• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman tanıştırmalı

sen lise okumadın mı
ayrıca ülke de herkes müslüman olsa erken yaşta evlenmek şartmı
bende müslümanım ama öyle bir düşüncem yok erken yaşta evleneyim düşüncesi
yaşın çok küçük senin yaşıtların şuan lise okuyor yada üniversite evlenmek kolay mı sanıyorsun hem
nedir erken yaşta evlilik merakı anlamış değilim

ama bak

ohhoo hukuğa göre hareket edersek

Kardeşim lütfen hukuka göre hareket etmeseniz de Türk Dil Kurumu'na göre hareket edin. Zira vatan, bayrak, marş, din, dil bizim namusumuzdur. Sahip çıkmakla mükellefiz. "iftara çarayım" ne lan?! 18 yaşındasın sen. İlim bilim öğrenmen gereken yaşta.

Kardeşim lütfen hukuka göre hareket etmeseniz de Türk Dil Kurumu'na göre hareket edin. Zira vatan, bayrak, marş, din, dil bizim namusumuzdur. Sahip çıkmakla mükellefiz. "iftara çarayım" ne lan?! 18 yaşındasın sen. İlim bilim öğrenmen gereken yaşta.
çağırayım oldu muu

şuan ki yaşıma bakılsın bence 18 yaşındayım o da 23 arada 5 yaş var abartıyosunuz harbi
Sen okuyor musun? Üniversite yani... 21 yaşında evlenmeyi düşündüğüne göre ya okurken evleneceğim diyorsun ya da okumuyorsun. Ve okumuyorsan 15-16 yaşında bu insan hayatına girmemiş olsaydı da okumayacak mıydın?

bu benim hayatım pişman olacağımı düşünmüyorum
Buradaki herkes senden daha tecrübeli ve yaşı olduğu için sana bu kadar şey söylüyor elbette senin hayatın sadece biz kadınlar yasadiklarimizdan ders çıkararak başka birileri yasamasin diye bu kadar ısrarcı konuşuyoruz bu arada pişman olup olmucagin şuan hiç belli olmaz çoğu erkek sevgililik yada nişanlılık döneminde kendini gizler sürekli gülüm balim yapar ama asıl mesele evlenince başlıyor 5 yıl gorustugun biriyle evlenince anlasamayabiliyorsun yada o adamın içindeki öküz ortaya çıkıyor

fikir almak istedim hayatıma müdahale edin dini inancımı sorgulayın demedim.
Hayatına müdahale mi?? Kimse burdan kalkıp da seni sevgilinle ayırmaya calısmadı hepimiz sadece kücük oldugunu ve bu yaslardaki kararların yanşıs oldugunu anlatmaya calıstık ki senin su an okulda olman gerekirdi..Dini inanc meselesine gelince bayılıyosunuz dmi su en öüslüman benim triplerine her konuyu seriata Kuran ı Kerim'e getirmeye hey Allahım sabır ver o konuya cevap vermeyeceğim.

kuranı kerimin gösterdiği yola şeriat denir sence bu yanlış mı?
ben başkalarının uydurduğu şeriata doğru demiyorum gerçek şeriata göre yaşansa çok daha iyi olur tabiiii

Ayrıca güzel kardeşim... Aynı Kur'ân-ı Kerim 'den bahsediyoruz değil mi? Kaideleri bilmelisin o zaman. Dinimi ordan burdan kırparak yaşamayın Allâh aşkına :) hazır millette de olumsuz önyargı oluşturuyorsunuz. Dikkatli olalım lütfen

sen lise okumadın mı
ayrıca ülke de herkes müslüman olsa erken yaşta evlenmek şartmı
bende müslümanım ama öyle bir düşüncem yok erken yaşta evleneyim düşüncesi
yaşın çok küçük senin yaşıtların şuan lise okuyor yada üniversite evlenmek kolay mı sanıyorsun hem
nedir erken yaşta evlilik merakı anlamış değilim
illa erken yaşta mı evlenelim diyorum iyimisiniz siz ya bu benim fikrim

illa erken yaşta mı evlenelim diyorum iyimisiniz siz ya bu benim fikrim
iyim ben gayet sen burdaki insanlara bu kadar sert çıkabiliyorken
kayınvaliden sana laf sölediği zaman eşin sana laf söylediği zaman buraya konu açarsın umarım yine
21 yaşta erken canım bir evin sorumluluğu sana ait olcak
a dan z ye şimdi annenin yaptığı herşeyi sen yapcaksın

haklısın sağol
Sevgilin askerden gelsin, işe girsin ,evlilik kararı alın ondan sonra tanıştırın.
Askerde iken ayrılan çok oluyor.
Evlenmek için en az 3-4 seneniz var.
Bu süre uzun bir süre ve yaşın küçük zamanla karakterin değişebilir kararların değişebilir.
Hayat ne getirir bilemezsin.

Back