Ne zaman test yapmalıyım?

Maşallah hayırlı olsun daha erken yaptiniz mi test? Negatif miydi
Resim koydum cnm erken gebelik testi yaptim ovulasiyon tarihim 19.11 di
Batt 04.12
Ben 02.12 de 7 gün erken gebelik testi yaptim aynisini 03.12 de tekrarladim sonra guvenemedim baska marka aldim 04.12 de yine yaptim hep silik cizgi bekledim 07.12 de test yaptim ve sonuc resimde :)

Yok bata 2 gün degil de mesela 4-5 gün kala yapıp yapmadığını sordum

Ama benden size bir tiyo ben 2 yillik evliyim
Başta 5 ay denedik olmadi tam artik neyse olmuyorsa olmuyor dedim braktim kendime piskolojik baski yapiyordum takip ediyordum fln a bi baktim adeti 5 gün geçmiş hiç farkina varmadim test yaptim 2 çizgi ama malesef 12 haftalık kurtaj olmak zorunda kaldim bebegim anensefali olmuştu
Ondan sonra 3 ay korundum tekrar denemeye basladik olmadi son 4 aydır korunuyorduk ayin 19 benim yumurtlama gunumus ama takip etmiyordum o gun korkunmadik hic hamilelik beklemiyorum supriz oldu cunku denemiyorduk bunu fark ettim cok kafaya takinca stres sikinti yapiyoruz olmuyor biraz rahat olun lutfen ben bunu kendimden fark ettim kafaya takinca olmuyor

Erken gebelik testleriyle beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuç verebiliyor.Ben de çok istiyorum 1 senedir evliyim ama olmadı malesef.Allah isteyen herkese nasip etsin

Erken gebelik testleriyle beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar sonuç verebiliyor.Ben de çok istiyorum 1 senedir evliyim ama olmadı malesef.Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah ben 2 senedir evliyim ama yeni düşünmeye başladık bebiş. Şöyle söyleyeyim bir kere denedik ama olmadı ovulasyon vs bilmiyordum tabi bu ay tam anlamıyla ilk deneme oldu. Umarım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bize gelir Beklenen tarihim 20 Aralık ama işi şansa bırakmak istemiyorum herhalde 18-19 u gibi bı erken gebelik testi yaparım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versin içinde bende dahil

Amin

Kızlar yine ben :)) Acaba yarın erken gebelik testi yapayım mı? Bat 20si

Adete en erken 3-4 gün kala yap bence daha iyi olur
Erken gebelik testi gecikmeden 6 gün önceye kadar belli oluyormuş ama gecikme olmadı daha benim anladığım kadarıyla bat 20 ben bekleyim haftasonu yapayım o zaman umudum yok ama işte

Erken gebelik testi gecikmeden 6 gün önceye kadar belli oluyormuş ama gecikme olmadı daha benim anladığım kadarıyla bat 20 ben bekleyim haftasonu yapayım o zaman umudum yok ama işte
Ben normal gebelik testi ile adete 3 gün kala öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…