neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

helall olsun onun hakkindan eltinden gelsin oohh

ay okudukça sinir oldum.kira mira ne yap et çık o evden bence.böyle zırt pırt kendi annem olsa sıkılırım.kilidini değiştir.tavır al.illa ki konuşacaksan kv ile taşınmayı düşünüyoruz biz falan de.ben size çok kırgınım çocuğun olmuyor vs ne demek bu benim yatak odamdan kime ne siz teyzelerle bunları mı konuşuyorsunuz? gibi biraz sert konuş.hristiyanı var ateisti var Allah ayırmamış herkese vermiş bir örtüyle mi çocuğun olacak hayret bi şey ya...ayrıca eşin Allahtan senin trafında annesini korusaydı çekilmezdi hiç.

Yazdım yazdim sildim..açığı kapatmaya çalışırlar kapaliyi açmaya çalışırlar nasıl zihniyet varsa insanlarda. .neyse gorgusuzluk hepsinde haftasonu habersiz kahvaltıya mi gelinirmi öyle kalabalık yahu.yorumlari okumadım da umarım akşam gidip konusmusunuzdur net şekilde. Anahtarı da direkt alın

allah sana sabir versin kvden ve o teyzeler insana sinir krizi gecirdir. esin annesiyle cok sert bir sekilde konusmasi lazim artik evli oldugunu ve mahrem denen bir sey oldugunu annesine anlatmasi lazim ne demek cat diye anattarla girmek

Cok ama cokkkk sanslisin bravo esine helal olsun,,, nasil imrendim nasil özendim Anlatamam Rabbim aranizdaki bu bagliligi hic bozmasin insallahh kiymetini bil cnm senin esin gibi insanlar cok nadir bulunuyo arkanda böyle esin olduktan sonra korkma sen hic sirtin yere gelmez kimsede seni hic üzemez git konus sunuda diycem esin cok yakinda ordan senide alir tasinir hic merak etme bide laftan anlamayanlar var mesela benimki gibi bende 5senedir ailesiyle altli üstlü oturuyoruumm zararli yok ama rahatsiz oluyorum olmuyo burun buruna..

Yav ne arsız insanlar biri bana surat bile assa 1 saniye durmam ordan çıkar giderim. Birde açık olmakla bebeğin ne alakası var? Ben açığım 2. çocuğa hamileyim. Tövbe yarabbi insanı zorla günaha sokuyorlar. Allah sabır versin arkadaşım bu kör cahillerle işin zor. BEYİN BEDAVA....

anahtar kilidini değiştirin :) çat kapı destursuz kimsenin evine girilmez siz artık bir yuva olmuşsunuz tesettür konusunda da düşünceleri yanlış kapanmanızı isteyebilirler bunun için dua edebilirler ama bu sebepten çocuğunuz olmuyor falan demek büyük yanlış tesettür kimsenin zorlamasıyla olacak iş değil içinizden gelmesi lazım..

Bana da kapali degilim diye ateslerde yanacaksin diyen bir kv var :)
Kizina da aynisini soyluyor gerci...
ah diyorum keske hersey bu kadar basit olsa....
kapanmayla cenetlik olsak...

Canım o evden taşınma gibi bi durumunuz yok mu?

Yahu ne kadar arsızlarmış. Bence konuşmaktansa kilidi değiştirmek daha mantıklı geldi bana. Eşin de arkandaymış maşallah. Sen zaten üzgünsündür yeterince. Ne saçmaymış çocuğunun olmamasını yüzüne vurmka. Hele de ne saçmaymış kapanmıyorsun diye çocuğun olmuyor demek. Valla çok gıcık olduk kaynanaya.
Son durumu da merak ettim naptınız?
Bir kp yok mu acaba? Bazı yaşlılar yalnız kalınca böyle davranıyolar ve yaptıklarının farkında bile olmuyorlar. Sizinki de o hesap mı?

Bu ne allah aşkına ya. En çokta çocuğunun olmayışını öylesine saçma sapan bir konuya bağlamalarına sinir oldum.
Yahu eğer Allah nasip etmişse çocuk olur ya bunu idrak etmek bu kadar mı zor ya.
Ne kadar geri kafalı insanlar bunlar ya.
Rabbim yardımcın olsun ama o anahtarı da asıl alması gereken kişi sen değilsin eşin.
Ama seni tebrik ederim en azından susup oturmamışsın, tepkini göstermişsin terbiyesizler sürüsüne

senin neden çocuğun olmadığı belli, ortamın içine edilince olur mu o iş.

tövbe tövbe,

yazık olmuş emeklerine.

kayınvalideni azıcık çözdük de, o misafirleri hiç anlamadım.
bravo yani, kovulduk kovulacaz deyip oturmaya devam etmişler.
nasıl bir ilişki yumağı.

neyse seni daha fazla üzmek istemem.
ama tüm bu olaylardan sonra eşinin hala topu sana atması yine de enteresan.
Kendi annesi değil mi, kendi konuşsun halletsin. senin annenle bir problem olunca o konuşsa olur mu hiç, bunda da iş ona düşüyor aslında.

Valla bugün on sayfa boyutundaki kayınvalide şikayetinizi çekemiycem. İnsanlar öldü 16 yaşında çocuklar öldü bugün de kaynanayı çekiştirmeyi bırakıverin.
Evet bunlar yaşandı haklısınız hepimiz üzülüyoruz, fakat madem bu kadar üzgünsünüz internette bir derdim var bölümünde işiniz nedir ?

wallaha Allah sabır versın sana.okurken 2ye ayrıldım resmen.hemen kurtul o evdennn hemeeeennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…