- 9 Şubat 2017
- 142
- 18
- 13
- 26
- Konu Sahibi geveze2015
-
seni kimse çekmek zorunda değilya haklısın da tutamıyorum kendimi inan. valla sinir oluyorum. uslubumu eleştiriyo herkes ama ben de buyum. sne ne güzel sakin sakin yazmışsın ama ben yazamıyorum ya. bu nedir.
seni kimse çekmek zorunda değil
Ne alaka şimdiNiye durduk yere şeriatı karıştırdın ki?????
Resimde ki kara örtüsü mu seni rahatsız etti.???
Sen bidaha tatile çıkacaksın bence birazdan umarım erken donersinbenim banım açılalı daha iki üç gün olduama işte yine bi yerden delirtiyolar insanı.
Sen bidaha tatile çıkacaksın bence birazdan umarım erken donersin
Konu sahibi neden beni gözardı ediyorsun?seni kimse çekmek zorunda değil
şimdi dicem nerde 18 yaşından sonra evlenmek serbest hukukta dimi eeee ne karışıyosun kendi çocuğuna çok iyi bakacaksın tabi tabiiyahu bu yaşta şu konuyu açıp da 21de evlenmeyi planlayan biri nasıl bi anne olabilir. evlen canım istersen şimdi evlen ama senin çocuğunla şuradaki çoğu kadının çocuğu birbirine denk yetiştirilmeyecek bu ayan beyan ortada. cinsel kimlik, cinsel eşitlik, medeniyet, hak hukuk... nerdeee?
ha ha çok komik sizin de hiç dönmemek üzere çıkmanız gerek bence kafa izninekafa izni
isterim istemem kime ne bunu eleştirmek kimin haddineAma ilginç olan konu sahibinin kendisi onayladı bu işi.
Şeriatla yönetilmeliymiş. İnsanların inançlarından tahminde bulunmak kötü bir şey değil bence.
Ben de müslümanım ama yani devlet millet anlayışları varken şeriatla yönetilmek istemek nedir?
aynen canımaman hiç yoramıycam kendimi. bi kaç sene sonra kaynım evden çıkmıyo, kayınvalide bana şunu diyo, konularını okuruz bol bol.
Sen benim diğer soruma cevap versene.isterim istemem kime ne bunu eleştirmek kimin haddine
başka yerde cevapladım zahmet olmazsa bul okuMadem şeriata uyuyorsun, evlenmeden bir erkeğin eline dokunmak, göz göze gelmek günah değil mi?
Yazma arkadasım gözünü seveyim yazma banlancan :)aman hiç yoramıycam kendimi. bi kaç sene sonra kaynım evden çıkmıyo, kayınvalide bana şunu diyo, konularını okuruz bol bol.
Ay siz çok sinirlendiniz yaa biraz nefes alın bi çay kahve için benceSen benim diğer soruma cevap versene.
o beğendiğin getirdi işte canımBence gayet güzel üslubun. Okurken keyif veriyor.Ama bir kere neden olduğunu anlamadan banlandım artık korkuyorum. Özellikle dini konulardan. Bazen böyle konu sahipleri hiç ortada yokken hop konuyu dine getiriveriyorlar deli oluyorum. Cevap versen bir dert vermesen bir dert.
arkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı
Yoo yoo çayımı içerken yazıyorum zaten bunlarıAy siz çok sinirlendiniz yaa biraz nefes alın bi çay kahve için bence
senin de geleceği görme gücün var sanırımyahu bi durum üzerinden benim ne yapıp yapmayacağıma bu kadar emin olabiliyosun, hayırdır zihin okuma filan mı yapıyosun? gozardı ediyorum seni kusura bakma. körler sağırlar....
o zaman dersinle ilgilen her şeye burnunu sokmaYoo yoo çayımı içerken yazıyorum zaten bunları
Sadece konu sahibinin birbiriyle çelişen cümlelerini okumak komiğime gitti.
Ben de 19 yaşındayım. Sabah 6'dan beri ders çalışıyorum sınavıma 1 ay kalmış.
Kızın zihniyetine gülüyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?