Neden böyle her şey. Olmadı olmuyor ölmek istiyorum artık

Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim

bacım kusura bakma da benim gözumu bağlayıp kpss ye soksalar yine 70 in ustu alırım, ki lisansta yani, lise kpss de 70 almıyorsa hiç hazırlanmamıştır anca sayfaları yelpaze yapmıştır çevire çevire.
sizin önunuzu kesmiyolar bence 8 yıllık sevgilin kpss yi kazanmak isteyen birine göre fazla rahat.

ya adam gibi hazırlansın kpss falan ya da artık şansını bir işte ustalaşmak için harcasın.

Devlet memuru olup olmaması sorun değil de çalışmıyorsa tembel adamsa ailen haklı..
Adamın mayasında tembellik varsa yıllarca calısır eşine bakarsın üstüne ev temizliği yemek derdi 🤦‍♀️
Sinyal veriyor gibi evlenebilecek statüde değil gibi?
Ailen haklıda olabilir. Sen sevgilin ile ciddi ciddi konuş ve gözleme baktın iş güç ile alakası yok vazgeç bu sevda dan sonu boşanma olur çünkü..

Bana çok ergence geldi kusura bakmayın da ölmeyi isteyecek kadar sevgilin güzel bi iş bulur sende memursun geçinirsiniz o sırada kpss ye de hazırlanır madem beklemek istemiyorsunuz bisileri göze alacaksınız

Devlet memuru olup olmaması sorun değil de çalışmıyorsa tembel adamsa ailen haklı..
Adamın mayasında tembellik varsa yıllarca calısır eşine bakarsın üstüne ev temizliği yemek derdi 🤦‍♀️
Sinyal veriyor gibi evlenebilecek statüde değil gibi?
Ailen haklıda olabilir. Sen sevgilin ile ciddi ciddi konuş ve gözleme baktın iş güç ile alakası yok vazgeç bu sevda dan sonu boşanma olur çünkü..
Bak bu arkadaşın dediğine katılıyorum evini geçindirecek biri her türlü işi yapar gocunmazda

Benim lise yıllarında bi sevgilim vardı 8 senelik bi ilişki yaşadım okumamıştı ilk önce özel sektörde çalıştı market market dolaşıp bi markanın ürünleriyle ilgileniyordu sonra kapıcılık yaptı abisiyle o zamnlarda birlikteydik tabı aramızda sorunlar vardı ayrıldık o sırada uzmanlığa başvurmuş uzman oldu ama biz bitirmiştik ama o çocuk her şekilde bana bakardı anlatmak istediğim buydu teşekkürler 🤗

Arkadas aradigi destegi bulamayinca toz oldu 🙄
Yaw arkadaş biri de konusunun başında dursaa bende hep kendimi kötü hissediyorum bi konuya yorum yapıyorum ortalık sessizlesiyor sonra düşünüyorum hangi konuya girsem tuketiyorum yorum yok yürümüyor 😁😁😁

Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Belki de bunda da bir hayır vardır bilemezsin. Memura memurdan ziyade insana insan lazım. Erkek arkadaşın seni, senin onu istedigin kadar çok isteseydi kafasını kitaplara gömer en az 70 alırdı. Kpss hem bilgi hemde genel kültür demek lise düzeyinde mi giriyor bilmiyorum zaten liseyse daha da basit. İşi birakti ders calisti diyorsun ama sürekli azimle ders çalışan biri 70 i alır diye düşünüyorum.

Sende şunu dusun, hadi diyelim sen bu adamla evlendin. Onun işi yok. Eve sen para getireceksin o ne yapacak ? Bir işe girecek sonra diğer ise sonra diğer.. Cocukların olacak paraya daha çok ihtiyacınız olacak işte o zaman ailenin ne demek istediğini anlayacaksin.

Hiç öyle sevgi karın doyurur, samanlık seyran olur gibi beylik laflar etmeyeceğim. Çok parası olmasin faturani ödeyecek düzeyde geçimi olsun yeter.

İnan bana herkesin geçmişte ben onsuz yapamam dediği insan olmuştur ama hayat öyle birşey ki yapiyorsun hatta daha iyisi karşına cikiyor geçmişi unutup gidiyorsun.

Sen düşün kızın var, okumus işe girmiş memur olmuş , sen binbir emekle buyutmussun onu ve o geliyor işi olmayan biriyle evlenmek istiyor ? Verir mıydın ? Emin ol vermezdin.

Dua ettim neden olmuyor demek ayrı bir günah. Belki de olmaması gerekiyor duaların seni koruyor farkında değilsin. Hayat çok zor. Öyle aşk meşk telaşına kapılıp aileni, gençliğini harcayacak kadar uzun değil bu yüzden önüne bak. Erkek arkadaşın seni çok istiyorsa girsin düzgün bir işe, olmadı devlet dairesinde işçi olsun, olmadı muhasebe kursuna gitsin bir muhasebecinin yanına girsin. Azimle herşey olur. Baktın hala boş boş geziyor bırak ve önüne bak.

Yanlış anlamayın ama lise KPSS’den 70 almak hiç de zor bir şey değil. Ben boşanma aşamasındayım, ellerim titreye titreye girdim sınava, yetiştiremedim ve ona rağmen önlisans KPSS’den 70 aldım. Yani demem o ki eğer bir şeyleri istiyorsa çaba göstermeliydi sevgiliniz. Tabi sınav günü bir kaza bela olduysa ona bir şey diyemem. Ama bence adaklar adaması gereken kişi siz değilsiniz , sevgiliniz. Bu iş adak adamakla olacak iş değil. Tedbir sizden, tevekkül Allahtan. Ayrıca 29 yaş hiç küçük bir yaş değil. Kendi kararlarınızı alıp, ailenizin karşısında dik durabilirsiniz. Ailenizden onay beklemek yerine, alternatifler üretin. Bol şanslar.

O kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim
Bu benim düşüncem AŞk karın doyurmuyor.

O kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim

Sizde ayni konuyu acip duruyorsunuz. Niye bir onceki konunuzdan devam etmediniz. Orda zaten bir suru yorum yapildi. O olmaz, bunu yapamam cevaplariniz orda da ayniydi. Yeni konu acinca farkli mi olacak sandiniz?

Herkes memur olmak zorunda değil.Siz büyük ihtimal saglikcisiniz ve atanmaniz daha kolay atanmissiniz.Sevgilinizin iyi puan alip ancaa atabilmesi söz konusu.70lerle isi zor.Bence artık memurluk sevdasindan vazgecip ilerisi için tutunacağı bir işe odaklanin.

eğer işleri sınava hazırlanmak için bıraktıysa, kpssye girmek için alfabeyi en baştan mı öğrendi sevgiliniz? kpssye hiç çalışmadan giren biri bile 70 alabilir zaten. bunu geçtim çabalamayıp sadece dua okumakla olmuyor malesef, önce o çabayı göreceksiniz. he zaten hepsini geçtim kimse kimse için memur olmak filan zorunda da değil, emin olsun ailen piyasada memurluktan çok daha fazla kazanacak ve ya statü sahibi olunacak meslek var. artık memur ol kendini kurtar olayı kalmadı

Üzülme,ben de aynı senin gibiydim.Devlet işine girmesini çok isteyip dua etmiştim,olmadı.Ama sonra risk alıp kendi işini kurdu ve şuan memur maaşının 2 katını Kazanıyor ,sen dua et bekle yeter :KK24:

Ama benim sevgilim birgün boş durmazdı çok çalışkandı,eğer sevgiliN bos bos oturup iş ayağıma gelsin diye bekliyorsa hiç dur a ayrıl derim

bir erkek için ölmeyi düşünmek.bu akılda devam ederseniz daha çok acı çeker çok konu açarsınız

Devlet memuru olunca noluyo yani?
Maaşını dolarla, altınla mi aliyor?
Ise yaramaz herifler yerlesiyor kadrolara,cikarilamiyorlar ondan. Ozelde calismaya toto yok bari devlete girsin de kovulmasin diyorlar iste. Layigiyla memurluk yapanlara yazik. Atama bekleyenlere yazik.

X