- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.516
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Bu gün buna hayır diyemiyorsa yarın çok daha büyük sıkıntılarda arkanızda durmasına nasıl güveneceksiniz?
fark etmez ,
hayır diyin .
en baştan da demeniz lazımdi
ne bileyim ben düğünlerden nefret ediyorum asla ve asla yapmam yani
nasıl zorla yapıyorlar çok sinirlendim
Eee neden başta kabul ettiniz? Madem bu kadar istemiyorsunuzEn başta diyecektik şu an salon bile tuttular
Ağlayacak kadar üzüldüğünüz konuda önlem almıyor. Anlaşmak kıytırık konularda 2 sohbet etmek, gezmek tozmak değil ki.Bilmiyorum. İkimiz çok iyi anlaşıyoruz ama kime düğün istemiyorum desem omlarında çevresi var diyor. Ayy yılda bir gördüğü akrabaları için iş arkadaşlarına gösteriş için tapılıyor
O kadar son noktadayım ki olan ilişkimize olacak.
ilişkiniz binun için bozuluyor ise ,Bilmiyorum. İkimiz çok iyi anlaşıyoruz ama kime düğün istemiyorum desem omlarında çevresi var diyor. Ayy yılda bir gördüğü akrabaları için iş arkadaşlarına gösteriş için tapılıyor
Sonuna kadar katılıyorum hatta altına imzamı atarım. Anlaşmak sevdiğiniz filmlerin benzemesi, aynı mekanlara gitmeyi sevmek demek değildir.Ağlayacak kadar üzüldüğünüz konuda önlem almıyor. Anlaşmak kıytırık konularda 2 sohbet etmek, gezmek tozmak değil ki.
İlişkiniz sağlamsa birşey olmaz. Değilse zaten şimdiden üzülün sonrası daha kötü oluyor.
Ben de düğün sevmeyen bir insanım ama düğün yaptık diye öyle yerin dibine de girmedik.Düğünde kocam masaların üstüne çıkıp göbekte attı yaniBilmiyorum. İkimiz çok iyi anlaşıyoruz ama kime düğün istemiyorum desem omlarında çevresi var diyor. Ayy yılda bir gördüğü akrabaları için iş arkadaşlarına gösteriş için tapılıyor
Ağlayacak kadar üzüldüğünüz konuda önlem almıyor. Anlaşmak kıytırık konularda 2 sohbet etmek, gezmek tozmak değil ki.
Ben de düğün sevmeyen bir insanım ama düğün yaptık diye öyle yerin dibine de girmedik.Düğünde kocam masaların üstüne çıkıp göbekte attı yani.Bence sizin farklı sorunlarınız var,tekrar bir gözden geçirin.
Kimse konu sahibini anlamamış
O daha çok " ayy ne güzel işte daha ne istiyorsun keşke yerinde olsam" minvalinde yorumlar bekliyordu yoksa istemiyor değil
İstemediği şeyi bugün 2 yaşında çocuk yapmıyor o mu yapacak
Bariz hava atma konusu
Anladım.Yo cidden istemiyorum.
O zaman nişanlına net bir dille bunu söyle. Ve önlem alması gerektiğini tekrar hatırlat benceYo cidden istemiyorum.
O zaman nişanlına net bir dille bunu söyle. Ve önlem alması gerektiğini tekrar hatırlat bence
Kuru kuruya haklısın demenin ne anlamı varmış. Senin ailen ne diyor?Söyledim haklısın diyor. En azından düğün değilde tören yapalım diyorum ama yok.
Aynen 40 bin lira oldugunu bile belirttiğinize göre zihniyet buNe havası atabilirim. Düğün yapıyorum diye hava mı atılır
Aynen 40 bin lira oldugunu bile belirttiğinize göre zihniyet bu
Düğün salonu falan derken asıl meseleyi gözden kaçırıyorsunuz.
Ailesine hayır diyemeyen biriyle evlenince daha çok konu sizi bekler ve düğün salonu meselesine şükreder hale gelirsiniz.
İyi düşünün.
Kuru kuruya haklısın demenin ne anlamı varmış. Senin ailen ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?