Ne yaptıysam olmuyor

Biraz fazla alıngan olduğunuzu düşündüm bende KV min üstünde oturuyorum bunlar gibi hatta fazlası nice şeyler yaşadım eşine şikayet etme annesini bana gire ilk kural bu
Kendi isini kendin hallet cevabını ver saygı çerçevesinde
KV senin ayakları üstüne basan kendine güvenli biri olduğunu anladın eşine şikayette bulunursan bunlar olmaz
Hastaysan hastayım de morelin bozuksa bozuk de
Sana konuşmaları igneliyici ise duyma görme tavrını takın ama

Ben biliyorum ki eşimin arada kaldığını eşime de şikayet amaçlı yazmadım annesinin dolduruşuna gelmesin olayı benden bilsin istedim eşim her halukarda annesine cevap verdiğim için beni suçlu bulur ama hiç bir zaman eşime annen şöyle annen böyle demedim ilk sıralar anlatırdım annen bunu dedi böyle yaptı ama baktım eşim benden soğuyor ben haklı olsam bile annesi küçük düştüğü için onu korumaya çalışıyor küçük düşmede demeyelim aslında küçük görmem sonuçta eşimin annesi saygı icap ediyor ama alışmış insanlarla yüzgöz olmaya buda bende yok iyiyse iyi kötüyse kötü oda bunu hazmedemwz yine ihale bana kalır
Bugün kü olayda yine bana kalacak bakalım aynı kaseti kaç kez çalarsa

Yat kalk dua et, eşin senin arkanda. Annesi de olsa yanlış yanlış diyebilecek karakterli bir insan. Kv'ne gelirsek eğer. En iyisi yapmayarak yaranmamak. Bu devirde yapan değil yapmayan yarıyor, bırak millet ne düşünürse düşünsün. Tınlama, mesafeni de koy gitsin.

Yüzüme diyor senden birşey isteyemiyorum yapmazsın diye o samimiyeti vermiyorsun diyor
Hiçbir zaman kimseye yaranmaya çalışmadım çalışmamda ama hakkımın çiğnenmesine de göz yumamam ve dedim ki yaparak kıymetimi bilmiyorsa yapmam o zaman kıymetimi anlar çok toz pembe yaşıyor kızı olmadığı için geline de nasıl davranması gerektiğini bilmiyor üzülüyorum aslında bu haline ama bencil ruhu beni zıvanadan çıkarıyor

İstedin de yapmadım mı de geç. Demek ki oda sana samimiyetini gösterememiş. Bırak ne diyorsa desin. Kendin diyorsun bir geçmiş olsun'u çok gördü diye. Ay kv' değil mi hepsinden tiksindim yeminle!

Oncelikle her kayinvalide konusu okudugumda hayatimdaki puruz sinir sebebim omur torpum geliyor aklima..
Ya cok ozur diliyerek yaziyorum kimse kusurabakmasinda bu tarz kayinvalideler bence insan deil sadece insan kiliginda aramizda dolasan yaratiklar allah ya islah etsin ya alsin
Her kayinvalide kayinvalide olmaktan once anne degil mi anne! Karsindaki gelinde bir ananin evladi anasi bakmis buyutmus yillarini vermis o gelinde senin ogluna gonlunu vermis senin caninin cani olan evladin onunla mutlu ey insanliktan nasiplenmemis insan misfettesi neden haddini bilmez kendi evladininda uc kurusluk huzurunu kacirirsin birak anlasamiyosan sevmiyosan herkes yerinde saolsun yeterki evladim iyi olsun desene...

İstedin de yapmadım mı de geç. Demek ki oda sana samimiyetini gösterememiş. Bırak ne diyorsa desin. Kendin diyorsun bir geçmiş olsun'u çok gördü diye. Ay kv' değil mi hepsinden tiksindim yeminle!
Çünkü gelin kaynana olmak istemiyor emir veren emir alan görmek istiyor
Ben üzerime düşeni yapıyorum misafirini ağrılarım bulaşığını yıkar pastasıydı yemeğiydi yaparım ama benden
Ben evin hanımı olayım sende hizmetçim sen evin bütün işini yap bende gelenlerle laklak edeyim kafasını yaşıyor

Bende evim ayrı benim de evime gelenim gidenim var kimse gelmese bile ben yaşıyorum herkes kendi evinin işini yapsın istiyorum ama yok kaynana sözünü geçirdiğini bilmek istiyor ama bu kafa ile giderse zor

Olan benim eşime oluyor annesine birşey diyemiyor saygısızlık olur diye bana söylese laf kendine geri dönüyor canım benim ya annesi bıraksa oğlunu artık evlendin ev bark sahibi oldun karınla mutlu ol dese iyi olacak ama hep kendini ön plana sürüyor bende kaldıramıyorum güzelim hayatım çile haneye dönüyor

Doktor takma dedi takmıyorum bu kez takmıyorum diye çile çekiyorum
Ahh bir bilsem

Ben ölümden döndüm arkamdan ne demiş oğlumun yuvası yıkılacak
Demiyor daha ömrünün baharında yeni evli görecek güzel günleri vardı biz sebep olduk yandığı kaygıya bak
Oğlunun yuvası yıkılacakmış öyle yıkılmadı ama senin boş boğazlığın yıkacak böyle giderse
Kendine de dedim öyle yıkılmadı ama sen böyle yakacaksın dedim sanki kadına şarkı söylüyorum oda bana eşlik nutuk çekiyor

Bu romani okuyup anlayip yorum yapanlara saygilarimla ...

Böyle okuyunca insanın aklına madem hasta neden kuaföre gidiyor o zaman sorusu takılabiliyor. Derin düşününce olabilir neden olmasın ki , kuaförde yorulmuyor ki insan, aksine kendini daha iyi hissediyor. Kadınların hastanesi :)

Anlattıklarınız çokta önemli mevzular değil ; sizin patlama noktasına gelmenizin nedeni yakın olmanız, özel alanlarınızın işgal edilmesi.
İnsan bir noktadan sonra ufacık bir söze tahammül edemez oluyor.
..

Eşiniz sakin birine benziyor. Böyle olması avantajınız. Kv. konularını artık eşinize açmamanızı tavsiye ederim. Eğer kv.niz şikayet ediyorsa ve eşiniz gelip bunu size soylerse " Ben artık bu konuları kapatıp sana anlatmama kararı almıştım, demek ki herşeyi önceden yetiştirmek lazımmış ki olmayan şeyleri anlatmalarına fırsat vermemek adına."
..

Başka yerde oturma şansınız yok mu ?

Sabirla okudum ama hep aynı sözleri tekrarlamissin ve cümleler iç içe girmiş anlayamıyorki insan ne dediğini neyse anladigim kadarıyla senin kv bencil bir insan sende fazla gidip gelme arada sırada git gel ve lafında altında kalma cevabini ver sana tavsiyem bu

bende esine gicik oldum ya canim, sen sanci cekiyorsun annesini anne gel yardima kahvaltiyi toplarsin demiyor nasil icersin kahveni
hep bizimkilerdede suc var ya, analari cok kiymetli

Hepsini denedim boşanma noktasına kadar geldim ki iki yıl olmadı daha
Geçen yıl evi ayıralım olmadı taşınalım dedim olmaz dedi
Şimdi evin yerine apartman gelecek diyorlar eşimde benim sinir olduğumu biliyor anne ben ayrılmam senden aynı evde yaşar gideriz hatta odanın birini ben alırım gelir haftanın üç günü sizde Kalırız diyor kv sorbakalım karında aynımı diyor dedi bende sinirlendim önüne duran yok çok istiyorsa apartman gelmeden de kendi gelip kalabilir o kendi kararı kendi fikri dedim

Annesi ben ne dedim havasında sanki ben söyledim de sen öyle dedin der gibi havalara giriyor sizin böyle karaktersiz olduğunuzu bilseydim kabul edermiydim evime

İşte her kesin Düşüncesizce adım atabilecek halleri oluyor

bende esine gicik oldum ya canim, sen sanci cekiyorsun annesini anne gel yardima kahvaltiyi toplarsin demiyor nasil icersin kahveni
hep bizimkilerdede suc var ya, analari cok kiymetli
Kv hep derki cebime s...masında çerezini çemenini istemem
O hesap bana buluşmasında
Oğlu yaptı kahvesini o savcıyla bide keyif kahvesi mi yapacam ona

Altlı üstlü oturuyorum nasıl git gel yapmayım kadın yatak odama kadar ne konuştuğumu biliyor onun radarları var rüyasında görür o belki burda konuştuğumu bile haber almıştır o üç harflerinden

Kv hep derki cebime s...masında çerezini çemenini istemem
O hesap bana buluşmasında
Oğlu yaptı kahvesini o savcıyla bide keyif kahvesi mi yapacam ona
valla canim benim anladigim su oldu bu konularda, herkesin anladigi dilden konusacakmissin, bende oyle yapicam artik
sende esinin yaninda ona cok iyi davran, esine kv hic kotuleme hep iyi anlat, ama kv ye karsi buz gibi ol, lafini esirgeme
kv ogluna seni kotuleyince, esinde aa o seni cok seviyor anne haksizlik ediyorsun diyecek, benim kaynanam boyle yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…