Ne yaptıysam olmuyor

Kaynananda seviyormuş seni ikibüklüm ve sancı çekerken kıvranırken mantıdökmeni kadın acımasız ve empati kurma yeteneği yok o şişik karnınla mantı dürecekmişsin kesin birde yere bez sermiştir yerde olacak o işlem nefret ederim yere sofrası yere serilip iş yapmaktan zaten yapmamda ben yerde yapamıyorum derim , seninde ağzın var kendini koru saf kız gibi kaynana işkencesine gelme bu ara sen ne kada haklı olsanda eşin anasını savunacaktır bu böyle değişmeyen kural malesef

Evet düşünecek kadar zamanım yok ama düşündürttürülecek kadar zamanım var malesef aileye sonradan gelen benim herkes biliyor huyunu suyunu ahlağını kp bana hak veriyor ama bunu bile çekemiyor kendini düzeltmek yerine hep başkalarının iyiliğini güzelliğini aile hayatını anlatıyor bende mutlu olmak istiyorum bende belki gururlanmak istiyorum ama olmuyor çünkü benlik duygusu kabarık herşeyi ben bilirim diyor buda beni sinir ediyor

valla benim yazdıklarınızla ilgili yorumum bu.
sonuçta konunun sonuna ekleseydiniz o zaman herkes olumlu yorum yapsın diye..
Ben olumlu yorum yapın demedim açık alan dileyen iyi de yazar kötüde. Siz kendi gözünüzdeki insan profilinden bahsetmişsiniz ama benim beklediğim yorum bir profil algısı değil

Ben olumlu yorum yapın demedim açık alan dileyen iyi de yazar kötüde. Siz kendi gözünüzdeki insan profilinden bahsetmişsiniz ama benim beklediğim yorum bir profil algısı değil
profil algısının dışında çok başka şeylerde yazdım ama sanırım yorumum sizin hoşunuza gitmediği için siz böyle algılamak istemişsiniz.
anlattığınız olaylar silsilesinde, kayınvalidenizin değil tam tersine sizin sorun çıkartan bir pozisyonunuz var diyorum.
açıkcası bana böyle davranın birine ben kıl olurdum. anlattıklarından çıkardıklarım bunlar.

Evet soylemezdim ama sonrada tutup bikere bile sormadi,gormuyor diye ayri telden calmazdim varsada diyecegin git yuzune soyle,yapmak istemiyorsanda birseyi soyle hem ses cikartmayip hem icinde kurmak bu yani
Hastaligini soylemek zorunda degilsin , inatla sordugu halde soylemedigin birseyide sonradan niye gormuyor sormuyor hastayim demek ne demek ???

Yere sermiş masaya sermiş kaç bize dökülecekse artık yapmayan biri değilim aslında yılbaşında geldi o gelmeden önce ben dedim abim seviyor mantıyı dökülse götürür diye 16 dan 23 kadar oturdum mantı döktüm kv kendince yarı döktü oyalandı ondan önce yine geldiğinde İçli köfte pek beceremem biraz kalın oluyor gibime geliyor bana ama annesi o kalınlıkta döküyor bende yardım olsun tek başına dökmesin diye yardım ediyorum sarması yine aynı yapmıyor değilim ama bir güne bir günde eline sağlık benim gelinimin diğerlerinden eksiği yok demez komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali
Empati kurma yeteneği var aslında sen güzel empati kurar ben senin gibiyken afedersiniz kaynımın b.. Donunu yıkadım der kaynanam oturur çocuklarıma bakardı ben işe giderdim der kendi zamanı da yaptıklarını benden bekliyor ama bu zaman onun zamanı gibi değil ki anlatamıyorum artık anlatmaya da çalışmıyorum çok cahil milletin yanında bilsede yorum yapar bilmese de yardımcı olmaya çalışıyorum anne bak bu böyle sen böyle yaptıkça çok eziyorlar seni kendi bildiğini okuyor benden de onun okuduğunu okumamı istiyor ama ben yapamam

Off okurken daraldim yarida biraktim. Ne kadar gereksiz ayrinti vernissiniz. Bir tek sunu okudum ve anlamadim kadin defalarca sormus hastamisin diye her defasinda hayir demissiniz. Hani diyorsunuz ya bilmiyor mu hasta oldugumu. Sahsen ben birinin ne kadar hasta oldugunu bilsem de insan gibi sordugum soruya yok falan dense ben de sallamam.

Afedersiniz ama biz sizinle anlaşamıyoruz en iyisi yorumunuz sizde kalsın yaptığınız yorumlar içinde teşekkür ederim

Siz konuyu yanlış anlamışsınız ben sorup sormamasına değil hasta olduğumu bildiği halde benden istekte bulunmasına sinir oluyorum ki yaptıktan sonra beni teselli edecek bir durum söz konusu dahi değil

Siz konuyu yanlış anlamışsınız ben sorup sormamasına değil hasta olduğumu bildiği halde benden istekte bulunmasına sinir oluyorum ki yaptıktan sonra beni teselli edecek bir durum söz konusu dahi değil

Evet sancım çok, ayakta duracak halim mi var? dememişsiniz ki hasta olduğunuzu bilsin, kv niz doktor mu? Sormuş cevap vermemişsiniz, betin benzin atmış demiş yine cevap yok.

Hayır, ayaklarım, belim çok kötü, bir kuaför işim var onu da halledip yatağa giricem kendimi hiç iyi hissetmiyorum dedikten sonra kv elinde unla, oklavayla kapınıza dayansa sizi haklı buluruz tabi ama bu haliyle ne yapmaya çalıştığınız belli değil.

İnsan yerine koyarak sorsaydı emin olun bende insan yerine koyar cevap verirdim
Neyin var ne dedi doktor geldin mi. Kahkahalar ayrı tabi doktordan geldiğimde
Kahvaltıya geliyor amacı beni sormak değil zaten ben onun evime çıkmasını istemediğim düşüncesine hakim olduğu için çünkü bilinç altına gelinler kaynanalarını evinde istemez yatıyor bana yüzün niye azgın diye sorma sebebini kendine bağlıyor o kadar bencil biri bende aoemasındaki amacı bildiğim için her seferinde iyiyim dedim. Siz kıvranan birini gördüğünüz de iyi olup olmadığını mı yoksa nasıl yardım edip edemeywceğinizi mi sorarsınız şahsen ben nasıl yardım edebileceğimi sorarım

"Kivraniyorum kacgundur sormuyor ,ne yedin ne ictin demiyor '"
Yazmissin sen iyiyim dersen kuafore gidersen kadın belki kendine geldigini dusunmustur ne bilsin yuzunun kili tuyu cikti duramiyor diye
Ayriyettende aninda esine mesaj cekip annem boyle yapti boyle dedi filan diye sikayet ediyorsun Bismillah ya
Kaynana soylesene burda yazdiklarini anca arkadan konus ,kocana sikayet et
Bende kv sevmem yeri geldi catir catir soyledim ,tartistikta yeri geldi tinlamadim demedim bisey ama seninki ikiyuzlulukten baska birsey degil iyi aksamlar

Afedersiniz ama biz sizinle anlaşamıyoruz en iyisi yorumunuz sizde kalsın yaptığınız yorumlar içinde teşekkür ederim
rica ederim.
yorumları üstünüze almayın ben öyle ortaya yazdım zaten

Yüzüne söylüyorum zaten kaldıramıyor hemen tansiyonum yükseldi moduna giriyor eşime şikayet ediyor böyle böyle oldu olayları hep benim lehime anlatıyor
Evet eşime anında yetiştirdim annen böyle yaptı diye birkez arayıp 3 kez çalmasına defalarca aradım diyecek kadar bilgiden yoksun yoksun olduğu kadar arkamdan konuşup eşimi dolduruşa getirecek kadarda Aciz ben olayı kendi tarafıma çekip anlatmıyorum neyse o doğru olduğum içinde kaybediyorum ama ziyanı yok iki gün üzülürüm sonra unuturum ama bıraktığı iz hep aklımda kalır hayırlı akşamlar

Siz yaranız varmış demekten başka bir cümle bulamıyorum
arkadaşım benim yaram yok çok şükür. asıl senin yaran var.
seni tanımam etmem, yazdıklarını okudum fikrimi söyledim. gerçekten çok fitne ve fesatça yazmışsın.
ne diyeydim yani ay sen çok haklısın, kahrolsun kv den yazsaydım burada eminim ki bana bin türlü tşk ederdin.
evet olumsuz yorum yazdım bitti, bi peşimi bırak allahını seversen.
habire laf sokup duruyorsun, ben kv den değilim!!
ayrıca yukarıda bir arkadaşa "ben doğruyum kıymetim bilinmiyor" yazmışsın, bu senin bakış açın, buradan hiç öyle gözükmüyorsun
sadece şurada haklı olduğunu düşünerek anlattıklarında bile haklı falan değilsin.
asıl böyle kör baktığın sürece de bu fitnelikten kurtulamazsın.
evet konunu okudum, sen haksızsın!!!!!

Siz haksız bulabilirsiniz yada bir başkası haksız bulabilir benim beklediğim haklılık yada haksızlık olayı değil benim beklediğim sadece bu yaşanmış bir olaya iyi yada kötü bir yorum sen haksızlık etmişsin bu şekilde davranman gerekiyor yada sen haklısın böyle bir durumda direk yardım et demek yerine rahatsız olduğunu biliyorum ama kuaföre gidecek gücü topladığına göre bana yardımcı olabilir misin yada olabilirsin siz bana kalkmış anlattığım olayı sorgulayıp kendiniz ce yorum türetiyorsunuz konusu açan benim benim konumdan beni kovmaya hakkınız yok ama siz aradan çekilebilirsiniz iyi akşamlar

Çok doğru yorumlamışsınız.

Söylediklerinizde çok haklısınız yaşamayan biri bu denli yorum yapabilir miydi bilmiyorum ilk başlarda bende sizin gibi koşturuyordum ama kp kullandığı araç kaza yaptı ve 4 ay yatağa bağımlı yaşadım ve her seferinde yapamadığımı bile bile başkalarının gelinleri kızları aslında iyi biri kötü değil ama cahil nerde nasıl davranacağını bilmiyor
Yaparım yapmaz değilim çok şükür eskisi gibi olmasa da yapabiliyorum aşımı işimi yardımcı olmaya da çalışıyorum ama ben demesinden bıktım benim dediğim benim yaptığım benim söylediğim o yetmiyor gibi eşimi doldurması eşimin haklı olduğumu bildiği halde olaydan haberi olduğunu vurgular gibi sorması çok yoruldum kaldıramıyorum eşime ayrılmak istediğimi söyledim ben bu evden ayrılıp kiracı olamam diyor söylediğinde haklılık payı var ama benim ruh sağlığımı görmezden geliyor psikoloğa gittim uzak dur dedi ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…