- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi geveze2015
-
Peki seriata göre herkesin sevgilisi mi olmalı??? Bakalım mı Kuran ı Kerim'e ne diyo nikahsız kadınla erkeğin yanyana olması için?? Önce kişiliğini oturt sonra evlen!sen hangi devirde yaşıyosun herkesin sevgilisi var
açıktan okuyorum çünkü anneme ve kardeşlerime bakıyorum canım babamla annem ayrı annemin yanına giderek bu hayatı ben seçtim sanane kendi yaşıma uygun buluyorum sevgilimi seni ilgilendirmezvar. yok mu dedim ben. ama herkesin yaşına uygun sevgilisi olmalı. bana devirden bahsedene bak. 18inde okumuyor etmiyor 21inde evlenmeyi planlıyor.
şeriata göre yaşadığımı kim söyledii yaşansaydı dedim anladın mı zekiPeki seriata göre herkesin sevgilisi mi olmalı??? Bakalım mı Kuran ı Kerim'e ne diyo nikahsız kadınla erkeğin yanyana olması için?? Önce kişiliğini oturt sonra evlen!
Captain banlanma boşuna boş ver.var. yok mu dedim ben. ama herkesin yaşına uygun sevgilisi olmalı. bana devirden bahsedene bak. 18inde okumuyor etmiyor 21inde evlenmeyi planlıyor.
hayır canım küçük kızlarla cinsel ilişki yaşayan sapıklara denir ve hayır benim sevgilim sapık falan değil gayet ahlaklı ve gördüğün gibi ciddi düşünen biri
önce bana karşı yazılanları oku benceiyim ben gayet sen burdaki insanlara bu kadar sert çıkabiliyorken
kayınvaliden sana laf sölediği zaman eşin sana laf söylediği zaman buraya konu açarsın umarım yine
21 yaşta erken canım bir evin sorumluluğu sana ait olcak
a dan z ye şimdi annenin yaptığı herşeyi sen yapcaksın
açıktan okuyorum çünkü anneme ve kardeşlerime bakıyorum canım babamla annem ayrı annemin yanına giderek bu hayatı ben seçtim sanane kendi yaşıma uygun buluyorum sevgilimi seni ilgilendirmez
Seriatı bi savunma mekanizması olarak kullanmayı biliyosun ya belki kendisini de biraz bilirsin diye ummustum ama yanılmısım..Büyü de gel be canım..Bi kac seneye kv konularında görüsürüz..Ha bi de senden büyüklerin tavsiyelerine tahammülün yoksa konu acarken belirt hep olumlular yazsın diye..şeriata göre yaşadığımı kim söyledii yaşansaydı dedim anladın mı zeki
şeriatı kim atmış ortaya git bak bi ben bunu mu sordum??ya evet sen 16 yaşındayken senle ilişki yaşayan sevgilin bir harika bir ahlak timsali. cinsel olmasına gerek yok ayrıca. ban yiyeceğim kesin. zaten bu konu da gidici. sen de büyü gel bence konu açıyosun sonra bu benim fikrim diyorsun.
Captain banlanma boşuna boş ver.
Konu sahibi arkadaş, burada fikir soruyorsanız insanlar size fikirlerini söyleyecek. Bu hayatınıza müdahale değil sizin ricanızın yerine getirilmesi. Tabi ki bütün fikirleri beğenmeyeceksiniz. Ben mesela çocuk yapmam konusunda annem kayınvalidem vs. bir şey derse kızıyorum ve hayatıma müdahale olarak düşünüyorum. Ama burada sizce ne zaman yapayım diye konu açtıktan sonra gelen yorumları beğenmeyince size ne be, bana müdahale etmeyin diyebilir miyim?
Keşke herkes okusa, ekonomik özgürlüğüne sahip olsa, hayatı güzel şekilde yaşasa mutlu olsa. Ama bu dünyaya dert çekiciler de lazım. 18 yaşını doldurmuşsunuz dediğiniz gibi kendiniz bilirsiniz.
Bence askerden dönünce tanıştırın, o size gelsin.
celallenmeden önce onun yazdığını okuyun isterseniz.
rahatsız edemez mi? ederse onu kendime saklarım. ama burada ben örtüsü ile ilgili bişey mi demiş miyim?
Sana yazılanlar hayatın senin göremediğin gerçek yüzü buradakilerin yaşayarak tecrübe ettiği gerçek yüzü sen hayata pembe pencereden bakıyorsun ama o hep pembe kaalmiyorönce bana karşı yazılanları oku bence
benim nasıl bi anne olacağımı nereden biliyosun ön yargılarını bi aş ve karşındaki bi yaratıkmışta ondan türüyenler zararlı olacakmış gibi konuşma ben hemen evlenicem demedim evlenirsem de kimseyi ilgilendirmezilgilendirir. kusura bakma ama toplumdaki tüm yanlışlar o toplumda yaşayanları ilgilendirir. yarın bi gün senin yetiştiremediğin çocuklar benim çocuklarımla aynı sıralarda oturacak belki. ben bu zihniyet ile sokakta bile karşılaşmak istemiyorum. okulunu oku ailene bak yine kocaya gidince ailene bi faydan mı olacak snaıyosun?
Madem şeriata uyuyorsun, evlenmeden bir erkeğin eline dokunmak, göz göze gelmek günah değil mi?kuranı kerimin gösterdiği yola şeriat denir sence bu yanlış mı?
ben başkalarının uydurduğu şeriata doğru demiyorum gerçek şeriata göre yaşansa çok daha iyi olur tabiiii
Eğer profili olmasaydı o cevabına seriati karistirmayacaktiniz.
Dinle hiç alakam yok sadece profil görüp ön yargılı davranmaniz inanca saygı duymayıp hemen şeriat yapıştırmanız beni rahatsız etti .Neyse daha cevap vermiyorum olay din konularına giriyor benim vurgum insanların özgürlüğüne .
Bence gayet güzel üslubun. Okurken keyif veriyor.ya haklısın da tutamıyorum kendimi inan. valla sinir oluyorum. uslubumu eleştiriyo herkes ama ben de buyum. sne ne güzel sakin sakin yazmışsın ama ben yazamıyorum ya. bu nedir.
Bence gayet güzel üslubun. Okurken keyif veriyor.Ama bir kere neden olduğunu anlamadan banlandım artık korkuyorum. Özellikle dini konulardan. Bazen böyle konu sahipleri hiç ortada yokken hop konuyu dine getiriveriyorlar deli oluyorum. Cevap versen bir dert vermesen bir dert.
Ama ilginç olan konu sahibinin kendisi onayladı bu işi.Eğer profili olmasaydı o cevabına seriati karistirmayacaktiniz.
Dinle hiç alakam yok sadece profil görüp ön yargılı davranmaniz inanca saygı duymayıp hemen şeriat yapıştırmanız beni rahatsız etti .Neyse daha cevap vermiyorum olay din konularına giriyor benim vurgum insanların özgürlüğüne .
benim nasıl bi anne olacağımı nereden biliyosun ön yargılarını bi aş ve karşındaki bi yaratıkmışta ondan türüyenler zararlı olacakmış gibi konuşma ben hemen evlenicem demedim evlenirsem de kimseyi ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?