Ne zaman test yapmalıyım?

:))) İnanır misin bende aynı durumdayimm doktor diyorsa elimizde değil ki Bu arada sende mi test yapmak için gün sayıyorsun
Aynen benim de 29u pik 30u çatlama. Daha 11. Gün olcak yarın ama büyük ihtimalle test yapcam ve 2 gün önce yaptim 9. Günde yani tabiki negatifi gördüm

Aman o da çok pahalı be

Evet evet biraz daha sakin olmak lazım stres de engeller diyor bircok doktor. Ben de yumurtlamadan sonra hep "bir gün daha gecti" diyorum
Merhabalar bnde aynı durumdayım klomen kullandım geçtiğimiz çarşamba yumurta. Günümdü cumaya kadar üç günümüzü değerlendirdik cuma doktora gittim yumrt. Biri çatlamış etrafı sıvılaşmış diğeri çok büyümüş ama çatlamamış dedi doktorum kendimizi çok yormayalım bilmediğimiz Bi ilacı içmeyelim yüzde 50 ihtimalimiz war gebelik için dedi ama şuan adetim 5 gün war Bn sabırsızlıktn ölüyorum resmen gün saymak panik heyecan dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç nekatifti şimdi gebelik warmı yokmu döllenme oldumu hiç bir fikrim yok böyle işte rabbim isteyen herkeze biran önce nasip etsin inşallah

Amin amin arkadaşım çok haklısın ben henüz klomen vs denemedim ama bu ay olmazsa gidicem doktora çünkü benim yumurtaliklar tembel, bu tarz desteklere ihtiyacim olacak büyük ihtimal. Ne güzel dizilerde hic haberleri olmadan hamile kaliyolar sürpriz oluyo falan o kadar cok isterdim ki aklımdan atmış olmayı ama olmuyor iste, hayatımızı değiştirecek bisey sonuçta herkes aklından at o zaman olur diyo ama nasıl atılır ki adete 5 gün kala benim de negatif çıktı bakalım yarın nasıl cikicak. Forumda okudum adete 1 gün kala negatif çıkıp adet gecince pozitifi görenleri cok umutlandim. Nasip diyelim ins Rabbim aratmasin

Aminnn güzel arkadaşım inşallah yarın nasip olursa bir ovulasyon testi alıyım diyorum ama daha önce denemedim onunla gebeliği öğrenen çok arkadaş varmış burada nasıl anlaşılıyor peki Bi bilgin warmı

Bence onu hiç deneme onun yerine erken gebelik testi çok daha mantıklı:) Aklımda bir şeytan var diyor ki gebelik testi al şu 5₺ olanlardan bı 5 tane falan ovulasyon gibi her gün yap yada gün aşırı yap çık.aklimdan bu dusunce çok

Bence onu gebelik öğrenmek icin alma çünkü yanılan cok oluyo ve ne çıkarsa çıksın tam guvenmiceksin bide gebelik testi aliyim diceksin. O yüzden direkt gebelik testi al bol bol yap merakın gitsin

Ben öyle yapiyorummm en azından adet olunca oturup aglamiyorum biliyorum olucami yani

Merhaba benimde yumurtlama gunlerim 4 ve 5 Aralikti Bat 20 Aralik. Gunlerimi degerlendirdik. Bende suan cok erken olmasina ragmen heyecanlaniyorum icten ice merak ediyorum tuttu mu acaba diye Ne zaman test yapmak gerekir

Bugün yumurtlamanin 11. Günü ve testim negatif, adete 3-4 gün var artık pozitife dönme ihtimali cok azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…