- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Erik dalı gevrektir ve benzerlerini çalan bi oluşumda neyin havasıysa :)d mi düğünün hava atılabilecek neyi olabilir.
Söz geçirememe değilde söylemedi bilehani söylese söz geçiremese neyse
Salonu zaten onlar tutacakmiş size niye dert oldu ki? Gidin iki oynayin bitsin sonra turunuzu yapin.
Ailesinin verecegi 40binle mi dünya turu atacaktiniz?
Ben seni üzmek istemiyorum ama ince bir çizgi var bunu yapacaksan bu sefer sonrasında olmayacağının garantisini nasıl alacaksın onu konuşmak lazım.Ay deme öyle valla sinirden ağlıcam.
Erik dalı gevrektir ve benzerlerini çalan bi oluşumda neyin havasıysa :)
Tek erkek mi eşiniz? Aile daha önce düğün yapmış mı ? eşim 3 erkek kardeşten en küçüğü olduğu için çok uzatmadılar bide kendisi istemezse kararlıdır o konuda nettir. Kırmamak için mi söyleyemiyo ana kuzusu mudur?
Teşekkür ederim inşallah siz de sizin adınıza sevineceğimiz sadece istediğiniz kararları alırsınızAy ne güzel sizin adınıza çok sevindim
Ben seni üzmek istemiyorum ama ince bir çizgi var bunu yapacaksan bu sefer sonrasında olmayacağının garantisini nasıl alacaksın onu konuşmak lazım.
Ya insan bilir aslında içten içe. Objektif baktığında bunda yapıyor ama başka hiçbir konuda yapmaz beni de önemser diyebiliyor musun?Nasıl anlayabilirim ki bunu. Lafa gelince benden kıymetlisi yok.
2 bin dolara Avrupa turu var aslında atılabilir. Beni ancak düğün istemeyenler anlar.
Güldürdünüz benievet tek erkek çocuk. Sanırım anne babası çok yaşlı ondan olabilir. Ana kuzusu değil dicem ama erkekler e güven olmaz değişebilir evlendikten sonra o yüzden net konuşmayayım.
Tamam da dugunu ailesi karsiliyormuş ya zaten, siz kendi 2bin dolarinizla yine turunuzu atin. Baskasinin parasiyla dunya turu plani olmaz.Onlar da dugun istiyor işte
Bu çok ciddi bir durum farkında değil misiniz? Sizin isteğinizi ailesine bile iletmemiş, onların istediği olsun istiyor nişanlınız. Sizin ne istediğinizi umursamıyor ya da ailesinden alacağı tepkiden korkuyor. İki durum da nişan atmak için gayet yeterli sebepler.Söz geçirememe değilde söylemedi bilehani söylese söz geçiremese neyse
Haklısınız o zaman şöyle diyeyim gelinlikler ortalama 20 bin. Damatlık bilmiyorum o da 3 5 oksa kuaför ayakkabı. Düğün salonunu geçiyor
Dugun olmasa gelinlik olmayacak mi? Jean pantolonla mi evlenmek istiyorsunuz yani tur atacagiz diye? Ya da kayinaile dugun yerine gelinlik vs halletsin diye mi bekliyorsunuz? Yine de baskasinin parasiyla plan yapmaya calisiyorsunuz. Dugun istememeyi anliyorum da bu tarz istekleri yapmak kendi cebinize bakar.
Bir sefer senin istediğin gibi,bir sefer benim istediğim gibi mi olsun diyeceksiniz?Herkes birbirine saygı duymayı öğrenecek ve ortak bir yol bulunacak.balayı için ne konuştunuz onu senin istediğiniz gibi yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?