• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman tanıştırmalı

Bu şekilde sert eleştirilerin insanları daha fazla yanlışa ittiğini düşünüyorum biraz sakin.
Yaşın gerçekten küçük acele etme 18 yaşındaki benle 25 yaşında ki ben arasında fazlasıyla fark var hepimizin lise zamanlarında üniversite de sevgilisi oldu ama iyi ki diyorum o anım verdiği heyecanla adım atmamışım pişman olurmuşum iyi düşün vizyonun gelişecek hayata bakışın değişecek erken acele etme.

var. yok mu dedim ben. ama herkesin yaşına uygun sevgilisi olmalı. bana devirden bahsedene bak. 18inde okumuyor etmiyor 21inde evlenmeyi planlıyor.
açıktan okuyorum çünkü anneme ve kardeşlerime bakıyorum canım babamla annem ayrı annemin yanına giderek bu hayatı ben seçtim sanane kendi yaşıma uygun buluyorum sevgilimi seni ilgilendirmez

Peki seriata göre herkesin sevgilisi mi olmalı??? Bakalım mı Kuran ı Kerim'e ne diyo nikahsız kadınla erkeğin yanyana olması için?? Önce kişiliğini oturt sonra evlen!
şeriata göre yaşadığımı kim söyledii yaşansaydı dedim anladın mı zeki

var. yok mu dedim ben. ama herkesin yaşına uygun sevgilisi olmalı. bana devirden bahsedene bak. 18inde okumuyor etmiyor 21inde evlenmeyi planlıyor.
Captain banlanma boşuna boş ver.

Konu sahibi arkadaş, burada fikir soruyorsanız insanlar size fikirlerini söyleyecek. Bu hayatınıza müdahale değil sizin ricanızın yerine getirilmesi. Tabi ki bütün fikirleri beğenmeyeceksiniz. Ben mesela çocuk yapmam konusunda annem kayınvalidem vs. bir şey derse kızıyorum ve hayatıma müdahale olarak düşünüyorum. Ama burada sizce ne zaman yapayım diye konu açtıktan sonra gelen yorumları beğenmeyince size ne be, bana müdahale etmeyin diyebilir miyim?
Keşke herkes okusa, ekonomik özgürlüğüne sahip olsa, hayatı güzel şekilde yaşasa mutlu olsa. Ama bu dünyaya dert çekiciler de lazım. 18 yaşını doldurmuşsunuz dediğiniz gibi kendiniz bilirsiniz.
Bence askerden dönünce tanıştırın, o size gelsin.

hayır canım küçük kızlarla cinsel ilişki yaşayan sapıklara denir ve hayır benim sevgilim sapık falan değil gayet ahlaklı ve gördüğün gibi ciddi düşünen biri

ya evet sen 16 yaşındayken senle ilişki yaşayan sevgilin bir harika bir ahlak timsali. cinsel olmasına gerek yok ayrıca. ban yiyeceğim kesin. zaten bu konu da gidici. sen de büyü gel bence konu açıyosun sonra bu benim fikrim diyorsun. :işsiz:

iyim ben gayet sen burdaki insanlara bu kadar sert çıkabiliyorken
kayınvaliden sana laf sölediği zaman eşin sana laf söylediği zaman buraya konu açarsın umarım yine
21 yaşta erken canım bir evin sorumluluğu sana ait olcak
a dan z ye şimdi annenin yaptığı herşeyi sen yapcaksın
önce bana karşı yazılanları oku bence

açıktan okuyorum çünkü anneme ve kardeşlerime bakıyorum canım babamla annem ayrı annemin yanına giderek bu hayatı ben seçtim sanane kendi yaşıma uygun buluyorum sevgilimi seni ilgilendirmez

ilgilendirir. kusura bakma ama toplumdaki tüm yanlışlar o toplumda yaşayanları ilgilendirir. yarın bi gün senin yetiştiremediğin çocuklar benim çocuklarımla aynı sıralarda oturacak belki. ben bu zihniyet ile sokakta bile karşılaşmak istemiyorum. okulunu oku ailene bak yine kocaya gidince ailene bi faydan mı olacak snaıyosun?

şeriata göre yaşadığımı kim söyledii yaşansaydı dedim anladın mı zeki
Seriatı bi savunma mekanizması olarak kullanmayı biliyosun ya belki kendisini de biraz bilirsin diye ummustum ama yanılmısım..Büyü de gel be canım..Bi kac seneye kv konularında görüsürüz..Ha bi de senden büyüklerin tavsiyelerine tahammülün yoksa konu acarken belirt hep olumlular yazsın diye..

ya evet sen 16 yaşındayken senle ilişki yaşayan sevgilin bir harika bir ahlak timsali. cinsel olmasına gerek yok ayrıca. ban yiyeceğim kesin. zaten bu konu da gidici. sen de büyü gel bence konu açıyosun sonra bu benim fikrim diyorsun. :işsiz:
şeriatı kim atmış ortaya git bak bi ben bunu mu sordum??

Captain banlanma boşuna boş ver.

Konu sahibi arkadaş, burada fikir soruyorsanız insanlar size fikirlerini söyleyecek. Bu hayatınıza müdahale değil sizin ricanızın yerine getirilmesi. Tabi ki bütün fikirleri beğenmeyeceksiniz. Ben mesela çocuk yapmam konusunda annem kayınvalidem vs. bir şey derse kızıyorum ve hayatıma müdahale olarak düşünüyorum. Ama burada sizce ne zaman yapayım diye konu açtıktan sonra gelen yorumları beğenmeyince size ne be, bana müdahale etmeyin diyebilir miyim?
Keşke herkes okusa, ekonomik özgürlüğüne sahip olsa, hayatı güzel şekilde yaşasa mutlu olsa. Ama bu dünyaya dert çekiciler de lazım. 18 yaşını doldurmuşsunuz dediğiniz gibi kendiniz bilirsiniz.
Bence askerden dönünce tanıştırın, o size gelsin.

ya haklısın da tutamıyorum kendimi inan. valla sinir oluyorum. uslubumu eleştiriyo herkes ama ben de buyum. sne ne güzel sakin sakin yazmışsın ama ben yazamıyorum ya. bu nedir.

celallenmeden önce onun yazdığını okuyun isterseniz.

rahatsız edemez mi? ederse onu kendime saklarım. ama burada ben örtüsü ile ilgili bişey mi demiş miyim?

Eğer profili olmasaydı o cevabına seriati karistirmayacaktiniz.

Dinle hiç alakam yok sadece profil görüp ön yargılı davranmaniz inanca saygı duymayıp hemen şeriat yapıştırmanız beni rahatsız etti .Neyse daha cevap vermiyorum olay din konularına giriyor benim vurgum insanların özgürlüğüne .

ilgilendirir. kusura bakma ama toplumdaki tüm yanlışlar o toplumda yaşayanları ilgilendirir. yarın bi gün senin yetiştiremediğin çocuklar benim çocuklarımla aynı sıralarda oturacak belki. ben bu zihniyet ile sokakta bile karşılaşmak istemiyorum. okulunu oku ailene bak yine kocaya gidince ailene bi faydan mı olacak snaıyosun?
benim nasıl bi anne olacağımı nereden biliyosun ön yargılarını bi aş ve karşındaki bi yaratıkmışta ondan türüyenler zararlı olacakmış gibi konuşma ben hemen evlenicem demedim evlenirsem de kimseyi ilgilendirmez

kuranı kerimin gösterdiği yola şeriat denir sence bu yanlış mı?
ben başkalarının uydurduğu şeriata doğru demiyorum gerçek şeriata göre yaşansa çok daha iyi olur tabiiii
Madem şeriata uyuyorsun, evlenmeden bir erkeğin eline dokunmak, göz göze gelmek günah değil mi?

Dinle hiç alakam yok sadece profil görüp ön yargılı davranmaniz inanca saygı duymayıp hemen şeriat yapıştırmanız beni rahatsız etti .Neyse daha cevap vermiyorum olay din konularına giriyor benim vurgum insanların özgürlüğüne .

yahu bi durum üzerinden benim ne yapıp yapmayacağıma bu kadar emin olabiliyosun, hayırdır zihin okuma filan mı yapıyosun? gozardı ediyorum seni kusura bakma. körler sağırlar....

ya haklısın da tutamıyorum kendimi inan. valla sinir oluyorum. uslubumu eleştiriyo herkes ama ben de buyum. sne ne güzel sakin sakin yazmışsın ama ben yazamıyorum ya. bu nedir.
Bence gayet güzel üslubun. Okurken keyif veriyor. :hamarat: Ama bir kere neden olduğunu anlamadan banlandım artık korkuyorum. Özellikle dini konulardan. :D Bazen böyle konu sahipleri hiç ortada yokken hop konuyu dine getiriveriyorlar deli oluyorum. Cevap versen bir dert vermesen bir dert.

Bence gayet güzel üslubun. Okurken keyif veriyor. :hamarat: Ama bir kere neden olduğunu anlamadan banlandım artık korkuyorum. Özellikle dini konulardan. :KK70: Bazen böyle konu sahipleri hiç ortada yokken hop konuyu dine getiriveriyorlar deli oluyorum. Cevap versen bir dert vermesen bir dert.

benim banım açılalı daha iki üç gün oldu :D ama işte yine bi yerden delirtiyolar insanı.

Ama ilginç olan konu sahibinin kendisi onayladı bu işi.
Şeriatla yönetilmeliymiş. İnsanların inançlarından tahminde bulunmak kötü bir şey değil bence.
Ben de müslümanım ama yani devlet millet anlayışları varken şeriatla yönetilmek istemek nedir?

benim nasıl bi anne olacağımı nereden biliyosun ön yargılarını bi aş ve karşındaki bi yaratıkmışta ondan türüyenler zararlı olacakmış gibi konuşma ben hemen evlenicem demedim evlenirsem de kimseyi ilgilendirmez

yahu bu yaşta şu konuyu açıp da 21de evlenmeyi planlayan biri nasıl bi anne olabilir. evlen canım istersen şimdi evlen ama senin çocuğunla şuradaki çoğu kadının çocuğu birbirine denk yetiştirilmeyecek bu ayan beyan ortada. cinsel kimlik, cinsel eşitlik, medeniyet, hak hukuk... nerdeee?

Back