Ne zaman test yapmalıyım?

Genelde adete yakın çıkıyor bir iki gün kala silikte olsa çıkıyor bir de ovulasyon takip ettiysen rahat bi 12 gün geçsin 14 zaten tam çıkar adet tarihine falan tekabül eder oda biraz sabır bende bekliyorum benim de 23 adet günüm bakalım bende ovulasyon ile denedim ama benim ilk değildi bu beşinci falan o yüzden tutmazsa da üzülmeyin kimi hemen ilkte oluyor kimi de çok sonraları inşaAllah hayırlısı ile olmuştur sizin ki

kızlar benim de reglime 4 gün var sizce test yapsam mı bilemedim ve hangi zamanda yapmak gerek

İnşallah

bende başladım 2 aydır kullanıyorum duphaston ile birlikte

Ben varım canım 9 aralıkta içmeye başladım 2. Kutuya geçtim evet pahalı baya bi ama doktor o kadar övünce alayım dedim benim yumurtlama normalde 17-18. Gün olurdu bugün 13. Günüm ovülasyon pik oldu gibi atayım resmini sanırım regli düzenliyor bat zamanı belli olacak işe yarıyor mu

Eklentiler

• IMG_20201220_154358.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 12
Valla benim regl hep düzenliydi ama yine olmuyorkullandım bakalım ne olacak bu ay ikinciye geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…