Neden böyle her şey. Olmadı olmuyor ölmek istiyorum artık

Onu yapamam bunu yapamam olmek istiyorum ya nekadar sacmasiniz illa memur olacagim diye ugrasmayip bir isin ucundan tutsaydi coktan bir yerlere gelirdi. Hem neden senin ailen istiyor diye memur olsun bu adamin kendi hayalleri amaclari yokmu? Calismaya niytei yoksa ayrilin yada ailenizi ikna edin. Aileyi ikna etmek zor ama olmek kolay cok mantikli

Yıllardır sınavlara hazırlanmış sanırım sevgiliniz, işe girip çıkmış bu sebeple.

En son aldığı puana bakarsanız pekte çalışmamış yada bu sınavlar onun harcı değil.

Olmuyorsa düzenli bir işe girip calissaydi daha mantıklı olurdu kendisi için. Herkes memur olmak zorunda değil sonuçta.

Aileniz haksız değil kusura bakmayın. Bunun için öpmek istemekte acizlikten başka birşey değil. Çocuk değilsiniz.

Yıllardır sınavlara hazırlanmış sanırım sevgiliniz, işe girip çıkmış bu sebeple.

En son aldığı puana bakarsanız pekte çalışmamış yada bu sınavlar onun harcı değil.

Olmuyorsa düzenli bir işe girip calissaydi daha mantıklı olurdu kendisi için. Herkes memur olmak zorunda değil sonuçta.

Aileniz haksız değil kusura bakmayın. Bunun için öpmek istemekte acizlikten başka birşey değil. Çocuk değilsiniz.
Hayır 2 kere girdi sınavlara. Bir bekçiliğe girdi şimdi de KPSS’ye iste. Liseyi dışardan bitirdi yeni

Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Bazen olmuyorsa hayırlısı böyleymiş diyip kestirip atmak lazım. Koskocaman 8 yıl hiç doğru düzgün çalışmamış birinin bundan sonra da düzeleceğini sanmıyorum. İlla kpss olacak diye bir şey yok. İşe girdikten sonra sınavı bahane edip bırakmayacaktı. Böyle sorumsuz biri için mi ölmek istiyorsunuz hakikaten? Derhal psikolojik yardım alın.

Hayır 2 kere girdi sınavlara. Bir bekçiliğe girdi şimdi de KPSS’ye iste. Liseyi dışardan bitirdi yeni
Kaç yaşında sevgiliniz?

Liseyi bitirmek için neden bu kadar beklemiş?

8 yıldır sevgili iseniz birşeyleri yoluna koyması gerekirdi.

Bu sınavlar için mi çalıştığı işlerden çıktı?

Mantıklı düşünemiyorsunuz bence.

Yani ben son derece dindar bir insanım ama bu o kadar dua ettim olmuyor lafı saçma. Canla başla çalıştı mı mesela sınava. Ya da sınavı geçtim belli bir iş alanında sebatla çalışıp rüştünü ispatladı mı? Çevremde özel sektörde yıllarını geçirip memurdan daha iyi imkanlarla çalışan insanlar var.

insanlar çalışmadan 65 70 alıyor kpssden ben sevgilinizin altyapısı olmadığını düşünüyorum
Memur olma sevdasına adamın da yılları geçecek belki de geçti neden devamlı iş bulmaya çalışmadı

ben olsam sevgiliniz ben sizden ayrılırdım sonuçta para kazanmam gerek memur da olamıyorum.

ben bütün geleceği sevgiliye göre şekillendirmeye karşıyım

insanlar çalışmadan 65 70 alıyor kpssden ben sevgilinizin altyapısı olmadığını düşünüyorum
Memur olma sevdasına adamın da yılları geçecek belki de geçti neden devamlı iş bulmaya çalışmadı

ben olsam sevgiliniz ben sizden ayrılırdım sonuçta para kazanmam gerek memur da olamıyorum.

ben bütün geleceği sevgiliye göre şekillendirmeye karşıyım
Altyapısı yoktu malesef evet

Kpss hikaye ya dayin olacak işin hazır. Özel sektörde ne işler var memurluk tan bin kat daha iyi devlet işi gibi zorlamanin bir anlamı yok olmuyorsa olmuyor nasibi memurlukta değil belli ki sende üzülme herşey olacağına varır

Kpss hikaye ya dayin olacak işin hazır. Özel sektörde ne işler var memurluk tan bin kat daha iyi devlet işi gibi zorlamanin bir anlamı yok olmuyorsa olmuyor nasibi memurlukta değil belli ki sende üzülme herşey olacağına varır
Elimde değil. Kahroldum artık. Bütün arkadaşlarım evlendi çoluk çocuk sahibi oldular. Bi ben kaldım böyle. Elimizi kolumuzu bağlıyorlar

Elimde değil. Kahroldum artık. Bütün arkadaşlarım evlendi çoluk çocuk sahibi oldular. Bi ben kaldım böyle. Elimizi kolumuzu bağlıyorlar
Kimse bağlamıyor sizin elinizi kolunuzu. Sevdiğiniz adam bağlıyor. Keşke kendini ispatlasaydı şimdiye dek
Sabit bir işi olmama gerekçesi: sınava hazırlanma
Sınavı geçememe sebebi: yetersiz dua

sizin onu sevdiğiniz kadar o da sizi sevseydi smin olun ya sınavda iyi puan alırdı, ya özelde bir kariyer yapardı.
Siz de farkındasınız ondan bir cacık olmayacağının. En güzeli geçen 8 seneye değil, önünüzdeki 50 seneye bakın. Ailenizi dinleyin. Bu adama da kapıyı gösterin.

Eşim benden 2 yıl önce mezun oldu, ama benden 3 yıl sonra atandı, üstüne 1 yıl daha ekle. 6 yıl o Türkiyenin bir ucunda ben öbür ucunda ha deyince görüşemeden bekledik hiç ölmeyi düşünmedik. Sizin kadar çok sevemediysek demek . Yani 8 yılda liseyi de üniversiteyi de bitirir insan , sizce birileri mi yolunuzu kesmiş, düşünce yapınız ilginç gayret etmeden duanın kabul olmayacağını bilmiyor olamazsınız da kendisi dışında sorumlu arıyorsunuz sevgilinizin sorumsuzluğuna. Adam akıllı bir iş bulsa , güven verse sevgiliniz aileniz ille de memur olsun diye tutturmaz herhalde. Biz bile güvenemedik şu anlattıklarınızla.

Kim bağlıyor elinizi kolunuzu bir düşünün bakalım; 30 yaşlarında doğru düzgün işi gücü olmayan sevgiliniz.

Aileye laf atmak kolay geliyor ama bir suçlu varsa sevgiliniz ve onsuz olamam diye boşa kürek çeken sizsiniz.

Aile akıllı olan tek taraf konuda.

O kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim
Peki suan baska bir işte çalışıyor mu ? Yanı önemli olan çalışmak , çalışkan olmak , sorumluluklarını bilmek iş konusunda . Bunlar varsa bir problem yok aslında . Ailenize bu konuda her seyin iyi olduğunu göstererek ikna edebilirsiniz.

X