• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman tanıştırmalı

Yani ayıp olur bence tanışmak istiyorsa babanın dediği gibi askerliğini yapıp gelir sonra babanızın bulunduğu bir ortama davet edersiniz bir çicek yada çikolata ile eli boş gelmesin anlamında tanışmaya gelir.Eğer askere gitmeden önce tanıştırsan çok yüz göz olunur ben senin ailenle tanıştım şimdi sen de bize gel der ve bu sefer işin işine aileler de dahil olur o yüzden en iyisi askerden sonra.
hiç bu yönden düşünmemiştim

kuranı kerimin gösterdiği yola şeriat denir sence bu yanlış mı?
ben başkalarının uydurduğu şeriata doğru demiyorum gerçek şeriata göre yaşansa çok daha iyi olur tabiiii

şu an türkiyede medeni hukuk, ceza hukuku vs geçerli bunu biliyosun değil mi.?

Arkadaşın dediği gibi yine küçücük kızla çıkan kazık gibi adam. 16 yaşında ki kızım 21 yaşında ki adamla ilişkisi olduğunu öğrensem:sinirli:
Aynen katılıyorum.
25 ile 30 yaşlarında olsalar tamam ama daha çocukken reşit birinin o gözle bakması korkunç bence de. Hukuken 15 yaşından sonra kızın rızasına bakılıyor tabi ama benim çocuğum olsa müdahale ederdim kesinlikle.

arkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı
Tabiiki babanı dinle.
Adam neden gidecek onun ayağına hem, askere gitsin gelsin, sonra babana getirirsin. Şimdi aceleye gerek yok ;)

kuranı kerimin gösterdiği yola şeriat denir sence bu yanlış mı?
ben başkalarının uydurduğu şeriata doğru demiyorum gerçek şeriata göre yaşansa çok daha iyi olur tabiiii

senin bu söylemin suç canım. türkiye hukuk devletidir ne şeriatı? devletin koyduğu yasalara göre senin sevgilin de sübyancı bu kadar basit. kuranı kerimin gösterdiği yol ülkede yaşanan herkese uygulanamaz çünkü herkes müslüman değil. ayrıca yaşın daha çok küçük babanla tanıştırma işine girme çok çok erken daha.

1.yasin daha çok küçük
2. 21 yaşda sen hariç burdaki herkese yine küçük
3. Askere bile gidip gelmeyen biriyle babamı asla tanistirmazdim belki çok büyük sorunlar olucak kendin ayrılacaksın sonra babana ne diceksin
4.bu işler aceleye gelmez okuyorsan devam et seni seven mutlaka bekler kendi ayaklarının üzerinde dur ki baban dahil kimseye ihtiyacın olmasin

Sevgilin askerden gelsin, işe girsin ,evlilik kararı alın ondan sonra tanıştırın.
Askerde iken ayrılan çok oluyor.
Evlenmek için en az 3-4 seneniz var.
Bu süre uzun bir süre ve yaşın küçük zamanla karakterin değişebilir kararların değişebilir.
Hayat ne getirir bilemezsin.

senin bu söylemin suç canım. türkiye hukuk devletidir ne şeriatı? devletin koyduğu yasalara göre senin sevgilin de sübyancı bu kadar basit. kuranı kerimin gösterdiği yol ülkede yaşanan herkese uygulanamaz çünkü herkes müslüman değil. ayrıca yaşın daha çok küçük babanla tanıştırma işine girme çok çok erken daha.
sübyancının kelime anlamını söylermisin eminim ki kimse böyle şeylere takmıyo herkes müslüman değil evet eğer olsaydı herkes benim gibi düşünürdü zaten.

Nerden baslasam bilemedim..Canım bu ne acele? 1. si okul iş meslek hayatı kendi ayakaların üzerinde durma falan hic böyle düsüncelerin yok mu? Evliliğe ve evliliğin getirdigi sorumluluğa dair ne biliyosun Allah askına daha kişiliğin bile yeni yeni olusuyo..Bu ne cesaret sastım kaldım doğrusu..

Aynen katılıyorum.
25 ile 30 yaşlarında olsalar tamam ama daha çocukken reşit birinin o gözle bakması korkunç bence de. Hukuken 15 yaşından sonra kızın rızasına bakılıyor tabi ama benim çocuğum olsa müdahale ederdim kesinlikle.
şuan ki yaşıma bakılsın bence 18 yaşındayım o da 23 arada 5 yaş var abartıyosunuz harbi

sübyancının kelime anlamını söylermisin eminim ki kimse böyle şeylere takmıyo herkes müslüman değil evet eğer olsaydı herkes benim gibi düşünürdü zaten.

canım reşit olmayan bir çocukla ilişki yaşayan 18 yaşından büyük kişiye sübyancı denir.

bu benim hayatım pişman olacağımı düşünmüyorum

daha 18 yaşındasın. benden 7 8 yaş küçüksün. madem bi soru sordun tecrübelerimizden faydalansana. burda kim çıkıp sana oh çok güzel düşünmüşsün tanıştır evlen demiş? hiç kimse? kim okumadan etmeden 21inde evlenmiş de mükemmel bi hayatı olmuş? çok çok nadir. neyine güveniyosun yarın bi gün terkedilirsen üç çocukla?

canım reşit olmayan bir çocukla ilişki yaşayan 18 yaşından büyük kişiye sübyancı denir.
hayır canım küçük kızlarla cinsel ilişki yaşayan sapıklara denir ve hayır benim sevgilim sapık falan değil gayet ahlaklı ve gördüğün gibi ciddi düşünen biri

Back