- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Aynen benim de 29u pik 30u çatlama. Daha 11. Gün olcak yarın ama büyük ihtimalle test yapcam ve 2 gün önce yaptim 9. Günde yani tabiki negatifi gördüm:))) İnanır misin bende aynı durumdayimmdoktor diyorsa elimizde değil ki Bu arada sende mi test yapmak için gün sayıyorsun
Aman o da çok pahalı beErken gebelik testi mi yapmak lazım kesin sonuç için ben normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bat a 3 gün var ama göğüslerim aşırı hassas birde bat a 5 gun önce kahverengi akıntı geldi ara arada peçeteye sildikçe pembemsi akıntı geldi tekrar yapsam mı test sizce?
Merhabalar bnde aynı durumdayım klomen kullandım geçtiğimiz çarşamba yumurta. Günümdü cumaya kadar üç günümüzü değerlendirdik cuma doktora gittim yumrt. Biri çatlamış etrafı sıvılaşmış diğeri çok büyümüş ama çatlamamış dedi doktorum kendimizi çok yormayalım bilmediğimiz Bi ilacı içmeyelim yüzde 50 ihtimalimiz war gebelik için dedi ama şuan adetim 5 gün war Bn sabırsızlıktn ölüyorum resmen gün saymak panik heyecan dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç nekatifEvet evet biraz daha sakin olmak lazım stres de engeller diyor bircok doktor. Ben de yumurtlamadan sonra hep "bir gün daha gecti" diyorum
Bakalım yarın birde onunla denerimBence sen erken gebelik testi yap bakalim
Amin amin arkadaşım çok haklısın ben henüz klomen vs denemedim ama bu ay olmazsa gidicem doktora çünkü benim yumurtaliklar tembel, bu tarz desteklere ihtiyacim olacak büyük ihtimal. Ne güzel dizilerde hic haberleri olmadan hamile kaliyolar sürpriz oluyo falan o kadar cok isterdim ki aklımdan atmış olmayı ama olmuyor iste, hayatımızı değiştirecek bisey sonuçta herkes aklından at o zaman olur diyo ama nasıl atılır kiMerhabalar bnde aynı durumdayım klomen kullandım geçtiğimiz çarşamba yumurta. Günümdü cumaya kadar üç günümüzü değerlendirdik cuma doktora gittim yumrt. Biri çatlamış etrafı sıvılaşmış diğeri çok büyümüş ama çatlamamış dedi doktorum kendimizi çok yormayalım bilmediğimiz Bi ilacı içmeyelim yüzde 50 ihtimalimiz war gebelik için dedi ama şuan adetim 5 gün war Bn sabırsızlıktn ölüyorum resmen gün saymak panik heyecan dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç nekatifti şimdi gebelik warmı yokmu döllenme oldumu hiç bir fikrim yok böyle işte rabbim isteyen herkeze biran önce nasip etsin inşallah
Aminnn güzel arkadaşım inşallah yarın nasip olursa bir ovulasyon testi alıyım diyorum ama daha önce denemedim onunla gebeliği öğrenen çok arkadaş varmış burada nasıl anlaşılıyor peki Bi bilgin warmıAmin amin arkadaşım çok haklısın ben henüz klomen vs denemedim ama bu ay olmazsa gidicem doktora çünkü benim yumurtaliklar tembel, bu tarz desteklere ihtiyacim olacak büyük ihtimal. Ne güzel dizilerde hic haberleri olmadan hamile kaliyolar sürpriz oluyo falan o kadar cok isterdim ki aklımdan atmış olmayı ama olmuyor iste, hayatımızı değiştirecek bisey sonuçta herkes aklından at o zaman olur diyo ama nasıl atılır kiadete 5 gün kala benim de negatif çıktı bakalım yarın nasıl cikicak. Forumda okudum adete 1 gün kala negatif çıkıp adet gecince pozitifi görenleri cok umutlandim. Nasip diyelim ins Rabbim aratmasin
Bence onu hiç deneme onun yerine erken gebelik testi çok daha mantıklı:) Aklımda bir şeytan var diyor ki gebelik testi al şu 5₺ olanlardan bı 5 tane falanAminnn güzel arkadaşım inşallah yarın nasip olursa bir ovulasyon testi alıyım diyorum ama daha önce denemedim onunla gebeliği öğrenen çok arkadaş varmış burada nasıl anlaşılıyor peki Bi bilgin warmı
Bence onu gebelik öğrenmek icin almaAminnn güzel arkadaşım inşallah yarın nasip olursa bir ovulasyon testi alıyım diyorum ama daha önce denemedim onunla gebeliği öğrenen çok arkadaş varmış burada nasıl anlaşılıyor peki Bi bilgin warmı
Ben öyle yapiyorummmBence onu hiç deneme onun yerine erken gebelik testi çok daha mantıklı:) Aklımda bir şeytan var diyor ki gebelik testi al şu 5₺ olanlardan bı 5 tane falanovulasyon gibi her gün yap yada gün aşırı yap çık.aklimdan bu dusunce çok
Aynı kafadayiz ya hayırlı haberlerini bekliyorumBen öyle yapiyorummmen azından adet olunca oturup aglamiyorum biliyorum olucami yani
Adete ne kadar var? Haberdar et bizi deKızlar geldim hastaneye kan verdim saat 3te sonuç çıkacak Allahım inşallah wardır bekliyemedim bu tez canlılık beni öldürecekdua edin
Adete 4 gün warAdete ne kadar var? Haberdar et bizi de
Çıkar mı kanda illaki çıkar varsa inşallahAdete 4 gün war
Yumurtlama ne zaman oldu? Çıkar heralde ama önce idrar testi yaptin mi pozitif görmeden mi kana gidiyosun?Çıkar mı kanda illaki çıkar varsa inşallah
Yok bacım negatif gebelik yok napalım hayırlısı olsunYumurtlama ne zaman oldu? Çıkar heralde ama önce idrar testi yaptin mi pozitif görmeden mi kana gidiyosun?
Benim de adete 3-4 gün var benim de idrar testi negatifYok bacım negatif gebelik yok napalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?