Ne zaman test yapmalıyım?

mgc0404

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
322
123
103
32
Merhaba kızlar cumartesi günü yumurtlama pik seviyesinde gördük.
Persembe-Cuma-C.tesi-Pazar bu 4 günü değerlendirdik. Reglim çok duzensiz beklenen regl günüm 20si Pazar günü. Ben gebelik testini ne zaman yapayımEvet biliyorum regl geciktiren sonra yapmalıyım ama işte insan heyecanlanıyor. En erken ne zaman yapsam çıkar ? Şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba pik gördükten sonraki gün çatlamayi yani siliklesmeyi gördün mü? Siliklestikten sonraki en erken 11. Günde bi test yapabilirsin ama sonuç ne çıkarsa çıksın kesin değildir, bat dan bir gün önce ve bat günü tekrar yapar emin olursun

Seni çok iyi anlıyorum asla adet günüme kadar beklemedim, 5 aydır bebek istiyoruz bu 5 ayda adetten 4-5 gün önceden test yapmaya başlarım

Evet siliklesmeyi gördüm pazartesi gunu tam anlamıyla gördüm. Bat nedir anlamadım?

Seni çok iyi anlıyorum asla adet günüme kadar beklemedim, 5 aydır bebek istiyoruz bu 5 ayda adetten 4-5 gün önceden test yapmaya başlarım
Beni anlayan biri çok sevindim Yani asla dayanamıyorum için icime sığmıyor Biliyorum erken yapsam da çıkmaz ama işte arkadaşım reglisine 10 gün kala öğrenince bende de işte bı umut olustu

Beni anlayan biri çok sevindim Yani asla dayanamıyorum için icime sığmıyor Biliyorum erken yapsam da çıkmaz ama işte arkadaşım reglisine 10 gün kala öğrenince bende de işte bı umut olustu
Ya benim ablam da yumurtlamadan 1 hafta falan geçtikten sonra öğrenmiş inanılır gibi değil ben de dayanamıyorum hic ama şöyle bi araştırma yaptım sana da anlatiyim.
Gebelik olcaksa yumurtlama günlerinden birinde yumurta dölleniyor ama bunun rahime yerlesmesi 6-10 gün arası yazıyor tüm kaynaklarda internette vs. Yerleştikten sonra sadece kanda çıkacak miktarda beta hcg salgilamaya basliyo. Kimininki 6 günde kimininki 8 kimininki 10 günde yerlesmeyi tamamlayip hcg salgilamaya hemen başlıyor. O yüzden kimisi adete 1 hafta kala öğreniyor kimi ancak adet gününde pozitifi görüyor. Bilemiyoruz iste bizmki ne ara yerlesti rahime

Ya evet doğrudur benim arkadaşımda 10 gün kala öğrendi o kadar şaşırdık ki işte insanın elinde değil pik yaptıktan bı yana sadece 3 gün geçti çok erken bunun farkındayım da işte annelik isteği ağır basıyor yani haftaya salı çarşamba bı yapacağım

Evet evet biraz daha sakin olmak lazım stres de engeller diyor bircok doktor. Ben de yumurtlamadan sonra hep "bir gün daha gecti" diyorum

Erken gebelik testi mi yapmak lazım kesin sonuç için ben normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bat a 3 gün var ama göğüslerim aşırı hassas birde bat a 5 gun önce kahverengi akıntı geldi ara arada peçeteye sildikçe pembemsi akıntı geldi tekrar yapsam mı test sizce?

Bence sen erken gebelik testi yap bakalim

:))) İnanır misin bende aynı durumdayimm doktor diyorsa elimizde değil ki Bu arada sende mi test yapmak için gün sayıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…