Evet siliklesmeyi gördüm pazartesi gunu tam anlamıyla gördüm. Bat nedir anlamadım?Merhaba pik gördükten sonraki gün çatlamayi yani siliklesmeyi gördün mü? Siliklestikten sonraki en erken 11. Günde bi test yapabilirsin ama sonuç ne çıkarsa çıksın kesin değildir, bat dan bir gün önce ve bat günü tekrar yapar emin olursun
Beklenen adet tarihiEvet siliklesmeyi gördüm pazartesi gunu tam anlamıyla gördüm. Bat nedir anlamadım?
Seni çok iyi anlıyorum asla adet günüme kadar beklemedim, 5 aydır bebek istiyoruz bu 5 ayda adetten 4-5 gün önceden test yapmaya başlarım
AhahaaBeklenen adet tarihiben de forumda öğrendim, bat=beklenen adet tarihi sat=son adet tarihi
Teşekkür ederimYumurtlamadan 14 gün sonra yapın silikte olsa çıkar varsa.
Ya benim ablam da yumurtlamadan 1 hafta falan geçtikten sonra öğrenmiş inanılır gibi değil ben de dayanamıyorum hic ama şöyle bi araştırma yaptım sana da anlatiyim.Beni anlayan biri çok sevindim Yani asla dayanamıyorum için icime sığmıyor Biliyorum erken yapsam da çıkmaz ama işte arkadaşım reglisine 10 gün kala öğrenince bende de işte bı umut olustu
Ya evet doğrudur benim arkadaşımda 10 gün kala öğrendi o kadar şaşırdık kiYa benim ablam da yumurtlamadan 1 hafta falan geçtikten sonra öğrenmiş inanılır gibi değil ben de dayanamıyorum hic ama şöyle bi araştırma yaptım sana da anlatiyim.
Gebelik olcaksa yumurtlama günlerinden birinde yumurta dölleniyor ama bunun rahime yerlesmesi 6-10 gün arası yazıyor tüm kaynaklarda internette vs. Yerleştikten sonra sadece kanda çıkacak miktarda beta hcg salgilamaya basliyo. Kimininki 6 günde kimininki 8 kimininki 10 günde yerlesmeyi tamamlayip hcg salgilamaya hemen başlıyor. O yüzden kimisi adete 1 hafta kala öğreniyor kimi ancak adet gününde pozitifi görüyor. Bilemiyoruz iste bizmki ne ara yerlesti rahime
Evet evet biraz daha sakin olmak lazım stres de engeller diyor bircok doktor. Ben de yumurtlamadan sonra hep "bir gün daha gecti" diyorumYa evet doğrudur benim arkadaşımda 10 gün kala öğrendi o kadar şaşırdık kiişte insanın elinde değil pik yaptıktan bı yana sadece 3 gün geçti çok erken bunun farkındayım da işte annelik isteği ağır basıyor yani haftaya salı çarşamba bı yapacağım
Bence sen erken gebelik testi yap bakalimErken gebelik testi mi yapmak lazım kesin sonuç için ben normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bat a 3 gün var ama göğüslerim aşırı hassas birde bat a 5 gun önce kahverengi akıntı geldi ara arada peçeteye sildikçe pembemsi akıntı geldi tekrar yapsam mı test sizce?
Evet evet biraz daha sakin olmak lazım stres de engeller diyor bircok doktor. Ben de yumurtlamadan sonra hep "bir gün daha gecti" diyorum
Tebrik ederim darısı bize :) Daha 3 günüm geçmiş asla belli olmaz ben 10.gun yapayım en iyisiYumurtlamanin 9.gunu ucuz kaset testte pozitifi gordum
Sabretmek zor malesef insallah pozitifi gorursunTebrik ederim darısı bize :) Daha 3 günüm geçmiş asla belli olmaz ben 10.gun yapayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?