- 20 Ekim 2018
- 2.278
- 3.575
-
- Konu Sahibi sanssizkiz12
İstediğin kadar dua et adaklar ada sevgilinde iş yok onu ne yapacaksın sen 8senede memur oldun.. O hadi 1 değil 3 5 değill 8 senede bir tane demi olmadı bu kpssSorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Sadece dua ile olmaz canım calismak lazım o cok calissin sen dua et yine de olmuyorsa hayirlisi boyleymis deyip baska bir is baksin.Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Odundan bile insan oldu misal PİNOKYOHiç kızmayın ailenize o zaman. 8 senede odunu yontsalar o bile gayret gösterip iş bulur.
O zaman öldüm bittim demeyin, sonradan ağlayacağınıza şimdi ağlayınÇalışmıyor suan.
Sınavlara hazırlanmak için işten çıkmasının ailenizin düşüncesiyle alakası var mı ?Çalışıp isi bıraktı çoğu zaman. Sınavlara hazırlandı diye
Pardon kim sizin önünüzü kesiyor, torpilden mi bahsediyorsunuz? Adam daha genel sınavdan yeterli puan alamamış, doğru düzgün çalışmamış, yeterli emek göstermemiş hala önünüzü mü kesiyorlar?Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Kızı memur olan ailelerin, eş adayı için illa memur illa memur olarak diretmelerini anlayamadım gitti..O kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim
Pipinin bile alternatifi var teknoloji sağ olsunKpssde 70 alamiyor
Calismiyor
Ee napiyor peki? Sadece evlenmeye mi pipisi var? Allah askina bir ise yaramayan adamla evlenip ne yapacaksiniz,kanepeden kalkmaz o.