neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

Ya bukadar laf söylenmişsiniz hadi kayınvalide yüzsüz enişteler teyzeler Nasıl dayandı kahvaltı yapmayarak ben yiceğimi yedim diyip sofradan kalkmanıza bir ton laf saymışsınız haklı olarak surat asmışsınız okadar insan hala sizinle akşam yapmış ben inanamadım açıkcası abartı seyler var.. Siz konuda ve laflarınızda çok haklısınızda insanlar bukadar lafı duymayı Nasıl kaldırdı?

yok inanın bir gram abartı yok hatta bu söylediklerimin hiç birini şakayla da söylemiyorum patır kütür bağıra çağıra suratım mahkeme duvarı gibi. ve hiç bir şekilde gram alınma kırılma olmuyor zaten olsa bile 1 gün sonra aynı şekilde devam ediyorlar zerre kin duyma vs yok ben hayatımda böyle gamsız aile görmedim.

enişteler rahatsız oldu hatta bir teyzeside öyle boğazlarına dizildi ama kv ve büyük teyze kalkmayın doyurun karnınızı falan dediler en büyükte benim kv oldugundan kımse kalkmadı.

Canm gönlünü ferah tut. Vicdanın rahatsz olacak bişey yapmadın sen. İlk evlendiğim zamanlar. Salon işin aldığım süsleri kaynanam gitmiş yatak odama dizmiş bide oturmş yatak odama telefonla konusuyor. Ayar olmustm p gun hiç unutmam. Bende koyduğu yerden aldım süsleri kendi yerlerine birdaha da ellemedi hiç. Bir kere de ilk evlendiğim zamanlar ortak bi tanıdığımızn evine gitmiştim onlardayken Aradı beni nerdesin dedi ben de falancanın evindeym dedim. Vayy efendim ondan izim almadan nereye gştmiştim falan bi sürü şey dedi bende eşimin haberi var yeterli dedim kapadım teli. Vee sonuncusu gene ilk evlendiğimiz zamanlar düğünümden bir ay snra bi akrabamızn düğünü vardı oturuyorduk hep birlikte arkadasım da vardı ortamda gidecek misin akrabanın düğününe dedi tabiki gidicem dedim. Bana döndü sen dedi kimden izin aldın da gidiyorsun dedi. Ben de izin almama gerek yok dedim sustuk.
Sonuc hbirşeyimi anlatmıyorum aşırı mesafeliyim gideceğim yerleri eşim hariç kimseye söyleyemem ve işim olmadığında muhabbete gitmem ve cok az konusurm kafamda aşırı rahat. Ayy biraz uzun oldu ama rahatladım :)))

Ben hiç öyle birşey görmedim hayatımda aile değil sadece bahsettiğim tüm çevrem tam tersi herkes çok alıngan azıcık sesim düşse alınırlar arkadaş-aile-çevre
Gerçekten çok ilginç benim en sinirimi bozan şu eşarp olayı olurdu bu Allah'la kul arasında kımse kimsenın yanında olmucak diğer tarafta ailenın namusuna söz getirmedikçe onlara ne ki gerçekten iyi dayanmışsınız eşiniz yanınızda ya en önemlisi ve güzelide bu..En yakın ve hayırlı zamanda da bebiş diliyorum size ve tüm isteyenlere..

"iş çıkışı çıktım anahtarı vermeyi unuttun anne dedim. vermicem ama girmicem de söz dedi. bak anahtarı vermezsen kilidi değiştirmek zorunda kalcaz iş inada bindi iyice dedim gülüyor saf saf vermicem dedi ama yeminler olsun ki siz söylemeden girmicem dedi" Bu nasıl bir yüzsüzlük.

Şimdi durumlar nasıl?

Şimdi okudum. Gözünüz aydın!

Valla iyi yapmıssin. Çok bile dayandın.
İzinsiz eve girmek terbiyesizliktir.

Ne diye ağlıyor. Allahım ne saçma sey ya.
İzinsiz girmicem deyip kilit degismesine ağlıyorsa demek ki uslanmamis girmeye devam edecekmis aklınca yoksa niye bu kadar zoruna gitsin.

Vicdan azabı duymaya gerek yok.
Su erkeklerde anası ağlayinca hiçbir sey olmamış gibi davranıyor ya orası ayrı bir muamma.

Çok fazla trip atacağını sanmıyorum. Sonuçta yüzsüz bir insan. En kısa zamanda düzelirsiniz.

İnsani bu noktaya getirene kadar cabalamasaydi.
Sonucuna katlansin hanımefendi.

haftasonundan bu yana nasıl davranıyo

Nasıl gidiyor? Herkes duruma adapte oldu mu?

Ay okudum gelişmeleri çok sevindim senin adına.
Oğlu da olsa insan başka birinin evine hemde izni olmadan zırt pırt giremeyeceği için böyle yırtınır mı ya şaka gibi...
İnşallah akıllanmıştır da başka şeyler denemeye kalkmaz...

kardeşinin yanında 2 gündür bebek bakmaya gitti.
dün aradı beni nasılsın falan diye iyi konuştu yani ama eşimle konuşmuyor vereyim dedim yok istemem dedi
bugün gelecek bakalım.

Aman iyi, bir problem olmamasına sevindim. İleride çocuk olduğunda falan da anahtar vermeyin. İlla bakacaksa kendi evinde baksın, tüm eşyalardan (kıyafet, bez, krem vs.) onun evinde de olsun. Hatta bence ona baktırmayın. Ruhsal durumu çok bozuk ve gurursuzluk, takıntılı kişilik, cahillik gibi özellikleri uzun süreli çocuk emanet etmeye müsait değil. Doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu belki ama şu an sağladığınız bu durumun bozulmasını istemiyorum. Hep böyle saygılı ama kararlı devam edin lütfen. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

Ne kadar ilginc ya. Bir de uzuluyorsun esinin annesine. Girmesin, her istedigi an girebilecek ozgurlugu olmasin ne var bunda bu kadar uzulecek. Kadin resmen yikilmis kilit degisince.Cok sacma bir sey sasip kaliyorum cidden.

Eşin tek cocuk mu?kayınvaliden eşi yok belki sıkılıyor belki senle bişi yapmak istiyor cok fazla kızmışsın ne bilim yaşlı sonuçta ama sende haklı olabilirsin benimde başımda cok fena bi kayınvalide var senin dediklerini bırak bi kere ben sana naptım e şatiyorsun benden dedim dememle kendini yere atıp dövmeye başlaması eşimi arayıp fatma benle kavga etmeai bir oldu yabi eşim coooooook anneci ama napim böyle ha eltim var onun cocuklarına bakıo eltime bişi demez hayatta hata ben eltimde bir bardak alsam aynı yerine koy der

Hatun 45 yaşında çok yaşlı değil. Bir çocuğu daha var konu sahibinin eşinden daha küçük. Problem konu sahibi ile bir araya gelmek değil o yokken tüm uyarılara rağmen hemen her gün eve girmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…