• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman test yapmalıyım?

Merhaba benimde yumurtlama gunlerim 4 ve 5 Aralikti😊 Bat 20 Aralik. Gunlerimi degerlendirdik. Bende suan cok erken olmasina ragmen heyecanlaniyorum icten ice merak ediyorum tuttu mu acaba diye🤗 Ne zaman test yapmak gerekir 🙈
Benim yumurtlama ve beklenen adet zamanım ile aynı sizinki de :) Yani şuan yapmamiz erken :( çok erken :(
Haftaya Çarşamba bı dene istersen

IMG_20201210_162725.webp
ben bugün yaptım C nin yanında hafif bir çizgi çıktı bu ne demek anlamadım cidden. T ye yakın çıksaydı çok umutlanirdim ama C nin yanında :/

Çıktı cnm negatif bnm bütün hormon testlerin hsg çart çurt ne warsa hepsi temiz ama Bi türlü olmuyor yara war rahimde ama yüz tane doktora gittim o engel değil dediler şimdi eşim testler vrdi bakalım oda olmazsa yapacak birşey yok artık napalım
Reglini geçti mi?

Kızlar aranızda inofolic kullanan varmı hormon testleri güzel cıktı bana bu ilacı yazdı hamileligi kolaylaştırıyo dedi aldm ama cok pahalı inşallah işe yarar günde 2 tane içiyorm 10 günde 97 tl tutacak içince 20 tane var

IMG_20201210_153534.webp

Bugunki negatif testim 2 saat sonra böyle oldu, kuruma çizgisi diye düşünerek iki damla su damlattim onu da alta ekliyorum
IMG-20201210-WA0013.webp

Biliyorum ilk 10 dakikadan sonra çıkan ikinci çizginin bi anlami yok ama bı tanıdığım 1 saat sonra çıkan ikinci cizgiyle öğrenmişti 😂

Eki Görüntüle 2736897

Bugunki negatif testim 2 saat sonra böyle oldu, kuruma çizgisi diye düşünerek iki damla su damlattim onu da alta ekliyorumEki Görüntüle 2736901
Biliyorum ilk 10 dakikadan sonra çıkan ikinci çizginin bi anlami yok ama bı tanıdığım 1 saat sonra çıkan ikinci cizgiyle öğrenmişti 😂
Himm yani 10 dk içinde görmüş olsaydın evet gebelik var diyebilirim çünkü bariz belli çizgi:) Mesela bende bugün yaptım test ama bende bekledikten sonra çıkmadı ikinci çizgi yani. Bence yarın tekrar yap test ya da dayanabilirsen c.tesi yap pazartesi de kan verirsin bence. Yumurtlama ne zamandi

Back