Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar geldim hastaneye kan verdim saat 3te sonuç çıkacak Allahım inşallah wardır bekliyemedim bu tez canlılık beni öldürecekdua edin
![]()
Bekle tatlım adet günü önemli olan belki seni ki geç döllenme dur skma caniniBenim de adete 3-4 gün var benim de idrar testi negatifhayırlısı üzülme daha zamani var demekki
Benim yumurtlama ve beklenen adet zamanım ile aynı sizinki de :) Yani şuan yapmamiz erkenMerhaba benimde yumurtlama gunlerim 4 ve 5 AraliktiBat 20 Aralik. Gunlerimi degerlendirdik. Bende suan cok erken olmasina ragmen heyecanlaniyorum icten ice merak ediyorum tuttu mu acaba diye
Ne zaman test yapmak gerekir
![]()
O idrarın izi cnmEki Görüntüle 2736875 ben bugün yaptım C nin yanında hafif bir çizgi çıktı bu ne demek anlamadım cidden. T ye yakın çıksaydı çok umutlanirdim ama C nin yanında :/
Ya ama hiç böyle bir iz yoktu şimdiye kadarO idrarın izi cnm
Çıktı cnm negatif bnm bütün hormon testlerin hsg çart çurt ne warsa hepsi temiz ama Bi türlü olmuyor yara war rahimde ama yüz tane doktora gittim o engel değil dediler şimdi eşim testler vrdi bakalım oda olmazsa yapacak birşey yok artık napalımCikti mi sonucun tatlim
Beklemiş olablr yada idrar fazla gelmiş yada düz zemine koyunca kurumasını beklemeden testi egmişsin adetiniz geldimi zaten adete kadar zor cıkarYa ama hiç böyle bir iz yoktu şimdiye kadar
Yok daha var 20 sindeBeklemiş olablr yada idrar fazla gelmiş yada düz zemine koyunca kurumasını beklemeden testi egmişsin adetiniz geldimi zaten adete kadar zor cıkar
Reglini geçti mi?Çıktı cnm negatif bnm bütün hormon testlerin hsg çart çurt ne warsa hepsi temiz ama Bi türlü olmuyor yara war rahimde ama yüz tane doktora gittim o engel değil dediler şimdi eşim testler vrdi bakalım oda olmazsa yapacak birşey yok artık napalım
İlahi ya güldürdün beniYok daha var 20 sindebaya zaman var
![]()
Ayy oyle yapacagim beklicem 1 2 gun kala yapayim nasilsa cikmayacak suanBenim yumurtlama ve beklenen adet zamanım ile aynı sizinki de :) Yani şuan yapmamiz erkençok erken
Haftaya Çarşamba bı dene istersen
Yumurtlama günümden eminim aslında ama bakalım yine test yaparim adet günündeBekle tatlım adet günü önemli olan belki seni ki geç döllenme dur skma canini
Himm yani 10 dk içinde görmüş olsaydın evet gebelik var diyebilirim çünkü bariz belli çizgi:) Mesela bende bugün yaptım test ama bende bekledikten sonra çıkmadı ikinci çizgi yani. Bence yarın tekrar yap test ya da dayanabilirsen c.tesi yap pazartesi de kan verirsin bence. Yumurtlama ne zamandiEki Görüntüle 2736897
Bugunki negatif testim 2 saat sonra böyle oldu, kuruma çizgisi diye düşünerek iki damla su damlattim onu da alta ekliyorumEki Görüntüle 2736901
Biliyorum ilk 10 dakikadan sonra çıkan ikinci çizginin bi anlami yok ama bı tanıdığım 1 saat sonra çıkan ikinci cizgiyle öğrenmişti![]()
Tebrikler bence pozitif gebesinizMerhaba hanımlar. Sizce pozitif mi? Ve ayağa kalktığım zaman 5 dakika arayla sol kasığıma ağrı giriyor normal bir durum mu?Eki Görüntüle 2736948
İnşallahTebrikler bence pozitif gebesiniz![]()