- Konu Sahibi Oglak kizi
Hormonlar ve bağ size böyle düşündürüyor. Ama düşünmeyenler de var elbet. Herkes aynı düşünecek, hissedecek diye bir kaide yok. Bana göre büyük zorluk, karnında taşıması, doğumu, acısı vs. Özgür ruhlu birisiyim, farklı bakıyorum çoğu şeye. Mesela şuan pazar günümü saatlerce yatakta sakin geçirmeyi seviyorum, hareketle koşturmaca ile güne başlamak bana göre değil. Sürekli çocuğa odaklanmak zorunda olmak inanılmaz yıpratıcı, beyin dingin ve dengede kalamıyor.Kedici bir insanım. Senelerce kedi besledim. Yapmayın Allah aşkına diyorum. Evladımla beslediğim kedinin verdiği his aynı değil, olamaz.
Birini karnımda taşıdım, tekmelerini hissettim. Kendi vücut salgılarımla emzirdim. O emzirirken gözlerine baktığı anları hala özlerim, düşünürken bile içim ısınır.
Şimdi de 7 yaşında okul dönüşü anne özledim diyip sarılıp öpüyor. Tüm gün stresim gidiyor.
Özlemi başka sevgisi başka. Çok başka hisler.
Zor evet ama paylaştıkların yaşadıkların bambaşka.
Evet ergenlikte pabuç gibi dil olacak. Çatışacağız ama öyle kalmayacak.
Büyüyecek benle kahve içmeye gelecek, sen seversin diye aldım diye bana sevdiğim şeyleri alacak, doğumgünümde arayıp kutlayacak kimbilir daha neler yapacağız beraber.
Bazı şeyleri abartmamak lazım. Elbette kedi de evin bir Ferdi oluyor, çok çok seviyorsun ama kendi evladınla aynı hisler olamaz