Ben o evreyi çoktan geçtim eşim artık adı gibi emindir benim annesini sevemeyeceğimden o yüzden sevgi gösterisi yapmak yerine doğruları ortaya koymaya gönüllüyüm önce tek söylerim sonra karşısına geçip anlatırım annesinin yanı da gık çıkmaz çünkü haklıyım o beni sevsede sevmesede katlanmak zorunda nasıl ki ben hergün kriz geçiriyor olsamda ona katlanoyorsam oda kabullenecekvalla canim benim anladigim su oldu bu konularda, herkesin anladigi dilden konusacakmissin, bende oyle yapicam artik
sende esinin yaninda ona cok iyi davran, esine kv hic kotuleme hep iyi anlat, ama kv ye karsi buz gibi ol, lafini esirgeme
kv ogluna seni kotuleyince, esinde aa o seni cok seviyor anne haksizlik ediyorsun diyecek, benim kaynanam boyle yapiyor
Zaten tek ana erkek evladının anası bizi kim doğurduysa
Haha bak aklıma neler neler geliyor
Nişanlıyken benim kv anneme ben anasına aşık oldum oğlumda kızına diyordu
Hatası affedilmez boyuta gelince annem koydu tavrını şimdi dert yanıyor ben istemem mi dünürümle oturayım kahve içelim
Anneme sorsan bir musibet bin nasihatten iyidir boşver kızım kafam rahat gelir seni görür giderim en azından gereksiz onun bunun lafını dinleyip ne kafam şişer ne sabrım tükenir boş ver der