- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi sanssizkiz12
Aynen ya bütün gün netflix and chillKpssde 70 alamiyor
Calismiyor
Ee napiyor peki? Sadece evlenmeye mi pipisi var? Allah askina bir ise yaramayan adamla evlenip ne yapacaksiniz,kanepeden kalkmaz o.
Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Bak bu arkadaşın dediğine katılıyorum evini geçindirecek biri her türlü işi yapar gocunmazdaDevlet memuru olup olmaması sorun değil de çalışmıyorsa tembel adamsa ailen haklı..
Adamın mayasında tembellik varsa yıllarca calısır eşine bakarsın üstüne ev temizliği yemek derdi
Sinyal veriyor gibi evlenebilecek statüde değil gibi?
Ailen haklıda olabilir. Sen sevgilin ile ciddi ciddi konuş ve gözleme baktın iş güç ile alakası yok vazgeç bu sevda dan sonu boşanma olur çünkü..
Yaw arkadaş biri de konusunun başında dursaa bende hep kendimi kötü hissediyorum bi konuya yorum yapıyorum ortalık sessizlesiyor sonra düşünüyorum hangi konuya girsem tuketiyorum yorum yok yürümüyorArkadas aradigi destegi bulamayinca toz oldu
Belki de bunda da bir hayır vardır bilemezsin. Memura memurdan ziyade insana insan lazım. Erkek arkadaşın seni, senin onu istedigin kadar çok isteseydi kafasını kitaplara gömer en az 70 alırdı. Kpss hem bilgi hemde genel kültür demek lise düzeyinde mi giriyor bilmiyorum zaten liseyse daha da basit. İşi birakti ders calisti diyorsun ama sürekli azimle ders çalışan biri 70 i alır diye düşünüyorum.Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Bu benim düşüncem AŞk karın doyurmuyor.O kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim
Bence sevgiliniz yeteri kadar çabalamıyor.Sadece sizinle yürüyor bu gemi.Çalışıp isi bıraktı çoğu zaman. Sınavlara hazırlandı diye
O kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim
Herkes memur olmak zorunda değil.Siz büyük ihtimal saglikcisiniz ve atanmaniz daha kolay atanmissiniz.Sevgilinizin iyi puan alip ancaa atabilmesi söz konusu.70lerle isi zor.Bence artık memurluk sevdasindan vazgecip ilerisi için tutunacağı bir işe odaklanin.O kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim
bir erkek için ölmeyi düşünmek.bu akılda devam ederseniz daha çok acı çeker çok konu açarsınızO kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim
Ise yaramaz herifler yerlesiyor kadrolara,cikarilamiyorlar ondan. Ozelde calismaya toto yok bari devlete girsin de kovulmasin diyorlar iste. Layigiyla memurluk yapanlara yazik. Atama bekleyenlere yazik.Devlet memuru olunca noluyo yani?
Maaşını dolarla, altınla mi aliyor?