- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi denizlililili
-
Maalesef, evlenmek ayrı dert ayrılmak ayrı dert. Ne biçim olmuş insanlık?İnsanda azıcık gurur olur da kendi bindiğin arabanın borcunu eski eşine ödetmezsin. O diyor ya bana güvenmiyor musun, hiç mi hatırım yok. Öyle deyince asıl siz deyin sen bana güvenmiyor musun boşanmayı bekliyorsun ödemek için ne mantık? Bir plamı var kesin. Avukatınız var mı en iyi o yönlendirir bu durumda. Evlenmek ayrı dert boşanmak ayrı dert işe bak.
Araba benim üzerime değil işte sıkıntı orda. Borç benim üzerime ama araç onun.Arabayi sat.senin uzerine degil mi.aliciya soyle kredili arac de toplu parayi al krediyi kapat.
Sakin ha eylulde veririm lafina inanma asla vermez.
Yada hemen ceksin kredi kendisi kapatsin borcu.
Borc senin borcun bu hafta icinde cozumle her ay senden para ver diye bekleyecek halim yok yoksa satisa çıkarıyorum de.
Ne masrafindan bahsediyo esya masrafi falan mi ?Güvenemiyorum işte. Masraf yaptırdın dedi ya bana, o masrafı böyle çıkartıcak gibi his doğuyor içime. Ödemezmiş gibi. Avukatla görüşmüştüm ben, protokolde belirtiriz tazminat olarak demişti. Ama sonrasında zorluk çıkartır mı emin olamıyorum. Ayrıca her ay 1450 ödemek istemiyorum yani. Yoluma bakmak istiyorum.
Sizcede çok saçma değil mi boşanma olmadan krediyi üstlenmek istemiyorum demesi? Sanki ben ondan benim borcumu ödemesini istiyorum.
Yarın görüşeceğim avukatla. İlk görüşmemde borcu ödeyeceğini falan söylemişti gayet ılımlıydı, şimdi ne olduysa boşanma gerçekleşmeden krediyi üstlenmek istemiyorum demeye başladıBence hikaye anlatıyor. Avukat bir şeyler yapamıyor mu acaba ? Resmen asgari ücret kadar kredi odetiyor. Bu adam parayı ödemez sanırım siz avukatla çözüm bulmaya calisin :/
Ne masrafindan bahsediyo esya masrafi falan mi ?
Eşya ve düğün masrafından bahsediyor. Şişiriyor tabiki, 90binlik masraf yok ortada. Alınan eşyalar belli, düğünde yapılanlar belli.90 bin neyin masrafı ?
Yok yok yok canııım hiç kimseye güvenilmezmiş vallahiomur boyu ayrilmicakmiscasina evleniyosun bosaniyosun. demek ki kimseye guven yok. hele para konusunda asla guvenme
İnşallah arkadaşım inşallah. Güvenmiyorum sözüne, protokolde belirtilse ödeyeceği miktar, kendimi güvene almış olur muyum hukuki açıdan onu merak ediyorumBu adam belliki dalavere bir tip inslalah bu borcu ustunuze yikmaz.bir avukata danisin bence yada burda var avukat arkadaslar bankacilar.kendinizi saglama alin babanizin oglu degil ya soyledigi soze guvenmeyin ucar gider...benden demesi.
Bende beklemek istemiyorum eylül ayını, uzadıkça iyice çirkinleşecek gibi ama anlaşmalı boşanabilmek için 1 yılın dolması gerekiyormuş. 1 yıl ağıstos ayında dolacak, ağustosta adli tatil olduğu için eylüle kalacak mecbur. Acaba anlaşmalı için beklemeyip çekişmeli mi açsam? Çekişmeli içinde yine en erken eylülü bulur demişti avukat, dilekçeler gelip gidecekmiş vs bi sürü teknik mevzulardan bahsetmişti.Eylül ü beklemeyin
Avukata gidin tek celsede bitirin
Borcu harcı da sıfırlayın
Uzadıkça tadı kaçacak gibi bu durumun
Tşk ederim, çok sağolunhmm bu detayı cevaplamak için daha iyi bilen birileri lazım. Hakkınızda hayırlı olur inşallah
Yok canım ne kusuru. Kendi kendime kızıyorum ben, bu insanı nasıl sevmişim diye. Zaman geçtikçe kararımın ne kadar doğru olduğunu kanıtlıyor bana. Çocuk mocukda yok çok şükür, iyikide yok yani. İyiki bu insanı baba falan yapmamışım, korunmuşum.Aynen ne cirkin bir karakter kbakma .. umarim cocugun yoktur o kisiden yoksada cok sanslisindir.
Arabayı üstüme yapacağını hiiiç zannetmiyorum. Borcundan kaçan adam arabayı devreder mi sence?Baktin cok kiviriyor arabayi ustume vericeksin de ozman.arabayi ustune yapsin.sende kredini odemeye devam et enazindan adi belli araba kredisi odersin kenarda bir birikimin olmus olur araban olmus olur yada satarsin.
Avukat bir şey bulur illaki yolu vardır diye düşünüyorum görüşünce avukatla haber edin merak ederim inşallah hallolur bir daha odemezsinizYarın görüşeceğim avukatla. İlk görüşmemde borcu ödeyeceğini falan söylemişti gayet ılımlıydı, şimdi ne olduysa boşanma gerçekleşmeden krediyi üstlenmek istemiyorum demeye başladı
Çok söylenecek şey varda işte... Allaha çok şükür ailem arkamda. İnşallah şu mevzudanda bir kurtulursam.Canım boşanma durumunda aracın yarısı senin, ona bunu söyle şu zamana kadar bu krediyi üstüne almazsan ortak mala girer yarısı zaten benim, sana güvensem senden boşanmam zaten de. Akıl hocam da çok arkamı kollayanım da çok, krediyi ödeyemeyeceksen aracı satalım kapatalım, herkes kendi yoluna de. Alıştı tabi arabaya şimdi yan çiziyor.
İnşallah canım benim tşk ederim. Haber veririm yarın konuşunca yazarım buraya.Avukat bir şey bulur illaki yolu vardır diye düşünüyorum görüşünce avukatla haber edin merak ederim inşallah hallolur bir daha odemezsiniz
Bende beklemek istemiyorum eylül ayını, uzadıkça iyice çirkinleşecek gibi ama anlaşmalı boşanabilmek için 1 yılın dolması gerekiyormuş. 1 yıl ağıstos ayında dolacak, ağustosta adli tatil olduğu için eylüle kalacak mecbur. Acaba anlaşmalı için beklemeyip çekişmeli mi açsam? Çekişmeli içinde yine en erken eylülü bulur demişti avukat, dilekçeler gelip gidecekmiş vs bi sürü teknik mevzulardan bahsetmişti.
Çok söylenecek şey varda işte... Allaha çok şükür ailem arkamda. İnşallah şu mevzudanda bir kurtulursam.
Arabanın yarısı benim ama işi yokuşa sürmese, mahkeme mahkeme uğraşmasak, kolaylık halletsek offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?