kilit değiştirildi sayfa 32
en en en son gelişme de 29 da
en son gelişme 19. da
şimdik canlarım hepinizin bildiği gibi evime benden habersiz giren bir kayınvalideciğim var..
haftasonu yaşadıklarım tam bir rezaletti..
şok üstüne şok yaşadım.
cumartesi sabah uyandım evimi temizledim sevgilimle daha çok vakit geçireyim diye erkenden kalkıp tüm işimi bitirdim hava da mis.. balkona hazırladım kahvaltımı..
gittim simitçiden de 3 simit aldım 2 ona 1 bana..
derken kocacım uyandı ee tabi tüm işleri bitirmişim sevindi adam mutfaktan mis kokular taaak kapı..
töbe yarabbim diyerek kapıya gittim biliyorum kim olduğunu ya neyse.. geldi bizimki, teyzenlere geliyor oğluşum dedi dış kapının zili çaldı teyzecikleri geldi kv heh gelin böyle çıkmayın bi daha yukarı dedi bende kahvaltı yapacaktık falan dedim bizde yaparız dediler geldiler.. üstümde sabahlık var düşünün halimi..
eşim anne çıkın isterseniz kahvaltıdan sonra inersiniz dedi ama yok duymuyor kadın gelin gelin diye tüm milleti topladı başımıza 3 teyze 5 çocuk 2 enişte var..
balkonum afedersiniz g.t kadar masamız bile 2 kişilik nereye sığacaksınız acaba dedim sesli bi şekilde kv sığarız sığarız dedi o balkona hiç utanmadan doluştular inanır mısınız ? enişte rahatsız oldu abla çıkalım yukarı ineriz sonra çaya dediyse de kv inat etti oturdu yedi o simitleri. ben ama çatladım çatlıcam eşim gözümün içine bakıyor.
çocuklar ortalığın anasını belledi zaten.. neyse ben tek lokma yemedim eşim ağzıma vermeye çalışıyor kv de yesene kız hazırlamışsın o kadar dedi bende yedim yiyeceğimi size afiyet olsun dedim kalktım masadan gittim içeri çocukların yanına.. eşim geldi aşkım vallahi ne desen haklısın tek annem olsa bişi dicem ama misafir var ne yapayım allah aşkına yapma söz veriyorum konuşcam herkes gidince dedi.
bende git yap kahvaltını ben gelmiyorum dedim.. neyse kahvaltı bitti çaylar içildi kıç kadar yerde üst üste kahvaltı yapmaya çok meraklı olan biricik teyzeleri bahçede mangal yakmak istedi..
ne hikmetse herşey bizim evden taşındı benim yine surat beş karış yine yemedim bütün gün eşim insanların içinde bana şakalar yaptı güldürmeye çalıştı gülmedim teyzeler cınım nıldı diye sorup durdu ebenizin a.. oldu diyemedim yok bişi bi haftasonumuz var onuda her hafta böyle 1938904 kişiyle geçiriyoruz o yüzden böyleyim dedim..
bi tanesi biz size engel olmayalım madem gidin gezin dedi bende gezmek gibi bi planımız yoktu tüm günü evde geçirecektik başbaşa ama olmadı dedim..
neyse mangallar yakıldı çaylar içildi sohbetler edildi eşim mahçup ben sinir küpüyüm altın vuruş en büyük teyzeden geldi..
canım sana hediye almıştım da ne zamandır veremedim dedi.. paketi bir açtım..
eşarp.
kv de bende dün aldım da teyzenlerin vermesini bekledim al bak bakalım dedi açtım pardesü gibi ayak bileğime kadar hırka..
bunlar olurken beyler maç izliyor bizde kadınlar bi yerde oturuyoruz..
şok oldum eşim görse hepsini bi güzel haşlar. ailede açık gelin yok benide her defasında böyle laflarla bunaltıyorlardı eşim bi kaç kez işinize bakın vs diye uyardı..
kv aman oğluşum duymasın kızar sonuçta senin içinde var ben gözlerinden anlıyorum falan dedi.
bende evet içimde var Allah herkesin içine versin de içimde olan şey başımı kapatmak değil Allah korkusu dedim. oda buda allahın emiri dedi bende sizi ilgilendirmez haddinizi bugün fazlaca aştınız vs dedim.
altım hediyelerimi indim aşağı. eşimle eniştelerle aşağıda oturdum çay vs verdim sonra misafirler gitti..
kv de onları yolcu ederken indi aşağı.
gittim odadan hediyeleri getirdim. eşime bak tatlım bugün ki organizasyonun sebebi buymuş örgütlenip bana böyle şeyler almışlar vs dedim eşim elimden aldığı gibi fırlattı annesinin ayağına, size bin kere mi söylemem gerekiyor ne laftan anlamaz insanınız size mi kaldı benim karımın kapanmış kapanaması ben istemiyorum kaldı ki kendi aklı yok mu falan diye saydı saydı bağırdı bi ton annesi de
ığlııım vallahii kiti niyit yik diye zırvalayıp durdu..
hesapta ben ateşte yanmayayım istiyolarmış ve ben bu emirlere karşı geldiğim içinde bebeğim olmuyormuş..
eşim bunları duydukça elimden bi kaza çıkacak kes sesini falan dedi annesine. sen sustukça tepemize çıktın ayıp falan dedi.
neyse efendim kv yi postaladık eve ben nasıl sinirliyim adamda ne diyeceğini bilemiyor bana sabahtan beri rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor.
yattım uyudum hiç seslemedim bizimkine.. konuşmadık daha fazla uyuduk başım çatlıyordu ağrıdan.
pazar bilerek kalkmadım hevesim kursağımda kaldı çünkü beraber kalktık konuştuk ben seni artık daha iyi anlıyorum ama bu kadar söyleyebiliyorum bundan sonra rahatsız olduğun ne varsa direkt beklemeden sen söyle bende devreye girerim özellikle bu eve girme konusunda anne artık eve girmeni istemiyorum eğer girmeye devam edeceksen kapıları kitlicem yada anahtarı almak zorunda kalcam de dedi.
he bu arada pazar günü öğleden sonra kv yine geldi hiç bişi olmamış gibi hadi kahve içelim dedi eşime bende kahve bitti dedim mal mal oturdu 2 saat tv izledi evine gitti. öylede bi yüzsüz.
şimdi bende yeni bi olay olmasına fırsat vermeden bu akşam konuşmayı düşünüyorum.
yaşadıklarımı hepiniz biliyorsunuz bu haftasonu olan olaylar benim diğer yaşadıklarım yanında hiç bişey değil çünkü benim hala en rahatsız olduğum şey sürekli eve izinsiz girmesi.
hazır eşimde tam kıvama gelmişken bu akşam bu işi bitirmem gerek.
burada da çok merak eden arkadaşlar olmuştu bana yardım eden etmeye çalışan makale atan yaşadıklarını anlatan herkese sonsuz teşekkür ederim.
ve ben bu yaşımda şunu anladım gerçekten dünyadaki en rahatsız insan tipi bu pişkinler. suratına tükürsen yarabbi şükür diyen insanlar. gerçekten ben böyle ruh hastası bi insan daha görmedim.
pembesu durumlar nasıl kayınvalidenle aranız nasıl oldu ?
perdeleride kapatman gerekiyo demekki.bahçeye indiğinde camdan bakıyormus içeri bişey açıkta kaldı mı diye
geçen laf arasında söyle boyum yetişmedi sandalyeye çıktım mutfaga baktım ocak acık mı dıye dedi
bende aferim çok iyi yapmıssın aynı kafayla devam et sen dedim makara yaptım onla..
benle arası iyi de oğluyla fena beni hiç aramıyorsun annen miyim köpek mym belli değil evlencem ben görürüsün falan diyor.
eşimde pek sallamıyor artık çünkü saatte 19840281053 cümle kurup beynimizi yakıyor her gün.
perdeleride kapatman gerekiyo demekki.kadındaki azme bak ya
vay be azime bak.bahçeye indiğinde camdan bakıyormus içeri bişey açıkta kaldı mı diye
geçen laf arasında söyle boyum yetişmedi sandalyeye çıktım mutfaga baktım ocak acık mı dıye dedi
bende aferim çok iyi yapmıssın aynı kafayla devam et sen dedim makara yaptım onla..
benle arası iyi de oğluyla fena beni hiç aramıyorsun annen miyim köpek mym belli değil evlencem ben görürüsün falan diyor.
eşimde pek sallamıyor artık çünkü saatte 19840281053 cümle kurup beynimizi yakıyor her gün.
Yahu ocak niye açık kalsın? İyice çocuk bellemiş sizi. Bırak evlensin. Daha gençmişte. Belki bi çocuk daha yapar.bahçeye indiğinde camdan bakıyormus içeri bişey açıkta kaldı mı diye
Hatun 45 yaşında çok yaşlı değil. Bir çocuğu daha var konu sahibinin eşinden daha küçük. Problem konu sahibi ile bir araya gelmek değil o yokken tüm uyarılara rağmen hemen her gün eve girmesi.
bahçeye indiğinde camdan bakıyormus içeri bişey açıkta kaldı mı diye
ya bu kadının psikolojik sorunları mı var? eskiden açık camdan hırsız mı girmiş, ocak açık kalmış evi mi yanmış? öyle bişey olsa bu kontrol işini bi nebze anlıycam ama şu durumda bu yaptıkları cidden normal değil. nedir yaaa anahtarı elinden alınca camdan bakmak filan. korku filmi gibi.
Evet ya ben kıllanırım. Bizim bi arkadaşın başona gelmişti ne kadar doğru bilmiyoorum hoş değil yani45 mi? Gerçekten mi? Çok gençmiş daha. Bunama ihtimali de yok gibi birşey. Yani abla bi anlamda, kayınvalide olamayacak kadar genç. Buna rağmen bu kadar laftan anlamaması ve inat olması çok ilginç. Çok iyi yapıyor konu sahibi. Evde ne yapıyor bilmiyoruz. Ne işi var hergün hergün. Benim bildiğim evlatlar kayınvalideden çıkmaz, niye? Ne zaman gitsen sıcacık yemeği, çayı, kurabiyesi vs. Olur, evine gelinsin sık sık ister falan filan. Böylesi de var demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?