Ne zor işmiş bu evlilik

Bu gün buna hayır diyemiyorsa yarın çok daha büyük sıkıntılarda arkanızda durmasına nasıl güveneceksiniz?

Bilmiyorum. İkimiz çok iyi anlaşıyoruz ama kime düğün istemiyorum desem omlarında çevresi var diyor. Ayy yılda bir gördüğü akrabaları için iş arkadaşlarına gösteriş için tapılıyor
fark etmez ,
hayır diyin .
en baştan da demeniz lazımdi
ne bileyim ben düğünlerden nefret ediyorum asla ve asla yapmam yani
nasıl zorla yapıyorlar çok sinirlendim

O kadar son noktadayım ki olan ilişkimize olacak.

Ağlayacak kadar üzüldüğünüz konuda önlem almıyor. Anlaşmak kıytırık konularda 2 sohbet etmek, gezmek tozmak değil ki.

İlişkiniz sağlamsa birşey olmaz. Değilse zaten şimdiden üzülün sonrası daha kötü oluyor.

ilişkiniz binun için bozuluyor ise ,
demekki bozulması gerekiyormus

Sonuna kadar katılıyorum hatta altına imzamı atarım. Anlaşmak sevdiğiniz filmlerin benzemesi, aynı mekanlara gitmeyi sevmek demek değildir.

Ben de düğün sevmeyen bir insanım ama düğün yaptık diye öyle yerin dibine de girmedik.Düğünde kocam masaların üstüne çıkıp göbekte attı yani.Bence sizin farklı sorunlarınız var,tekrar bir gözden geçirin.

Ağlayacak kadar üzüldüğünüz konuda önlem almıyor. Anlaşmak kıytırık konularda 2 sohbet etmek, gezmek tozmak değil ki.

Yo cidden istemiyorum.

Ne havası atabilirim. Düğün yapıyorum diye hava mı atılır

Ama istemeye istemeye olacak şey değil ki bu. Sonuçta siz evleniyorsunuz anne baba niye karisiyor. Istemediginizi söylemediniz mi, o paraya muhteşem tatil yapılır, nişanlınız ne diyor bu duruma?

Düğün salonu falan derken asıl meseleyi gözden kaçırıyorsunuz.
Ailesine hayır diyemeyen biriyle evlenince daha çok konu sizi bekler ve düğün salonu meselesine şükreder hale gelirsiniz.
İyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…