Evet düşünecek kadar zamanım yok ama düşündürttürülecek kadar zamanım var malesef aileye sonradan gelen benim herkes biliyor huyunu suyunu ahlağını kp bana hak veriyor ama bunu bile çekemiyor kendini düzeltmek yerine hep başkalarının iyiliğini güzelliğini aile hayatını anlatıyor bende mutlu olmak istiyorum bende belki gururlanmak istiyorum ama olmuyor çünkü benlik duygusu kabarık herşeyi ben bilirim diyor buda beni sinir ediyorCok kafaniza takiyorsunuz bence he diyin geçin kv kayin mayin umrunuzda olmasin. Kavgali olmayin ma cok da yakin olmayin hatta olunabildigi kadar uzak olun. Isinize bakin gercekten ben olsam kendime kv ve onunla ilgili her seyi düşünmeyi yasaklarim. Bu gidisle kafayi yersiniz yoksa cidden bunu düşünüp uzulecek sinirlenecek kadar degersiz degil zamaniniz
Ben olumlu yorum yapın demedim açık alan dileyen iyi de yazar kötüde. Siz kendi gözünüzdeki insan profilinden bahsetmişsiniz ama benim beklediğim yorum bir profil algısı değilvalla benim yazdıklarınızla ilgili yorumum bu.
sonuçta konunun sonuna ekleseydiniz o zaman herkes olumlu yorum yapsın diye..
profil algısının dışında çok başka şeylerde yazdım ama sanırım yorumum sizin hoşunuza gitmediği için siz böyle algılamak istemişsiniz.Ben olumlu yorum yapın demedim açık alan dileyen iyi de yazar kötüde. Siz kendi gözünüzdeki insan profilinden bahsetmişsiniz ama benim beklediğim yorum bir profil algısı değil
Konunun sonuna özet olarak yazdım ama
Ben sancılı yım ben hastayım demesem bilee hasta olduğum ayan beyan belli kadın bana oğlu istanbuldan gelecek miş ona mantı dökmeye yardım etmemi istiyor
Ona sorsan o benim rahatım için uğraşıyor el ondan memnun olsun diye çabalıyor el gördü
Müstakil iki katlı eşim ikinci kata yardım etmiş yapılırken diğer çocuklarına üni. Okuttum buna okutamadım minneti var sözde evde oturduğum oturacağıma pişman ediyor en ufacık bir şey de hemen başa kalkıyor
Eşim olmasa bir dakika bile katlanamam kv olarak misafirmiş kpmşuymuş en fazla evine gidene kadar ama bu sabah akşam aynı... Yaşları kemale ermiş dediğiniz kişi 45 yaşında sorsan beni sulu götürür susuz getirir ama iş icraata gelince hep bana yıkıyor
Yazının tamamını anlamak için okusaydınız bu şekilde cevap verir miydiniz yine bilemiyorum siz olsanız sizin hasta olduğunuza haliyle sevinen ru hali ile üzülmüş gibi yapan birine söyler miydiniz çekiyordum zamanında ama bıktım çekemez hale getirdiler
Çeken bilir diye boşuna dememişler teşekkür ederim anlayışınız için
Yere sermiş masaya sermiş kaç bize dökülecekse artık yapmayan biri değilim aslında yılbaşında geldi o gelmeden önce ben dedim abim seviyor mantıyı dökülse götürür diye 16 dan 23 kadar oturdum mantı döktüm kv kendince yarı döktü oyalandı ondan önce yine geldiğinde İçli köfte pek beceremem biraz kalın oluyor gibime geliyor bana ama annesi o kalınlıkta döküyor bende yardım olsun tek başına dökmesin diye yardım ediyorum sarması yine aynı yapmıyor değilim ama bir güne bir günde eline sağlık benim gelinimin diğerlerinden eksiği yok demez komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misaliKaynananda seviyormuş seni ikibüklüm ve sancı çekerken kıvranırken mantıdökmeni kadın acımasız ve empati kurma yeteneği yok o şişik karnınla mantı dürecekmişsin kesin birde yere bez sermiştir yerde olacak o işlem nefret ederim yere sofrası yere serilip iş yapmaktan zaten yapmamda ben yerde yapamıyorum derim , seninde ağzın var kendini koru saf kız gibi kaynana işkencesine gelme bu ara sen ne kada haklı olsanda eşin anasını savunacaktır bu böyle değişmeyen kural malesef
Afedersiniz ama biz sizinle anlaşamıyoruz en iyisi yorumunuz sizde kalsın yaptığınız yorumlar içinde teşekkür ederimprofil algısının dışında çok başka şeylerde yazdım ama sanırım yorumum sizin hoşunuza gitmediği için siz böyle algılamak istemişsiniz.
anlattığınız olaylar silsilesinde, kayınvalidenizin değil tam tersine sizin sorun çıkartan bir pozisyonunuz var diyorum.
açıkcası bana böyle davranın birine ben kıl olurdum. anlattıklarından çıkardıklarım bunlar.
Siz konuyu yanlış anlamışsınız ben sorup sormamasına değil hasta olduğumu bildiği halde benden istekte bulunmasına sinir oluyorum ki yaptıktan sonra beni teselli edecek bir durum söz konusu dahi değilEvet soylemezdim ama sonrada tutup bikere bile sormadi,gormuyor diye ayri telden calmazdim varsada diyecegin git yuzune soyle,yapmak istemiyorsanda birseyi soyle hem ses cikartmayip hem icinde kurmak bu yani
Hastaligini soylemek zorunda degilsin , inatla sordugu halde soylemedigin birseyide sonradan niye gormuyor sormuyor hastayim demek ne demek ???
Siz konuyu yanlış anlamışsınız ben sorup sormamasına değil hasta olduğumu bildiği halde benden istekte bulunmasına sinir oluyorum ki yaptıktan sonra beni teselli edecek bir durum söz konusu dahi değil
İnsan yerine koyarak sorsaydı emin olun bende insan yerine koyar cevap verirdimOff okurken daraldim yarida biraktim. Ne kadar gereksiz ayrinti vernissiniz. Bir tek sunu okudum ve anlamadim kadin defalarca sormus hastamisin diye her defasinda hayir demissiniz. Hani diyorsunuz ya bilmiyor mu hasta oldugumu. Sahsen ben birinin ne kadar hasta oldugunu bilsem de insan gibi sordugum soruya yok falan dense ben de sallamam.
Siz konuyu yanlış anlamışsınız ben sorup sormamasına değil hasta olduğumu bildiği halde benden istekte bulunmasına sinir oluyorum ki yaptıktan sonra beni teselli edecek bir durum söz konusu dahi değil
rica ederim.Afedersiniz ama biz sizinle anlaşamıyoruz en iyisi yorumunuz sizde kalsın yaptığınız yorumlar içinde teşekkür ederim
Yüzüne söylüyorum zaten kaldıramıyor hemen tansiyonum yükseldi moduna giriyor eşime şikayet ediyor böyle böyle oldu olayları hep benim lehime anlatıyor"Kivraniyorum kacgundur sormuyor ,ne yedin ne ictin demiyor '"
Yazmissin sen iyiyim dersen kuafore gidersen kadın belki kendine geldigini dusunmustur ne bilsin yuzunun kili tuyu cikti duramiyor diye
Ayriyettende aninda esine mesaj cekip annem boyle yapti boyle dedi filan diye sikayet ediyorsun Bismillah ya
Kaynana soylesene burda yazdiklarini anca arkadan konus ,kocana sikayet et
Bende kv sevmem yeri geldi catir catir soyledim ,tartistikta yeri geldi tinlamadim demedim bisey ama seninki ikiyuzlulukten baska birsey degil iyi aksamlar
Siz yaranız varmış demekten başka bir cümle bulamıyorumrica ederim.
yorumları üstünüze almayın ben öyle ortaya yazdım zaten
arkadaşım benim yaram yok çok şükür. asıl senin yaran var.Siz yaranız varmış demekten başka bir cümle bulamıyorum
Siz haksız bulabilirsiniz yada bir başkası haksız bulabilir benim beklediğim haklılık yada haksızlık olayı değil benim beklediğim sadece bu yaşanmış bir olaya iyi yada kötü bir yorum sen haksızlık etmişsin bu şekilde davranman gerekiyor yada sen haklısın böyle bir durumda direk yardım et demek yerine rahatsız olduğunu biliyorum ama kuaföre gidecek gücü topladığına göre bana yardımcı olabilir misin yada olabilirsin siz bana kalkmış anlattığım olayı sorgulayıp kendiniz ce yorum türetiyorsunuz konusu açan benim benim konumdan beni kovmaya hakkınız yok ama siz aradan çekilebilirsiniz iyi akşamlararkadaşım benim yaram yok çok şükür. asıl senin yaran var.
seni tanımam etmem, yazdıklarını okudum fikrimi söyledim. gerçekten çok fitne ve fesatça yazmışsın.
ne diyeydim yani ay sen çok haklısın, kahrolsun kv den yazsaydım burada eminim ki bana bin türlü tşk ederdin.
evet olumsuz yorum yazdım bitti, bi peşimi bırak allahını seversen.
habire laf sokup duruyorsun, ben kv den değilim!!
ayrıca yukarıda bir arkadaşa "ben doğruyum kıymetim bilinmiyor" yazmışsın, bu senin bakış açın, buradan hiç öyle gözükmüyorsun
sadece şurada haklı olduğunu düşünerek anlattıklarında bile haklı falan değilsin.
asıl böyle kör baktığın sürece de bu fitnelikten kurtulamazsın.
evet konunu okudum, sen haksızsın!!!!!
Çok doğru yorumlamışsınız.Kızlar olayın özeti sizin için okudum
Konu sahibi 3 gündür hasta. Ama kv asla neyin var diye sormuyor ve umrunda da değil. Sorduğunda da en son ve blöf için soruyor
Kv konu sahibinin eşini diğer çocuklarından ayırıyor
Kv konu sahibine hasta olduğunu bile bile kayınları için çorba döktürüyo
Kuafördeyken arayıp yardım et diye çagırıyor
Ve bence kv ile aynı binada oturuyolar.
Kv herşeye dahil oluyor
Ay özeti bile uzun
Söylediklerinizde çok haklısınız yaşamayan biri bu denli yorum yapabilir miydi bilmiyorum ilk başlarda bende sizin gibi koşturuyordum ama kp kullandığı araç kaza yaptı ve 4 ay yatağa bağımlı yaşadım ve her seferinde yapamadığımı bile bile başkalarının gelinleri kızları aslında iyi biri kötü değil ama cahil nerde nasıl davranacağını bilmiyorNasıl dolmuş için.. Sonuna kadar okudum..
Beraber aynı binada oturmanın ganimetleri bunlar..
Ki benim durumumda seninki gibi..
Kayın valide alt katta, ben üstteyim.
Neyse konu bu değil.. Baştan sınırı koymalıydın..
Hep verici olduğun sürece,onun eline
her zaman "yardıma gel" diyebilme lüksünü verirsin.
Bende senin gibiydim hatta ben daha beterdim.
Kayın validem bana "yardıma gel" demeden her şeyini yapardım.
Mantı'dan tut, su böreğinden, tatlısından temizliğinden her şeyi.
Kendi evim gibi hissederdim, bu nedenle evimi boşladığım bile oldu.
Büyük bi tartışma (kavga demiyorum çünkü onunla laf kalabalığına girmem.
Sürekli kendi haklı görmek gibi bir huyu var)
sonra anladım ki ben ne yapsam boş.
Bu böyle gidecek, en iyisi mi kendimi yıpratmayım..
Şimdi o kadar kıymetliyim ki, canım isterse yapıyorum herşeyi..