerine göre verdiğin bilgiyi yorumluyor. KK nde bir de bazen acımasız olunabiliyor. Herkes kendi hayat tarzını, eşini kendi seçiyor, hiç birimiz hic birimizin eşini secmezdik kendimize eş diye, secmedik de zaten. O yüzden buradaki yorumlar da tek doğru demek değil, dediğin gibi burada olmayan bir sürü detay var, duygular var. Bir tek söylemek istediğim, daha gençsin, şu anda hayatındaki herşey değiştirilebilir tazelikte, o yüzden risk almak da mümkün, hayatını dilediğin hale sokmak da. Yolun açık olsun, umarım herşey dilediğin gibi olur.Mune konu dine karışmadan kapanabilir mi?
Herkese değerli fikirleri için teşekkür ederim. Kendime değer vererek yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim. Yalnız da kalsam, bildiğim yoldan şaşmayıp kendimi önemseyeceğim. Konuyu açma sebebim "aman yaşım geçiyor evleneyim bu adam benle evlenmiyor evde kalıcam" meselesi değildi. Bazı arkadaşlar sevgilimin beni sevmediğini sevse evleneceğini söyledi, bazıları ise bencil,kariyer odaklı ve 12 yaşından beri tek yaşadığı için başkasını ebediyen hayatına dahil etmesinin zor olacağını söyledi. Ki ben de bu görüşlerdeyim. Belki sizin eşleriniz gibi "aşkım sana ölürüm vs vs " tarzı konuşmuyor, belki evet evlenmiyor ama ilişkimi bitiriyor olsam da 3 senenin hakkını göz ardı edemem. İnsan kalıplaşmış varlık değil neticede, ben size 20 satırda bir şeyler izah etmeye çalıştım, yüzeysel fazlasıyla hatta. Sevgilimi beni sallamaz, umursamaz, sevmez gibi algılandı ama elbette değil kimse mutsuz olduğu bir şeyi 3 sene devam ettirmez özellikle de uzaktan yürütmeye uğraşmaz. Kendisiyle konuşacağım. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için. Sevgiler
Kesinlikle katılıyorum. Dediğim gibi sadece fikir alma maksatlı açtım. Tek tip doğru yok hayatta, öyle olsaydı herkes benzer hayatlar yaşardı. Çok teşekkür ederim dilekleriniz için de :)Insanlara söz hakkı verince tabi biraz böyle oluyor. Herkes kendi cephesinden kendi deneyimlerine göre verdiğin bilgiyi yorumluyor. KK nde bir de bazen acımasız olunabiliyor. Herkes kendi hayat tarzını, eşini kendi seçiyor, hiç birimiz hic birimizin eşini secmezdik kendimize eş diye, secmedik de zaten. O yüzden buradaki yorumlar da tek doğru demek değil, dediğin gibi burada olmayan bir sürü detay var, duygular var. Bir tek söylemek istediğim, daha gençsin, şu anda hayatındaki herşey değiştirilebilir tazelikte, o yüzden risk almak da mümkün, hayatını dilediğin hale sokmak da. Yolun açık olsun, umarım herşey dilediğin gibi olur.
Konuyu okuduğumda çok iyi geliri olan, yalnızlığı seven başına buyruk bir adam olduğunu anladım, benden önceki 6 sevgilisi vs de demişsiniz, yani bu adam her halükarda kendince ihtiyaçlarını tatmin edecek bir kadın bulabilir, kendi düzeninde kapanık yaşayıp gider. Sürekli aileden uzak yaşamış kopmuş tek kişilik bir hayatı var. Aileden sürekli uzak yaşayınca gitgide kopuyorsunuz ben bunu üniversitede yaşadım, evlendim eşiniz gibiydim biraz eşimin zorlamasıyla açıldım, şimdi aile olmayı seviyorum ama gene arada bunalıyorum, çünkü ailem bana pek de mutluluk sunmuyor.Beraber kalıyoruz her zaman olmasa da , izinlerde vs. o konularda sıkıntı yok, hatta sürpriz yapıp gelir beklemediğim zamanlarda . Ancak katılıyorum size, ben ondan ayrı kalmak istemediğim için istiyorum ama o kesinlikle istemiyor.
tam olarak böyle evet. Karışıklığı belki düzelir umuduyla hala sevgili olma çabasında. ama zorlama ile olmazK
Konuyu okuduğumda çok iyi geliri olan, yalnızlığı seven başına buyruk bir adam olduğunu anladım, benden önceki 6 sevgilisi vs de demişsiniz, yani bu adam her halükarda kendince ihtiyaçlarını tatmin edecek bir kadın bulabilir, kendi düzeninde kapanık yaşayıp gider. Sürekli aileden uzak yaşamış kopmuş tek kişilik bir hayatı var. Aileden sürekli uzak yaşayınca gitgide kopuyorsunuz ben bunu üniversitede yaşadım, evlendim eşiniz gibiydim biraz eşimin zorlamasıyla açıldım, şimdi aile olmayı seviyorum ama gene arada bunalıyorum, çünkü ailem bana pek de mutluluk sunmuyor.
Ailesiyle anlaşamıyor büyük ihtimal, kardeşine düşkün ailesi ve adam kendini işine adamış kendi kendine bir hayat kurmuş kimseyi de almak istemiyor.
tam olarak böyle evet. Karışıklığı belki düzelir umuduyla hala sevgili olma çabasında. ama zorlama ile olmaz
______Mune konu dine karışmadan kapanabilir mi?