- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Maşallah hayırlı olsunBen ovualsion günümden 12 gün sonra gördum
Resim koydum cnm erken gebelik testi yaptim ovulasiyon tarihim 19.11 diMaşallah hayırlı olsundaha erken yaptiniz mi test? Negatif miydi
Çok sevindimBen ovualsion günümden 12 gün sonra gördum
Yok bata 2 gün degil de mesela 4-5 gün kala yapıp yapmadığını sordumResim koydum cnm erken gebelik testi yaptim ovulasiyon tarihim 19.11 di
Batt 04.12
Ben 02.12 de 7 gün erken gebelik testi yaptim aynisini 03.12 de tekrarladim sonra guvenemedim baska marka aldim 04.12 de yine yaptim hep silik cizgi bekledim 07.12 de test yaptim ve sonuc resimde :)
Yok cnm yapmadim çunku beklemiyordum :)Yok bata 2 gün degil de mesela 4-5 gün kala yapıp yapmadığını sordum
Bnde bugün yarın olucamReglini geçti mi?
Test yaptınız mı bugün :)Maşallah hayırlı olsundaha erken yaptiniz mi test? Negatif miydi
Evet malesef yine negatif. Büyük ihtimalle pazar günü batTest yaptınız mı bugün :)Gereksiz06
Evet malesef yine negatif. Büyük ihtimalle pazar günü bat
Erken gebelik testleriyle beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuç verebiliyor.Ben de çok istiyorum 1 senedir evliyim ama olmadı malesef.Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba kızlar cumartesi günü yumurtlama pik seviyesinde gördük.
Persembe-Cuma-C.tesi-Pazar bu 4 günü değerlendirdik. Reglim çok duzensiz beklenen regl günüm 20si Pazar günü. Ben gebelik testini ne zaman yapayımEvet biliyorum regl geciktiren sonra yapmalıyım ama işte insan heyecanlanıyor. En erken ne zaman yapsam çıkar ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Daha çok varmış belirti olmazBenimde haftaya pazar bat ama bilmiyorum hiç belirti vs yok ya
İnşallah ben 2 senedir evliyim ama yeni düşünmeye başladık bebiş. Şöyle söyleyeyim bir kere denedik ama olmadı ovulasyon vs bilmiyordum tabiErken gebelik testleriyle beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuç verebiliyor.Ben de çok istiyorum 1 senedir evliyim ama olmadı malesef.Allah isteyen herkese nasip etsin
Aminİnşallah ben 2 senedir evliyim ama yeni düşünmeye başladık bebiş. Şöyle söyleyeyim bir kere denedik ama olmadı ovulasyon vs bilmiyordum tabibu ay tam anlamıyla ilk deneme oldu. Umarım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bize gelir Beklenen tarihim 20 Aralık ama işi şansa bırakmak istemiyorum herhalde 18-19 u gibi bı erken gebelik testi yaparım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versin içinde bende dahil
Daha çok var canım en az 2 gün sonra yap istersen erken gebelik de olsaKızlar yine ben :)) Acaba yarın erken gebelik testi yapayım mı? Bat 20si
Adete en erken 3-4 gün kala yap bence daha iyi olurKızlar yine ben :)) Acaba yarın erken gebelik testi yapayım mı? Bat 20si
Erken gebelik testi gecikmeden 6 gün önceye kadar belli oluyormuş ama gecikme olmadı daha benim anladığım kadarıyla bat 20 ben bekleyim haftasonu yapayım o zamanAdete en erken 3-4 gün kala yap bence daha iyi olur
Teşekkür ederimDaha çok var canım en az 2 gün sonra yap istersen erken gebelik de olsa
Ben normal gebelik testi ile adete 3 gün kala öğrenmiştimErken gebelik testi gecikmeden 6 gün önceye kadar belli oluyormuş ama gecikme olmadı daha benim anladığım kadarıyla bat 20 ben bekleyim haftasonu yapayım o zamanumudum yok ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?