• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman tanıştırmalı

yahu bu yaşta şu konuyu açıp da 21de evlenmeyi planlayan biri nasıl bi anne olabilir. evlen canım istersen şimdi evlen ama senin çocuğunla şuradaki çoğu kadının çocuğu birbirine denk yetiştirilmeyecek bu ayan beyan ortada. cinsel kimlik, cinsel eşitlik, medeniyet, hak hukuk... nerdeee?
şimdi dicem nerde 18 yaşından sonra evlenmek serbest hukukta dimi eeee ne karışıyosun kendi çocuğuna çok iyi bakacaksın tabi tabii

Ama ilginç olan konu sahibinin kendisi onayladı bu işi.
Şeriatla yönetilmeliymiş. İnsanların inançlarından tahminde bulunmak kötü bir şey değil bence.
Ben de müslümanım ama yani devlet millet anlayışları varken şeriatla yönetilmek istemek nedir?
isterim istemem kime ne bunu eleştirmek kimin haddine

Bence gayet güzel üslubun. Okurken keyif veriyor. :hamarat: Ama bir kere neden olduğunu anlamadan banlandım artık korkuyorum. Özellikle dini konulardan. :KK70: Bazen böyle konu sahipleri hiç ortada yokken hop konuyu dine getiriveriyorlar deli oluyorum. Cevap versen bir dert vermesen bir dert.
o beğendiğin getirdi işte canım

arkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı

Babanız askerden sonra gelsin diyor, sevgiliniz de böyle düşünüyor peki siz neden ikisini de dinlemeyip askerden önce olması konusunda ısrarcısınız? Babanızın şu kadarcık hatrı olsun ve lafını dinleyin rica ediyorum. Ve tabiki de sevgiliniz babanızın yanına gitsin. Tersi mantıksız.
16 yaşında bir çocukla 21 yaşında bir yetişkinin ilişki yaşaması yanlıştır. Bunun yanlış olması için illa cinsellik olmasına gerek yok. Anne olduğunuz zaman bunu çok daha iyi anlayacaksınız. 16 yaşındaki kızımın yanına 21 yaşında bir erkek ilişki amacı ile yaklaşırsa parçalarım gibi geliyor. 16 yaş çocuktur ve çocuğa aşkı ancak başka bir çocuk besleyebilir, yetişkin bir adam değil.
Eğer yapabiliyorsanız eğitiminizi tamamlayın, tamamlayamasanız bile bir meslek sahibi olmaya çalışın. Evlenmeden ekonomik özgürlüğünüzü edinin. Evlilik evcilik oyunu değil. Her şey toz pembe değil. Umarım bunu acı yoldan öğrenmek zorunda kalmazsınız.

Ay siz çok sinirlendiniz yaa biraz nefes alın bi çay kahve için bence
Yoo yoo çayımı içerken yazıyorum zaten bunları :D
Sadece konu sahibinin birbiriyle çelişen cümlelerini okumak komiğime gitti.
Ben de 19 yaşındayım. Sabah 6'dan beri ders çalışıyorum sınavıma 1 ay kalmış.
Kızın zihniyetine gülüyorum şu an.

Back