• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman tanıştırmalı

Okuyup kendini geliştirip meslek sahibi olmayı düşünüyor musun, yoksa erkenden(21!) evleneyim herif bana baksın düşüncesinde misin? Merak ettim:kahve:

o zaman dersinle ilgilen her şeye burnunu sokma
Neye burnumu sokup sokmayacağım seni ilgilendirmez.
Açık platforma bir konu açıyorsan herkes istediğini yazmakta özgürdür.
Çağırma kelimesini düzgün yazamayıp laborantlık okuyan birinden ders çalışma emri almama gerek yok zaten.

daha 18 yaşındasın. benden 7 8 yaş küçüksün. madem bi soru sordun tecrübelerimizden faydalansana. burda kim çıkıp sana oh çok güzel düşünmüşsün tanıştır evlen demiş? hiç kimse? kim okumadan etmeden 21inde evlenmiş de mükemmel bi hayatı olmuş? çok çok nadir. neyine güveniyosun yarın bi gün terkedilirsen üç çocukla?

Senden 8 yaş küçük olsa 26 yaşındasın
Yani benden 14 yaş küçüksün
Madem tecrübe bu kadar dikkate alınır bir şey, sende benim kini dikkate alır mısın o zaman
İnsanlara bel altından saldırmak çok çirkin bir davranıştır, laf ebeliği ile dokundurduğun noktaları benim yaşımdakiler anlar, yapma. Karşındaki 18 yaşında cahil bir çocuk, üslupluca yaklaşmak daha insanidir, yaşları genç evet, ancak şimdiki neslin tümü sübyancı o zaman, okul formalarıyla kucak kucağa atraksiyon yapıyorlar yollarda, haksız mıyım ? Bu şekilde yaklaşmak doğru değil, konu sahibesinin avukatı değilim, ancak bunlar genç, ılımlı yönlendirme ile anlatabilirsiniz, çıkıp yasa böyle diyor diyerek değil, yasa zaten gizli saklı değil herkes biliyor

ben banlanıcak gibiyim ama hadi bakalım. tutamıyorum kendimi
isterim istemem kime ne bunu eleştirmek kimin haddine

benim sinirler tepeye çıkıyor yavaştan. sen bu ülkede yaşayıp ekmeğini yiyeceksin suyunu içeceksin. sana verilen oy kullanma hakkını kullanacaksın. sana tanınan özgürlüklerle gelip burda konu açıp millete sallayacaksın. sonra şeriat isteyeceksin öyle mi? bunu eleştirmek de benim haddime o zaman. seni burdan suudi arabistana yollayalım git orda istediğin gibi yönetirler seni.

ben banlanıcak gibiyim ama hadi bakalım. tutamıyorum kendimi
isterim istemem kime ne bunu eleştirmek kimin haddine

benim sinirler tepeye çıkıyor yavaştan. sen bu ülkede yaşayıp ekmeğini yiyeceksin suyunu içeceksin. sana verilen oy kullanma hakkını kullanacaksın. sana tanınan özgürlüklerle gelip burda konu açıp millete sallayacaksın. sonra şeriat isteyeceksin öyle mi? bunu eleştirmek de benim haddime o zaman. seni burdan suudi arabistana yollayalım git orda istediğin gibi yönetirler seni.

arkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı

Öncelikle yaşın çok genç, askerlik öncesi bu işler doğru değil
Ayrıca damatlar babaların ayağına gider, babalar damatların değil çok ayıp, babana böyle bir muamele asla yaptırma
Askerlik bitsin, sen tahsiline devam et, evlilik kaçmıyor güzel kardeşim, çok genç, çok toysunuz biraz pişin, bir ayaklarınızın üzerine basın, o da sende çok gençsin

sen 18, sevgilin 23, ilişki 1,5 senelik.

yani başladığında sen 16,5 sevgilin 21,5

tebrikler. nur topu gibi bi sübyancımız var.

Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.

Madem tecrübe bu kadar dikkate alınır bir şey, sende benim kini dikkate alır mısın o zaman
İnsanlara bel altından saldırmak çok çirkin bir davranıştır, laf ebeliği ile dokundurduğun noktaları benim yaşımdakiler anlar, yapma. Karşındaki 18 yaşında cahil bir çocuk, üslupluca yaklaşmak daha insanidir, yaşları genç evet, ancak şimdiki neslin tümü sübyancı o zaman, okul formalarıyla kucak kucağa atraksiyon yapıyorlar yollarda, haksız mıyım ? Bu şekilde yaklaşmak doğru değil, konu sahibesinin avukatı değilim, ancak bunlar genç, ılımlı yönlendirme ile anlatabilirsiniz, çıkıp yasa böyle diyor diyerek değil, yasa zaten gizli saklı değil herkes biliyor

teşekkür ederim eleştiri için ama bugun ulusal captain'ın uslubunu eleştirme günü filan mı? benim uslubum bu. ılımlı olmak veya yumuşak yorum yapmak zorunda dğeilim. onu zaten herkes yapıyor. ben de buyum. şimdiki neslin tümünün sübyancı olması milletin 21inde evlenmeye teşvik edilebileceği anlamına gelmiyor. kucak kucağa atraksiyon da yapsalar hepsi çocuk bana göre.

Attrante haklısın ama 16 yaşında bir kızla 21 yaşında erkek olmaz ki. Yani lisedeki çocuklar kendi yaşıtları ile bir takım şeyler yapıyor olabilirler ama bizde de vardı lise önlerinde bekleyen yetişkin erkekler. Çok çirkin değil mi? Anne değilim ama 16 yaşındaki kızımın yanında 21 yaşında bir erkek görsem dünyam başıma yıkılır gibi geliyor.

Yoo yoo çayımı içerken yazıyorum zaten bunları :KK70:
Sadece konu sahibinin birbiriyle çelişen cümlelerini okumak komiğime gitti.
Ben de 19 yaşındayım. Sabah 6'dan beri ders çalışıyorum sınavıma 1 ay kalmış.
Kızın zihniyetine gülüyorum şu an.
Masallahh canım keşke o da senin gibi düşünüp öyle davranmaya cabalayabilse ama nerdeeee

Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.

arkadaş son kez açıklıyorum. kişinin niyeti veya şu anki yaş durumundan bağımsız olarak 16,5-21,5 ilişkisinde erkek sübyancıdır. kendinden yaşça küçük reşit olmayan bi kızla birlikte olan/sevgili olan erkek sübyancıdır. bunu ben uydurmuyorum. hukuk bunu söylüyor. nesine saygı duyuyosun. sen ister miydin küçük kızın kocaman adamla birlikte olsun, adam da gelip ya temiz kız bulamıyorum kendi yaşımda, ondan sizinkini seçtim desin. lütfen dikkat. ayrıca temiz kız nedir? kirli kız nedir?

+1

teşekkür ederim eleştiri için ama bugun ulusal captain'ın uslubunu eleştirme günü filan mı? benim uslubum bu. ılımlı olmak veya yumuşak yorum yapmak zorunda dğeilim. onu zaten herkes yapıyor. ben de buyum. şimdiki neslin tümünün sübyancı olması milletin 21inde evlenmeye teşvik edilebileceği anlamına gelmiyor. kucak kucağa atraksiyon da yapsalar hepsi çocuk bana göre.
bana göre de sen terbiyesiz çok bilmiş birisin uslubüne gelince sen nasıl yorumda bulunursan karşındakinden de aynı karşılığı alırsın kişiliğin kaldırıyosa devam et

Back