- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Yumurtlama yani pik 29uydu canim catlamadan itibaren bugun 11. Gündü. Bolca test aldım hergun yaparim ben adet olana kadarHimm yani 10 dk içinde görmüş olsaydın evet gebelik var diyebilirim çünkü bariz belli çizgi:) Mesela bende bugün yaptım test ama bende bekledikten sonra çıkmadı ikinci çizgi yani. Bence yarın tekrar yap test ya da dayanabilirsen c.tesi yap pazartesi de kan verirsin bence. Yumurtlama ne zamandi
Genelde 14.gun belli olur diyorlar :) Biraz dahaa bekle yap her gün testi:)Yumurtlama yani pik 29uydu canim catlamadan itibaren bugun 11. Gündü. Bolca test aldım hergun yaparim ben adet olana kadarcok kendimi kaptirmadan umudu da cok kesmeden teste devam
Yumurtlama takibi yaptınız mı?İnşallah
Hergün test yapmak iyimiş ben hergün 5 6 test yapıyorum iyice kafaya taktımYumurtlama yani pik 29uydu canim catlamadan itibaren bugun 11. Gündü. Bolca test aldım hergun yaparim ben adet olana kadarcok kendimi kaptirmadan umudu da cok kesmeden teste devam
Yok ya çoğunlukla daha erken de belli oluyo ama 14. Güne kadar gördüğümüz negatiften bi turlu emin olmak istemiyoruzGenelde 14.gun belli olur diyorlar :) Biraz dahaa bekle yap her gün testi:)
Aaa kız Allah iyiliğini versinHergün test yapmak iyimiş ben hergün 5 6 test yapıyorum iyice kafaya taktım
İlk defa bu ay yumurtlama takibi yaptım 25 kasım pik gördüm bugün bat günüm. Battan 5 gün önce test yapmaya başladım.Yumurtlama takibi yaptınız mı?
Yaptıysanız yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptiniz:)
Birde regl gününüze kaç gün var
Pozitif kaç gün vardı adetinizeMerhaba hanımlar. Sizce pozitif mi? Ve ayağa kalktığım zaman 5 dakika arayla sol kasığıma ağrı giriyor normal bir durum mu?Eki Görüntüle 2736948
5 dakika içinde çıktı. Ama ayağa kalktığım zaman sol kasığıma 5 saniyelik ağrı giriyor endişeleniyorumAaa kız Allah iyiliğini versinneyse bunlar son sanırım ilk dakikalarda çıktıysa pozitif insallah hamilesin
O normal ya bı sure oluyomus hatta hamilelik belirtisi ani giren sancılar5 dakika içinde çıktı. Ama ayağa kalktığım zaman sol kasığıma 5 saniyelik ağrı giriyor endişeleniyorum
Bat bugünPozitif kaç gün vardı adetinize
Ay inşallah kötü bir şey yoktur. Pazartesi kan veririm artıkO normal ya bı sure oluyomus hatta hamilelik belirtisi ani giren sancılar
Sen yine hergun test yap git gide koyulasir inşallahAy inşallah kötü bir şey yoktur. Pazartesi kan veririm artık
Peki daha önceki testlerin de hiç çıktı mi ikinci çizgi? Dün veya önceki gün?Bat bugün
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinSen yine hergun test yap git gide koyulasir inşallahdarısı başımıza
3 gün önce ışıkla baktığım zaman çok zor görünüyordu. 2 gün önce ışığa tutmadan bile silik çizgi gördümPeki daha önceki testlerin de hiç çıktı mi ikinci çizgi? Dün veya önceki gün?
3 gün önce ışıkla baktığım zaman çok zor görünüyordu. 2 gün önce ışığa tutmadan bile silik çizgi gördüm
Ya ne güzel :) Bende bata 5 gün kala teste başlayım o zaman3 gün önce ışıkla baktığım zaman çok zor görünüyordu. 2 gün önce ışığa tutmadan bile silik çizgi gördüm
Yap ve mutlaka buraya testin forolarını atYa ne güzel :) Bende bata 5 gün kala teste başlayım o zaman
Atarım tabi :))Yap ve mutlaka buraya testin forolarını at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?