Ne yaptıysam olmuyor

valla canim benim anladigim su oldu bu konularda, herkesin anladigi dilden konusacakmissin, bende oyle yapicam artik
sende esinin yaninda ona cok iyi davran, esine kv hic kotuleme hep iyi anlat, ama kv ye karsi buz gibi ol, lafini esirgeme
kv ogluna seni kotuleyince, esinde aa o seni cok seviyor anne haksizlik ediyorsun diyecek, benim kaynanam boyle yapiyor :KK70:
Ben o evreyi çoktan geçtim eşim artık adı gibi emindir benim annesini sevemeyeceğimden o yüzden sevgi gösterisi yapmak yerine doğruları ortaya koymaya gönüllüyüm önce tek söylerim sonra karşısına geçip anlatırım annesinin yanı da gık çıkmaz çünkü haklıyım o beni sevsede sevmesede katlanmak zorunda nasıl ki ben hergün kriz geçiriyor olsamda ona katlanoyorsam oda kabullenecek
Zaten tek ana erkek evladının anası bizi kim doğurduysa
Haha bak aklıma neler neler geliyor
Nişanlıyken benim kv anneme ben anasına aşık oldum oğlumda kızına diyordu
Hatası affedilmez boyuta gelince annem koydu tavrını şimdi dert yanıyor ben istemem mi dünürümle oturayım kahve içelim
Anneme sorsan bir musibet bin nasihatten iyidir boşver kızım kafam rahat gelir seni görür giderim en azından gereksiz onun bunun lafını dinleyip ne kafam şişer ne sabrım tükenir boş ver der

Ben o evreyi çoktan geçtim eşim artık adı gibi emindir benim annesini sevemeyeceğimden o yüzden sevgi gösterisi yapmak yerine doğruları ortaya koymaya gönüllüyüm önce tek söylerim sonra karşısına geçip anlatırım annesinin yanı da gık çıkmaz çünkü haklıyım o beni sevsede sevmesede katlanmak zorunda nasıl ki ben hergün kriz geçiriyor olsamda ona katlanoyorsam oda kabullenecek
Zaten tek ana erkek evladının anası bizi kim doğurduysa
Haha bak aklıma neler neler geliyor
Nişanlıyken benim kv anneme ben anasına aşık oldum oğlumda kızına diyordu
Hatası affedilmez boyuta gelince annem koydu tavrını şimdi dert yanıyor ben istemem mi dünürümle oturayım kahve içelim
Anneme sorsan bir musibet bin nasihatten iyidir boşver kızım kafam rahat gelir seni görür giderim en azından gereksiz onun bunun lafını dinleyip ne kafam şişer ne sabrım tükenir boş ver der

dugunde aglamamis ya
ben 100% eminim kaynanam dugunde aglayacak oglum gidiyor diye, oluru olsa hayatta evermez fanusa koyup saklar
bazen bi sevmeler yapiyor sanirsin 5 dk once dogurmusta emzirecek o derece

dugunde aglamamis ya
ben 100% eminim kaynanam dugunde aglayacak oglum gidiyor diye, oluru olsa hayatta evermez fanusa koyup saklar
bazen bi sevmeler yapiyor sanirsin 5 dk once dogurmusta emzirecek o derece
Görsen düğün resmini sanki kız anası sanki onun oğlu evinden ayrılmış bize gelmiş göreceksin düğünden önce ağlamasını nasıl anlatıyor eşyalarını çıkardım sanki oğlum el oldu bilmem ne bi acındırmalar görsen ayy üzülüyorum sana ya nişanlın ile aran iyi olmadıkça evliliği düşünme derim zira anneler big Problem

Görsen düğün resmini sanki kız anası sanki onun oğlu evinden ayrılmış bize gelmiş göreceksin düğünden önce ağlamasını nasıl anlatıyor eşyalarını çıkardım sanki oğlum el oldu bilmem ne bi acındırmalar görsen ayy üzülüyorum sana ya nişanlın ile aran iyi olmadıkça evliliği düşünme derim zira anneler big Problem

ay canim benim ya :KK70: nekadar ayni durumlarimiz
yok ben cok hirslandim vallaha bak, evleneyim ilk is "Baaaak oglunu elinden aldim" diyecegim sakayla karisik ama anlayan anlayacak derinden :KK70:
Su an ses edemem ama bi evleneyim bende ona anladigi dilden sarkilar soyleyecegim :-)

ay canim benim ya :KK70: nekadar ayni durumlarimiz
yok ben cok hirslandim vallaha bak, evleneyim ilk is "Baaaak oglunu elinden aldim" diyecegim sakayla karisik ama anlayan anlayacak derinden :KK70:
Su an ses edemem ama bi evleneyim bende ona anladigi dilden sarkilar soyleyecegim :-)
Haha kv görümce kızı kınasında
Çatla patla kaynana dilini topla kaynana.....
Şarkısını söyledi görsen hala süründürür sende mi diyorsun öyle der sindiremez içine bende ben o kadar aciz değilim bir şarkıya sığdırayım yaşar gösteririm ne olduğunu dedim iyice sinirlendi
Bide ben kıskanmam ki der
Ayy şu iğrenç yorumu da var diğerleri evlensin komşu bile olöayacam bayramdan bayrama görüşelim yeter
Hep diğerleri demiyor elimin altında kine iyi davran ayım bırakayım peşlerini ayy canım benim o kadar anlatacak çok şey var ki aslında bir o kadar da yok boş yere sinir ediyoruz kendimizi

yok yok kendini atma :KK70:
amaaan konuşsun dursun bşver sallama ama bence ordan da taşınmya bak
Ahh ahh açma yaramı eve apartman geliyor kadın iki daire aynı apartmandan iki tane de ayrı Ayrı yerden alacakmış amaç biz yine beraber olacaz
Ama şu varki herkesin tapusu kendinde olacak o zaman hiç kendimi çekimser hissetmeme gerek kalmayacak bir an önce apartman olayının çözümlenmesini bekliyorum bölüm atamam yok olsa bidakka durmam çalışırım gece gündüz atanır giderim ama yok özel sektör bazlı bölümüm onada eşim izin vermiyor aksi gibi de sürekli evdeyim çalışsam bu kadar dert olmaz belki

Altlı üstlü oturuyorum nasıl git gel yapmayım kadın yatak odama kadar ne konuştuğumu biliyor onun radarları var rüyasında görür o belki burda konuştuğumu bile haber almıştır o üç harflerinden
evde tekim korkutma beni :)) taşınma imkanın yokmu

Ahh ahh açma yaramı eve apartman geliyor kadın iki daire aynı apartmandan iki tane de ayrı Ayrı yerden alacakmış amaç biz yine beraber olacaz
Ama şu varki herkesin tapusu kendinde olacak o zaman hiç kendimi çekimser hissetmeme gerek kalmayacak bir an önce apartman olayının çözümlenmesini bekliyorum bölüm atamam yok olsa bidakka durmam çalışırım gece gündüz atanır giderim ama yok özel sektör bazlı bölümüm onada eşim izin vermiyor aksi gibi de sürekli evdeyim çalışsam bu kadar dert olmaz belki
olmaz tabiii . çocuk yoksa hiç durma bence ne çekecen çenesini

evde tekim korkutma beni :)) taşınma imkanın yokmu
Yani imkan olayını genel olarak ele alırsak insan kendi olanaklarını kendi meydana getiriyor. zamanında eşim bana iş yerine yakın bir yerden ev kiralayalım dedi afedersiniz ben salak olurmu daha bir ay bile olmadı evleneli taşınırsak şimdi millet ne der dedim eşimde ondan sonra taşınma olayını duyunca kulaklarını tıkar duymaz beni annemden ayrılamam der durur salak kafam adamın kafasına millet ne deri yer ettirmiş şimdi çıkaramıyorum aslında milletin lafına çok bakmam ama onun ailesi el iyisi olduğu için ağzımdan kaçmış bulundu

olmaz tabiii . çocuk yoksa hiç durma bence ne çekecen çenesini
Eşim de Problem var tüp bebek tedavisi önerdiler bende hazır değilim dedim
Eşimde dört gözle bebek bekliyor bizimle evlenenlerin ikinci çocuğu olacak bizim kucağımız hala boş diyor
Ayy kv çocuktan bile soğuttu beni öyle yapmacık çocuk sevişi
Her adet dönemimde ümitliydim ben inşallah üzerine görürsün demeler tam bir cinnet sebebi bu kadın kendi kafayı sıyırmış az kaldı bana da sıyırttıracak

Nasıl ya yataklarda kıvranıyorsanız kuaförde ne isin var.cok sacma geldi.ben kaynananızda hlc bi sıkıntı goremedim Allah için... takmısın kadıncagızı kafana

B Beynel Öncelikle hemen ayrılmayı düşünme.. Psikolağa gitmekle iyi etmişsin, gitmeye de devam etmelisin.. Her gün görüşme mesela haftada bir kaç kez in kayınvalidenlere. Bir sınır koy kendince.. Eşin sorarsa "anlaşamıyoruz bu nedenle tartışma çıkmasın olay fazla büyümesin diye inmiyorum" dersin.. Kayın validenin 5 tane kötü huyu var diyelim 1 tane de iyi huyu var.. Sen hep iyi olan huyunu düşün, kötü taraflarına takılma.. Her insanın kendine göre eksiği vardır hayat yolunda.. Kim diyebilir ben dosdoğru yürüyorum hiç tökezlemedim diye.. Kimse.. O nedenle çok fazla önemseme.. Sağlık açısından sıkıntın olmuş, çok geçmiş olsun.. O durumdayken yanında birilerinin olması gerekli zaten.. Kocana annesiyle olan sorunlarını çok fazla anlatma.. Ne yaparsa yapsın adamın annesi o. Atsa atamaz. Satsa satamaz. Benzer sorunlar bende yaşadım, şu an artık eşime problemlerimizden bahsetmiyorum, arada bahsetsem de şaka yollu laf sokuyorum. Ki eskisi kadar tartışma yaşamıyoruz.. Sınır çizgisini çizdim çünkü.. Bi' dene tavsiye ederim..

Son düzenleme:
off çok fena bi gelinsiniz siz..allah düşmanımın başına vermesin ve eşinize üzüldüm vallahi

Bazı kaynanalar gelinle yarış halinde gelini kendi haline bırakmıyorlar
Çünkü gelin kaynana olmak istemiyor emir veren emir alan görmek istiyor
Ben üzerime düşeni yapıyorum misafirini ağrılarım bulaşığını yıkar pastasıydı yemeğiydi yaparım ama benden
Ben evin hanımı olayım sende hizmetçim sen evin bütün işini yap bende gelenlerle laklak edeyim kafasını yaşıyor

Bende evim ayrı benim de evime gelenim gidenim var kimse gelmese bile ben yaşıyorum herkes kendi evinin işini yapsın istiyorum ama yok kaynana sözünü geçirdiğini bilmek istiyor ama bu kafa ile giderse zor

Olan benim eşime oluyor annesine birşey diyemiyor saygısızlık olur diye bana söylese laf kendine geri dönüyor canım benim ya annesi bıraksa oğlunu artık evlendin ev bark sahibi oldun karınla mutlu ol dese iyi olacak ama hep kendini ön plana sürüyor bende kaldıramıyorum güzelim hayatım çile haneye dönüyor

Doktor takma dedi takmıyorum bu kez takmıyorum diye çile çekiyorum
Ahh bir bilsem

X