Ne zor işmiş bu evlilik

d mi düğünün hava atılabilecek neyi olabilir.
Erik dalı gevrektir ve benzerlerini çalan bi oluşumda neyin havasıysa :)

Söz geçirememe değilde söylemedi bile hani söylese söz geçiremese neyse

Tek erkek mi eşiniz? Aile daha önce düğün yapmış mı ? eşim 3 erkek kardeşten en küçüğü olduğu için çok uzatmadılar bide kendisi istemezse kararlıdır o konuda nettir. Kırmamak için mi söyleyemiyo ana kuzusu mudur?

Güldürdünüz beni evet tek erkek çocuk. Sanırım anne babası çok yaşlı ondan olabilir. Ana kuzusu değil dicem ama erkekler e güven olmaz değişebilir evlendikten sonra o yüzden net konuşmayayım.

Bende düğün nişan kına istemiyordum gereksiz geliyor bana benimde eşim ve ailesi istedi kırmak istemedim yemekli otel düğünü istiyorlardı bende madem öyle kır düğünü olsun dedim nitekim öyle oldu kabarık gelinlik isteyen herkese sap sade gelinlik şoku yaşattım, düğünü yapmayıp size parasını verecek değiller zaten bunun balayınızla bir ilgisi nedir ? Asıl önemli olan eşinizle sizin söz hakkınızın olmaması, ortak yol bulunamaması sizden habersiz düğün yerinizin tutulması. Eşinizin bu dengeyi kurması öğrenmesi gerekiyor.

Güldürdünüz beni evet tek erkek çocuk. Sanırım anne babası çok yaşlı ondan olabilir. Ana kuzusu değil dicem ama erkekler e güven olmaz değişebilir evlendikten sonra o yüzden net konuşmayayım.

Hmm o zaman nişanlınıza bir şey diyemem. Mecburen katlanacaksınız artık. Büyükler bu konuda baskıcı malesef gençleri anlamıyorlar. 3-4 saat dişinizi sıkacaksınız artık :)

Tamam da dugunu ailesi karsiliyormuş ya zaten, siz kendi 2bin dolarinizla yine turunuzu atin. Baskasinin parasiyla dunya turu plani olmaz. Onlar da dugun istiyor işte

Haklısınız o zaman şöyle diyeyim gelinlikler ortalama 20 bin. Damatlık bilmiyorum o da 3 5 oksa kuaför ayakkabı. Düğün salonunu geçiyor

Düğün elbette sizin düğününüz ama bu cümlenin arkasına saklanıp ailenin tüm isteklerini yok saymak doğru gelmiyor bana. Düğüne gelecek insanlar zaten sizin için değil anne/babalar için gelecek. Düğün hem takılan takıları geri almak hem çevreye gösteriş yapmak için yapılan bir olay. Ben kına gecesi hiç sevmem hiç de istemiyordum ama annem çok ısrar etti sırf onu kırmamak için tamam dedim. O önemsiyordu çünkü tek kızım var ben kendime yapmamıştım hep içimde kaldı sana yapmak istiyorum dedi. İkimizin isteklerini harmanlayıp bir organizasyon hazırladık. Tamamen kendi isteklerinizden vazgeçmeyin neticede evlenen sizsiniz ama ailelere de kulak verilmeli. Orta bir yol bulun bence. Asla ama asla istemiyorum diyorsanız da kararınız arkasında durun. Rest çekin istemiyorum gelmeyeceğimi olmayacak diyin. Kafanıza silah dayayıp zorla getirecek değiller neticede

Söz geçirememe değilde söylemedi bile hani söylese söz geçiremese neyse
Bu çok ciddi bir durum farkında değil misiniz? Sizin isteğinizi ailesine bile iletmemiş, onların istediği olsun istiyor nişanlınız. Sizin ne istediğinizi umursamıyor ya da ailesinden alacağı tepkiden korkuyor. İki durum da nişan atmak için gayet yeterli sebepler.

Haklısınız o zaman şöyle diyeyim gelinlikler ortalama 20 bin. Damatlık bilmiyorum o da 3 5 oksa kuaför ayakkabı. Düğün salonunu geçiyor

Dugun olmasa gelinlik olmayacak mi? Jean pantolonla mi evlenmek istiyorsunuz yani tur atacagiz diye? Ya da kayinaile dugun yerine gelinlik vs halletsin diye mi bekliyorsunuz? Yine de baskasinin parasiyla plan yapmaya calisiyorsunuz. Dugun istememeyi anliyorum da bu tarz istekleri yapmak kendi cebinize bakar.

Nikah için elbiseler ortalama 2 bin en fazla o da

balayı için ne konuştunuz onu senin istediğiniz gibi yaparsınız
Bir sefer senin istediğin gibi,bir sefer benim istediğim gibi mi olsun diyeceksiniz?Herkes birbirine saygı duymayı öğrenecek ve ortak bir yol bulunacak.
Konu sahibi nişanlın istemiyor,sen istemiyorsun.Kayınvaliden giysin gelinliğini,alsın akrabalarını gitsin oynasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…