neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

hiç hoş değil kv evine girmesi ayıp ya zırt pırt resmen sen yokken kontrol etmek içn giriyor belki dağınık belki yugun değil evin hayret bi şey ama aferin hakkını savunan bir hatunsun... benim de bi arkadaşım vardı aynı sizin gibi altlı üstlü oturuyorlardı aynen senin ki gibi hergün kızın evine teftişe inip yok çok dağınık oğlum yok wc ye su döksün yıkasın şu detrajanla yok onu bunu yapsın diye oğluna söylermiş...

Bencr kaynanan ogluna vicdan yaptirip anahtari alma peşinde. Ondan konusmuyor.

Valla canim esinin masallahi var senin yaninda ne guzel bizim kayinvalidede ust katimizda oturuyor esim onun agzina bakiyor ne derse yapiyor bikere bile beni tutmadi 11 senelik evliyiz cocugumuzda olmuyordu suan 2.5 aylik oglum var hergun oglen gelip seviyor esimde evde issiz o gelmezse esim ariyor gel diye kadinla bi problemim yok ama busekildede davrandi cok zoruma gidiyor kiymetini bilin bu arada usenmeden okudum hepsini ☺☺☺☺

pembesu durumlar nasıl kayınvalidenle aranız nasıl oldu ?

bahçeye indiğinde camdan bakıyormus içeri bişey açıkta kaldı mı diye
geçen laf arasında söyle boyum yetişmedi sandalyeye çıktım mutfaga baktım ocak acık mı dıye dedi
bende aferim çok iyi yapmıssın aynı kafayla devam et sen dedim makara yaptım onla..

benle arası iyi de oğluyla fena beni hiç aramıyorsun annen miyim köpek mym belli değil evlencem ben görürüsün falan diyor.
eşimde pek sallamıyor artık çünkü saatte 19840281053 cümle kurup beynimizi yakıyor her gün.

perdeleride kapatman gerekiyo demekki. kadındaki azme bak ya

vay be azime bak.
illaki bakacak evin içine pes doğrusu:))
ee uzakta bi eviniz olsaydı napacaktı.
hergün biri mi kontrol ediyo hepimizin evlerini.
kadın takıntının zirvesinde resmen.
sizin eve girip karıştıramayınca huzur bulamıyo.
evlense fena olmaz aslında:))

Yahu ocak niye açık kalsın? İyice çocuk bellemiş sizi. Bırak evlensin. Daha gençmişte. Belki bi çocuk daha yapar.

Öyle ajitasyonlar yaptıki teyzehanim bir ara dedim şimdi pembesu "kıyamam al anahtarı" der dedim psikopata bağladınız ikiniz. Musluğu peteklzri ocağa dikkat edin bir şey olursa eşiniz dahil olmak üzere "anahtari almasaydin" diye lafa başlayacak

Hatun 45 yaşında çok yaşlı değil. Bir çocuğu daha var konu sahibinin eşinden daha küçük. Problem konu sahibi ile bir araya gelmek değil o yokken tüm uyarılara rağmen hemen her gün eve girmesi.

45 mi? Gerçekten mi? Çok gençmiş daha. Bunama ihtimali de yok gibi birşey. Yani abla bi anlamda, kayınvalide olamayacak kadar genç. Buna rağmen bu kadar laftan anlamaması ve inat olması çok ilginç. Çok iyi yapıyor konu sahibi. Evde ne yapıyor bilmiyoruz. Ne işi var hergün hergün. Benim bildiğim evlatlar kayınvalideden çıkmaz, niye? Ne zaman gitsen sıcacık yemeği, çayı, kurabiyesi vs. Olur, evine gelinsin sık sık ister falan filan. Böylesi de var demek.

bahçeye indiğinde camdan bakıyormus içeri bişey açıkta kaldı mı diye
geçen laf arasında söyle boyum yetişmedi sandalyeye çıktım mutfaga baktım ocak acık mı dıye dedi

ya bu kadının psikolojik sorunları mı var? eskiden açık camdan hırsız mı girmiş, ocak açık kalmış evi mi yanmış? öyle bişey olsa bu kontrol işini bi nebze anlıycam ama şu durumda bu yaptıkları cidden normal değil. nedir yaaa anahtarı elinden alınca camdan bakmak filan. korku filmi gibi.

Arkadaşa katılıyorum. Defalarca eve girme denilen, yine de giren, bunun sonucunda da anahtarı ver denilince vermeyeceğim diyen, bunun üzerine kapının kilidi değişince günlerce ağlayan kişinin sandalye tepesine çıkıp evi kontrol etmesi çok anormal geldi.

Kadin hasta gibi penceren sandalye koyup bakmak nedir.bide size bunusoyluyor rahatsiz oldugunu bilidigi halde acaba bilerekmi yapiyo ugrasiyo sizle sinir etmek icin.
iyi bari demekki evlenmek gibi bi dusuncesi varki dile getiriyo bencede yasi cok genc evlense cocugu bile olur:)

Keşke evlense. Belli ki boşluğa düşmüş oğlunu evlendirince. Sandalye tepelerinde camdan oğluyla gelininin evini gözlemekten vazgeçer belki evlenince

Evet ya ben kıllanırım. Bizim bi arkadaşın başona gelmişti ne kadar doğru bilmiyoorum hoş değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…