• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test ne zaman yapılmalı

Yok canım hafta sonu yapmayı düşünüyorum elimde test var. Ama negatif görürüm diye korkuyorum regl günüm yaklaşsın biraz daha
Off evet bir de o kadar yogun bir gündeydim ki oturacak vakit bualamazken gittim test yaptım 🥲 inşallah döner buradan bilmiyorum 😕
Kızlarr durumunuz nasılll benim berbat bir karın kasık ağrısı adet olacak gibi bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı bi de beyaz akıntı geldi . Önceden olsa regl oluyorum der söktürmeye çalışırdım aynı ağrı çünkü şimdi bi acaba gebelik olabilir mi diye düşündürüyor

Kızlarr durumunuz nasılll benim berbat bir karın kasık ağrısı adet olacak gibi bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı bi de beyaz akıntı geldi . Önceden olsa regl oluyorum der söktürmeye çalışırdım aynı ağrı çünkü şimdi bi acaba gebelik olabilir mi diye düşündürüyor
Arada bi yoklayan adet ağrısı gibi ağrı var çok nadir igne batması gibi bir iki kere oldu onun haricinde hiç bir şey yok. Adete iki gün kaldı ben elendim bence ☹️☹️☹️

Arada bi yoklayan adet ağrısı gibi ağrı var çok nadir igne batması gibi bir iki kere oldu onun haricinde hiç bir şey yok. Adete iki gün kaldı ben elendim bence ☹️☹️☹️
Bugün test yaptın mı ? Benim beş gün var yaptım sabah tek çizgi. Olsa az da olsa silik çıkardı diye düşünüyorum

Bugün test yaptın mı ? Benim beş gün var yaptım sabah tek çizgi. Olsa az da olsa silik çıkardı diye düşünüyorum
Ben Çarşamba ysptım negatifti. Bence de ymtlama zamanlarımız aynıydı sanırım. Yani baya gecti ymtlamadan. Olsa az da olsa cıkardı 😞

Bende de aynı beyaz akıntı arttı. Ufak ufak kasıklarıma kramp giriyor. Ve feci mide yanması var. Oruçtan mı bilmiyorum ama onu.

Evet yumurtlamadan 12-13 gün geçti bencede olsa çıkardı 😞
Canım bende vücut ısısı ile ovulasyon takibi yapıyorum bu ay ilk defa. Buna göre 19. Gün yumurtladım. 6 gün olmuş. Ama regle de 4 gün var. Çıkar mı acaba çok mu erken?

Bende de aynı beyaz akıntı arttı. Ufak ufak kasıklarıma kramp giriyor. Ve feci mide yanması var. Oruçtan mı bilmiyorum ama onu.
Beyaz akımtı olmazdı bende neden oluyor anlamadım . Oruçtan dolayı galiba bende de sabah uyandığımda ağzımda acımsı tat oluyor

Canım bende vücut ısısı ile ovulasyon takibi yapıyorum bu ay ilk defa. Buna göre 19. Gün yumurtladım. 6 gün olmuş. Ama regle de 4 gün var. Çıkar mı acaba çok mu erken?
Regle 4 gün olduğu için erken gebelik testi deneyebilirsin canım yarın sabah ilk idrarla bir dene istersen elinde fazladan test varsa

Bu arada ben de yarın sabah bir daha deneyeceğim erken gebelik yarında çıkmazsa ümidi kesiyorum

ben regle 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ve çıkmamıştı. testim de baya tavsiye edilen prodoctordu. gebelik planladığımız için ben eve gebelik testi stoklamıştım bir 15 tane falan vardı sanırım :) 10 tane loboquick 5 tane de prodoctor. sonra bir daha 3 gün kala 2 gün kala falan yapmadım. önceki aylarda hep erken yapıp tek çizgi çıkınca insan bir sonraki gün bir daha bir daha denemek istiyor. bunun en kesin sonucu beklenen regl tarihinde yapmak. biliyorum sabırsızlanıyor insan ama tek çizgi görmekten iyidir bence beklemek. ben hep sabah saatlerinde regl olurum akşam üstü hala olmayınca önce prodoctor yaptım belli belirsiz 2. çizgi çıktı hemen sonra bir tane de kaset test yaptım onda da belli belirsiz çıktı. bir testi başka bir test ile sağlama yapmak da bence önemli. sonra da baktım gebeyim evde de bir sürü test var sabah akşam test yapıp çift çizgilere baktım :) Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. :KK68:

Son düzenleme:
Adetime 9 gün var . Yumurtlama pik gününden bu yana 8 gün geçti . Merakımdan test yapıyorum ama tek çizgi çıkıyor . Beta hcg yaparsam çıkar mı çok merak ediyorum ne zaman yapayım
Ben adet gununden 2 gun once yaptıgım butun testler dogru çıktı tabi herkesin bunyesi farklıdır

ben regle 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ve çıkmamıştı. testim de baya tavsiye edilen prodoctordu. gebelik planladığımız için ben eve gebelik testi stoklamıştım bir 15 tane falan vardı sanırım :) 10 tane loboquick 5 tane de prodoctor. sonra bir daha 3 gün kala 2 gün kala falan yapmadım. önceki aylarda hep erken yapıp tek çizgi çıkınca insan bir sonraki gün bir daha bir daha denemek istiyor. bunun en kesin sonucu beklenen regl tarihinde yapmak. biliyorum sabırsızlanıyor insan ama tek çizgi görmekten iyidir bence beklemek. ben hep sabah saatlerinde regl olurum akşam üstü hala olmayınca önce prodoctor yaptım belli belirsiz 2. çizgi çıktı hemen sonra bir tane de kaset test yaptım onda da belli belirsiz çıktı. bir testi başka bir test ile sağlama yapmak da bence önemli. sonra da baktım gebeyim evde de bir sürü test var sabah akşam test yapıp çift çizgilere baktım :) Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. :KK68:
Yaaa az önce test yaptım reglime 4 gün vardı tek çizgiyi görünce moralim çok bozulmuştu şimdi sizin bu mesajınızı okuyunca içime umut doğdu çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın 🥰 ben de sabredecem yapmayacam diyorum sonra dayanamayıp yapıyorum bir daha . Okuduğum yorumlarda herkes 5-6 gün kala öğrendik yazıyor olsa illa çıkardı düşüncesine sürüklüyor insanı . Peki sizim belirtiniz var mıydı

Kızlar merhaba, prodoctor kuruma çizgisi çıkarır mı? 7.dkda falan sökünce farkettim, camı çok çizik. Çizgiye de benzemiyor gibi ama sağ taraf fotoğraf çeksem mi diye düşünürken daha beyazlaştı. Regl 7 gün sonra. Belirti 4-5 gün önce var gibiydi şimdi yok. Göğüs ağrısı hep vardı doktor ilaç yazdı baya rahatlatmıştı normalde ama ilaca rağmen ağrı tekrar başladı. Test erken mi?
IMG_8646.webp

Back