• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test ne zaman yapılmalı

Kızlar merhaba, prodoctor kuruma çizgisi çıkarır mı? 7.dkda falan sökünce farkettim, camı çok çizik. Çizgiye de benzemiyor gibi ama sağ taraf fotoğraf çeksem mi diye düşünürken daha beyazlaştı. Regl 7 gün sonra. Belirti 4-5 gün önce var gibiydi şimdi yok. Göğüs ağrısı hep vardı doktor ilaç yazdı baya rahatlatmıştı normalde ama ilaca rağmen ağrı tekrar başladı. Test erken mi?
Eki Görüntüle 3555653
7 gün çok erken sanki birkaç gün daha bekleyin isterseniz

Yaaa az önce test yaptım reglime 4 gün vardı tek çizgiyi görünce moralim çok bozulmuştu şimdi sizin bu mesajınızı okuyunca içime umut doğdu çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın 🥰 ben de sabredecem yapmayacam diyorum sonra dayanamayıp yapıyorum bir daha . Okuduğum yorumlarda herkes 5-6 gün kala öğrendik yazıyor olsa illa çıkardı düşüncesine sürüklüyor insanı . Peki sizim belirtiniz var mıydı
Yani benim regl gunumde bile o kadar silikti ki 1-2 gün kala da yapsam çıkmayabilirdi o yüzden en guzeli regl günü:) benim iki belirgin belirtim vardı biri idrar kokusu biraz değişmişti ikincisi çok fazla bacak ağrım vardı. Diğer tüm belirtiler regl ile aynı zaten :) inşallah sizin de pozitifinizi görürüz🌸

Benim tek korunmasız ilişkim vardı tarihi biliyordum üstelik adetime de 4 gün vardı ama olacağı varmış. Adette olmadım. İlişkiden 9 gün sonra test yapma başladım 13. Gün çok hafif silik çizgi gördüm değerim 15ti. Testte predector erken gebelik testiydi. Şu an kaç gün geçti çatlamanın üstünden?

Eklentiler

• IMG_20250308_165822.webp
    IMG_20250308_165822.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 8
Okurken mesajları dua ederek okudum kızlar hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin sizlere de bana da 🤲🏻 ama dedikleri doğru salınca kafaya takmayınca oluyor ben oğlum da doktor bana üç ay süre verdi streslisin ondan olmuyor dedi üçüncü ay olmazsa gel rahim filmi çekicem demişti sonra tedavi inanır mısınız o ay ful rahim filmini araştırdım böyle yazılar okumadım da gebelikle falan hep farklı alana yönelip okudum kafa gitti oralara gebelik zaten olmaz rahim filmi çekilcem derken o ay hamileymişim öğrendim elhamdülillah üç buçuk yaşında oğlum var darısı ikinci de olsun inşaAllah sizlere de bana da 🌷

Yani benim regl gunumde bile o kadar silikti ki 1-2 gün kala da yapsam çıkmayabilirdi o yüzden en guzeli regl günü:) benim iki belirgin belirtim vardı biri idrar kokusu biraz değişmişti ikincisi çok fazla bacak ağrım vardı. Diğer tüm belirtiler regl ile aynı zaten :) inşallah sizin de pozitifinizi görürüz🌸
Bugün belirtilerim çok arttı baş dönmesi ve mide bulantısı çok yoğundu ilaç almak istedim bir yandan da ya gebelik varsa diye alamadım sonra eşim kalk kan testi verelim bari ona göre ilaç alırsın dedi verdik 0.1 çıktı yok yani . Burdan döneceğini sanmıyorum olsaydı az da olsa yükselmiş olurdu çünkü ovülasyon testinin pik yaptığı günden bugüne 2 hafta geçti geç döllenme olma ihtimali yok

Okurken mesajları dua ederek okudum kızlar hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin sizlere de bana da 🤲🏻 ama dedikleri doğru salınca kafaya takmayınca oluyor ben oğlum da doktor bana üç ay süre verdi streslisin ondan olmuyor dedi üçüncü ay olmazsa gel rahim filmi çekicem demişti sonra tedavi inanır mısınız o ay ful rahim filmini araştırdım böyle yazılar okumadım da gebelikle falan hep farklı alana yönelip okudum kafa gitti oralara gebelik zaten olmaz rahim filmi çekilcem derken o ay hamileymişim öğrendim elhamdülillah üç buçuk yaşında oğlum var darısı ikinci de olsun inşaAllah sizlere de bana da 🌷
Oyy Allah bağışlasın oğlunuzu size 🙏🏻 inşallah ikinciye nasip etsin . Stres yapmayayım desekte düşünmeye başladığımız andan itibaren insan stres yapıyor düşünmemek imkansız

Oyy Allah bağışlasın oğlunuzu size 🙏🏻 inşallah ikinciye nasip etsin . Stres yapmayayım desekte düşünmeye başladığımız andan itibaren insan stres yapıyor düşünmemek imkansız
Amin Allah razı olsun 🤲🏻 hepimize nasip etsin biliyorum sizi çok iyi de anlıyorum zor süreçler cidden bilmem insanların bazıları nasıl rahat hemen hamile kalabiliyor şaşıyorum 😊

Back