- 9 Şubat 2017
- 142
- 18
- 13
- 26
- Konu Sahibi geveze2015
ayrıca ne dediğim çelişiyo söyle bakalımo zaman dersinle ilgilen her şeye burnunu sokma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıca ne dediğim çelişiyo söyle bakalımo zaman dersinle ilgilen her şeye burnunu sokma
Neye burnumu sokup sokmayacağım seni ilgilendirmez.o zaman dersinle ilgilen her şeye burnunu sokma
daha 18 yaşındasın. benden 7 8 yaş küçüksün. madem bi soru sordun tecrübelerimizden faydalansana. burda kim çıkıp sana oh çok güzel düşünmüşsün tanıştır evlen demiş? hiç kimse? kim okumadan etmeden 21inde evlenmiş de mükemmel bi hayatı olmuş? çok çok nadir. neyine güveniyosun yarın bi gün terkedilirsen üç çocukla?
ben banlanıcak gibiyim ama hadi bakalım. tutamıyorum kendimi
isterim istemem kime ne bunu eleştirmek kimin haddine
Şeriata göre hareket ediyorum diyorsun, sevgilim var diyorsun.ayrıca ne dediğim çelişiyo söyle bakalım
ben banlanıcak gibiyim ama hadi bakalım. tutamıyorum kendimi
isterim istemem kime ne bunu eleştirmek kimin haddine
arkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı
sen 18, sevgilin 23, ilişki 1,5 senelik.
yani başladığında sen 16,5 sevgilin 21,5
tebrikler. nur topu gibi bi sübyancımız var.
geliştirmek istiyorum laborantım şu anda şef olmak isterim tabi ki merakın geçmiştir umarımOkuyup kendini geliştirip meslek sahibi olmayı düşünüyor musun, yoksa erkenden(21!) evleneyim herif bana baksın düşüncesinde misin? Merak ettim
Senden 8 yaş küçük olsa 26 yaşındasın
Yani benden 14 yaş küçüksün
Madem tecrübe bu kadar dikkate alınır bir şey, sende benim kini dikkate alır mısın o zaman
İnsanlara bel altından saldırmak çok çirkin bir davranıştır, laf ebeliği ile dokundurduğun noktaları benim yaşımdakiler anlar, yapma. Karşındaki 18 yaşında cahil bir çocuk, üslupluca yaklaşmak daha insanidir, yaşları genç evet, ancak şimdiki neslin tümü sübyancı o zaman, okul formalarıyla kucak kucağa atraksiyon yapıyorlar yollarda, haksız mıyım ? Bu şekilde yaklaşmak doğru değil, konu sahibesinin avukatı değilim, ancak bunlar genç, ılımlı yönlendirme ile anlatabilirsiniz, çıkıp yasa böyle diyor diyerek değil, yasa zaten gizli saklı değil herkes biliyor
aklı başında bi insan sonun daErkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.
Senden 8 yaş küçük olsa 26 yaşındasın
Madem tecrübe bu kadar dikkate alınır bir şey, sende benim kini dikkate alır mısın o zaman
İnsanlara bel altından saldırmak çok çirkin bir davranıştır, laf ebeliği ile dokundurduğun noktaları benim yaşımdakiler anlar, yapma. Karşındaki 18 yaşında cahil bir çocuk, üslupluca yaklaşmak daha insanidir, yaşları genç evet, ancak şimdiki neslin tümü sübyancı o zaman, okul formalarıyla kucak kucağa atraksiyon yapıyorlar yollarda, haksız mıyım ? Bu şekilde yaklaşmak doğru değil, konu sahibesinin avukatı değilim, ancak bunlar genç, ılımlı yönlendirme ile anlatabilirsiniz, çıkıp yasa böyle diyor diyerek değil, yasa zaten gizli saklı değil herkes biliyor
Seninle aynı fikirde olunca mı aklı başında oluyor?aklı başında bi insan sonun da
Masallahh canım keşke o da senin gibi düşünüp öyle davranmaya cabalayabilse ama nerdeeeeYoo yoo çayımı içerken yazıyorum zaten bunları
Sadece konu sahibinin birbiriyle çelişen cümlelerini okumak komiğime gitti.
Ben de 19 yaşındayım. Sabah 6'dan beri ders çalışıyorum sınavıma 1 ay kalmış.
Kızın zihniyetine gülüyorum şu an.
Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.
+1Senden 8 yaş küçük olsa 26 yaşındasın
bana göre de sen terbiyesiz çok bilmiş birisin uslubüne gelince sen nasıl yorumda bulunursan karşındakinden de aynı karşılığı alırsın kişiliğin kaldırıyosa devam etteşekkür ederim eleştiri için ama bugun ulusal captain'ın uslubunu eleştirme günü filan mı? benim uslubum bu. ılımlı olmak veya yumuşak yorum yapmak zorunda dğeilim. onu zaten herkes yapıyor. ben de buyum. şimdiki neslin tümünün sübyancı olması milletin 21inde evlenmeye teşvik edilebileceği anlamına gelmiyor. kucak kucağa atraksiyon da yapsalar hepsi çocuk bana göre.
Arkadaşım bu tür konuları geç evlenmiş, iyi eğitim sahibi kadınlarımız da açmıyor mu, hiç mi denk gelmedin?aman hiç yoramıycam kendimi. bi kaç sene sonra kaynım evden çıkmıyo, kayınvalide bana şunu diyo, konularını okuruz bol bol.