- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Ya bu erkekler hep mi böyle. Nasıl bir kişiliktir arkadaş. Bir de burunlarından kıl aldırmıyorlar. Bari şerefli ol da ben yaptım de dimi ?Aynısının tıpkısını ben yaşadım zamanında bire bir aynııı...
Ben değilim o falan.. Biz de keriziz yediiikk.. yok yeeaaa..
Zeytinyağı gibi üste çıkacak tabi..
Hadeee rast geleee
Şu an öyleyiz. O da ben de kendi halimizde takılıyoruz. Ama çok sinir bozucu bir durum.En iyisi yokmuş gibi davranmak galiba:)
Ya bu erkekler hep mi böyle. Nasıl bir kişiliktir arkadaş. Bir de burunlarından kıl aldırmıyorlar. Bari şerefli ol da ben yaptım de dimi ?
Hatırlatmak gibi olmasında sen nasıl atlattın. Uzun bir ilişki miydi?
Yaaaa senin adına çok sevindim. Atlatmışsın ne güzel. Benimde ağırıma giden yıllardır tanıdığımı sandığım adamın bunları yapması. Biz 3,5 yıl kadar çok yakın (kanka değil :) ) arkadaştık. Sonrasında 1 yıl kadar flörtleşme oldu. Açılamadık hatta bir süre. Sonra ilişkimiz başladı 6-7 ay rüya gibiydi. Aynı ofiste hergün yanyana güzel bir ilişkiydi ta kii o heyecan,tutku bitene kadar. Tamamen tersine döndü herşey, adamı tanıyamadım resmen. İlgi, alaka, özen herseyi azaldı zamanla. Ona göre hersey normaldi abartan bendim. Bir ton olay ve son olarak bu. Belki görmesem daha kolay olurdu bu nefretimle.Yok canım hatırlasam da canım yanmaz üstünü örttüm ben..
2 senelik bir ilişkiydi.. Ölüp bittiğim bir adamdı ailemi bile karşıma almıştım bir de düşün :)
Benimkisi bunun dışında bir de evli ve çocuklu biriyle sürekli görüşüyordu..
Neymiş arkadaşı konuşuyormuş bilmem neee :)
Sen nassssıı bunu bana yaparsınla başladı.. Terkettim bunu.. ee bununda işine geldi tabi ..
1 ay sonra ölüyorum bitiyorum geri dönn nolur..
5 sene önce ayrıldık her gün dön diye arar defalarca.. en son 2 gün önce aradı :)
Ama şuan 8 aylık bir ilişkim var..
Kendime vakit ayırdım kendimle ilgilendim.. Klasik depresyon belirtileri :) Kuafördü şuydu buyduu. sonra dedimm bu kimm ya?
Dünya onun etrafına mı dönüyor?
Kaç milyar insan var dışarda ben böyle bir insana mı layıgım?
Derkeeen yavaş yavaş toparladım işte :)
Ee şuan gayette mutluyum :)
Yaaaa senin adına çok sevindim. Atlatmışsın ne güzel. Benimde ağırıma giden yıllardır tanıdığımı sandığım adamın bunları yapması. Biz 3,5 yıl kadar çok yakın (kanka değil :) ) arkadaştık. Sonrasında 1 yıl kadar flörtleşme oldu. Açılamadık hatta bir süre. Sonra ilişkimiz başladı 6-7 ay rüya gibiydi. Aynı ofiste hergün yanyana güzel bir ilişkiydi ta kii o heyecan,tutku bitene kadar. Tamamen tersine döndü herşey, adamı tanıyamadım resmen. İlgi, alaka, özen herseyi azaldı zamanla. Ona göre hersey normaldi abartan bendim. Bir ton olay ve son olarak bu. Belki görmesem daha kolay olurdu bu nefretimle.
1 ay önce barışmıştık bizde.. 7 aylık bir ayrılıktan sonra.
O 7 ay da yokluğuna alışmıştım ama kader tekrar bu işe başlamam gerekti. Koşullar bunu gerektirdi. Hatta tam o eski deli gibi kıskanç kız yok derken bu çıktı şimdi. Beni aptal yerine koymasıda cabası. Bir de ben suçlu oldum, güvenmeyen saçma sapan şeylerle karşına çıkan ben oldum..
Tek istediğim şey pişmanlıktan gebermesi. İçimin yağları erisin istiyorum, karşımda onu öyle ezik görmek istiyorum açıkcası..
En kötüsü de kimseye güvenim kalmadı. Zaten böyle düşünüyorum şimdi daha da yoğun bir şekilde düşünmeye başladım. Kimseye inanamıyorum, herkes ihanet edebilirmiş gibi geliyor. Zaten burası dışında kimseyle öyle herseyımı konuşan biri de değilim. Ama ilişki anlamında da artık hiç bir beklentim kalmadı
Bundan öncesinde de kavgalarımızda falan yüzüne bile bakmıyordum. Bildiğin düşman oluyordum ve ona çok koyuyordu. Ama artık bunu tınlar mı bilemiyorum. Üzgün durmamaya çalışıyorum. Zaten şu an bir patron birde kendisi var ofiste. Herkes sus pus ofiste yerinde takılıyor :)Ben hala kimseye yuzde yuz guvenmiyorum.. Erkek sonuçta..
En guvendigim de bile hata yanılma payı bırakıyorum kafamda..
Ayni isyerindesiniz siz.. bence bir sekilde konusmaya çalışıp hatasını telafi etmeye çalışacak gibime geliyor..
pişman olmasını istiyorsan işyerinde gayet neşeli ol.. bakımlı git guzel giyin..
suratın asık olmasın..
bir de şu var.. sen herkesle muhabbet edip neşeli olup onunla muhatap olmadığında yokmuş gibi davrandığında çok koyuyor..
bizzat onayladm yaptım :)
yani artık senin devrin başlıyor şıkır şıkır git :)) . Erkekler yediremiyor böyle şeyleri emin ol .. Vallaa ben de erkek sarrafı oldum :)))
Bundan öncesinde de kavgalarımızda falan yüzüne bile bakmıyordum. Bildiğin düşman oluyordum ve ona çok koyuyordu. Ama artık bunu tınlar mı bilemiyorum. Üzgün durmamaya çalışıyorum. Zaten şu an bir patron birde kendisi var ofiste. Herkes sus pus ofiste yerinde takılıyor :)
Ona o kadar gıcığım ki şu an, istemediği kısıtladığı ne varsa hepsini yapcam. Kıyafetlerime söylenirdi, en istemediği kıyafetlerimi giycem.
Telafi falan etmicek bana göre. Bu adamın kafasına birşeyler çoookkk sonra dank ediyor. Yada taklit yapıyor, dank etmiş gibi davranıp öküzlüğe geri dönüyor. Barışma faslından önceki zaman diliminde de çook uzun aradan sonra benle ilgilenmeye başlamıştı çünkü. Şimdi de sırf gelsin bana kendini ifade etsin diye 7 ay bekleyemem. Hoş etse ne olacak ki ne halt yediği belli adamın. Affetmek istemıyorum.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.bizim için hayat farklı yönden akıyor sanki.inan evlenenlerde mutlu değil ya koca aldatması ya kaynana veya görümce dırdırı..çocuk bakımı vs.daha kötü şeyler başına gelebilirdi.şimdi herkes çok yalancı..her kes çok menfaatçi..Bu gidişle kimseye güvenemicem hayatım boyunca böyle olacağım diye korkuyorum. Etrafımda sözlenen,nişanlanan veya çok iyi giden ilişkilere bile "nasıl olsa birgün bir pislik yapacak bu adam, boş mutluluklar bunlar" diyorum kendi kendime. O kadar inancımı yitirdim.
Şu an öyleyiz. O da ben de kendi halimizde takılıyoruz. Ama çok sinir bozucu bir durum.
Affetme zatenn.. zamanında kıymetini bileydi?
Yok öyle ayrıl 7 8 ay sonra dön yine ayrıl yine dön.. oyuncak degil..
Hayat senin hayatın.. bir kere geliyosun..
Keyfine bak vallaa :))
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.bizim için hayat farklı yönden akıyor sanki.inan evlenenlerde mutlu değil ya koca aldatması ya kaynana veya görümce dırdırı..çocuk bakımı vs.daha kötü şeyler başına gelebilirdi.şimdi herkes çok yalancı..her kes çok menfaatçi..
Doğrudurbiraz zaman geçmesi gerek alışırsın elbet
Sakın böyle bir adamla konuşma hayatımın hatasını böyle bir adama inanarak yaptım şimdi köpekler gibi pişmanım...
Senin karşına nasipse değerini bilen, merhametli bir aşık çıkacak Allah'ın izniyle. Ve onun esamesi bile okunmayacak inş.Kızlar bugun sansima kös kös oturmadıgım bir gündü. Ofise sirketten bir arkadas geldi (zamaninda beni bu cocuktan kiskaniyodu ama simdi cocuk evlendi) onunla oturduk konustuk hatta kahkahalarla gulustuk (tamamen dogaldı, bilerek yaptigim birsey degildi. Ama ustune geldi iyi de oldugunu dusunuyorum). Daha sonrasinda bunun tanimadigi bir arkadasim var, isten ciktigim donemde gittigim bir kursta arkadas olmustuk. O cocukla muhabbet ederken beni ziyarete geldi. Ofiste zaten sadece 2 kisiydik ve sus pustuk. Çocuk geldi, onlada baya gulmeceli anlar gecti. Sohbet falan ettik. Dunya umurumda degil havasindaydim. Şans benden yanaydi bugun, hem dusunmeye firsatim olmadi hem de neseliydim olanlara ragmen. Kendisinden bir tepki gormedim zaten hic konusmuyoruz, onun oldugu yere gecmemeye calisiyorum.
Bu evlenen arkadasla bugun dugun, masraflar, yapilmasi gerekenler vs konustular. Sanki evliligi hakdiyormus gibi bir de soruyor o an cok gicik oldum. Ama dua edin kizlar atlatayim bu olanlari. İyi ki varsiniz hepiniz, kendimi sizlerin de sayesinde daha iyi hissediyorum. (Tüm KK uyeleri icin tabi bu dediklerim)
Amiinnn canım inşallah. Hayırlısı olsun, hayırlı değilse olmasın :)Senin karşına nasipse değerini bilen, merhametli bir aşık çıkacak Allah'ın izniyle. Ve onun esamesi bile okunmayacak inş.
Kuzum yorumunu gördüm sevindim valla :))Ya bırak artık şunu. Dürüst bile olamıyor işte görüyorsun. Sana yaşattıkları bir değil iki değil. İpini sal gitsin.
Aynen öyle.. Hadi sıkıldı artık sorgu sual istemiyor desem yeni barışmışız ne sıkılması yanii.. Adam gibi açıkla. Ben bitti nefret ediyorum senden, yokum artık hayatında diye cırlayınca yok neymiş sormadığım için açıklama yapmıcakmış artık ne önemi varmışmışşş. Ne tür bir varlık bu anlamadım.Zeytinyağı gibi üste çıkmak bu olsa gerek. Gerçek bir açıklaması olan insan bunu yapmaz. Derki şöyleydi,böyleydi ama verecek cevabı olmadığı için sizi suçlu duruma düşürmeye çalışıyor. Uzak durun kesinlikle
Kızlar bugun sansima kös kös oturmadıgım bir gündü. Ofise sirketten bir arkadas geldi (zamaninda beni bu cocuktan kiskaniyodu ama simdi cocuk evlendi) onunla oturduk konustuk hatta kahkahalarla gulustuk (tamamen dogaldı, bilerek yaptigim birsey degildi. Ama ustune geldi iyi de oldugunu dusunuyorum). Daha sonrasinda bunun tanimadigi bir arkadasim var, isten ciktigim donemde gittigim bir kursta arkadas olmustuk. O cocukla muhabbet ederken beni ziyarete geldi. Ofiste zaten sadece 2 kisiydik ve sus pustuk. Çocuk geldi, onlada baya gulmeceli anlar gecti. Sohbet falan ettik. Dunya umurumda degil havasindaydim. Şans benden yanaydi bugun, hem dusunmeye firsatim olmadi hem de neseliydim olanlara ragmen. Kendisinden bir tepki gormedim zaten hic konusmuyoruz, onun oldugu yere gecmemeye calisiyorum.
Bu evlenen arkadasla bugun dugun, masraflar, yapilmasi gerekenler vs konustular. Sanki evliligi hakdiyormus gibi bir de soruyor o an cok gicik oldum. Ama dua edin kizlar atlatayim bu olanlari. İyi ki varsiniz hepiniz, kendimi sizlerin de sayesinde daha iyi hissediyorum. (Tüm KK uyeleri icin tabi bu dediklerim)
Haha tabi canımmNeden soruyor evleniyor musunuz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?