Ne yapmaya çalışıyor???

Maalesef, evlenmek ayrı dert ayrılmak ayrı dert. Ne biçim olmuş insanlık?

Bi plan çeviriyor ama planın ne olduğunu çözemedim.

Araba benim üzerime değil işte sıkıntı orda. Borç benim üzerime ama araç onun.

Ne masrafindan bahsediyo esya masrafi falan mi ?

omur boyu ayrilmicakmiscasina evleniyosun bosaniyosun. demek ki kimseye guven yok. hele para konusunda asla guvenme

Bence hikaye anlatıyor. Avukat bir şeyler yapamıyor mu acaba ? Resmen asgari ücret kadar kredi odetiyor. Bu adam parayı ödemez sanırım siz avukatla çözüm bulmaya calisin :/
Yarın görüşeceğim avukatla. İlk görüşmemde borcu ödeyeceğini falan söylemişti gayet ılımlıydı, şimdi ne olduysa boşanma gerçekleşmeden krediyi üstlenmek istemiyorum demeye başladı

Bu adam belliki dalavere bir tip inslalah bu borcu ustunuze yikmaz.bir avukata danisin bence yada burda var avukat arkadaslar bankacilar.kendinizi saglama alin babanizin oglu degil ya soyledigi soze guvenmeyin ucar gider...benden demesi.

Bu adam belliki dalavere bir tip inslalah bu borcu ustunuze yikmaz.bir avukata danisin bence yada burda var avukat arkadaslar bankacilar.kendinizi saglama alin babanizin oglu degil ya soyledigi soze guvenmeyin ucar gider...benden demesi.
İnşallah arkadaşım inşallah. Güvenmiyorum sözüne, protokolde belirtilse ödeyeceği miktar, kendimi güvene almış olur muyum hukuki açıdan onu merak ediyorum

Baktin cok kiviriyor arabayi ustume vericeksin de ozman.arabayi ustune yapsin.sende kredini odemeye devam et enazindan adi belli araba kredisi odersin kenarda bir birikimin olmus olur araban olmus olur yada satarsin.

Eylül ü beklemeyin

Avukata gidin tek celsede bitirin

Borcu harcı da sıfırlayın

Uzadıkça tadı kaçacak gibi bu durumun
Bende beklemek istemiyorum eylül ayını, uzadıkça iyice çirkinleşecek gibi ama anlaşmalı boşanabilmek için 1 yılın dolması gerekiyormuş. 1 yıl ağıstos ayında dolacak, ağustosta adli tatil olduğu için eylüle kalacak mecbur. Acaba anlaşmalı için beklemeyip çekişmeli mi açsam? Çekişmeli içinde yine en erken eylülü bulur demişti avukat, dilekçeler gelip gidecekmiş vs bi sürü teknik mevzulardan bahsetmişti.

hmm bu detayı cevaplamak için daha iyi bilen birileri lazım. Hakkınızda hayırlı olur inşallah
Tşk ederim, çok sağolun
Aynen ne cirkin bir karakter kbakma .. umarim cocugun yoktur o kisiden yoksada cok sanslisindir.
Yok canım ne kusuru. Kendi kendime kızıyorum ben, bu insanı nasıl sevmişim diye. Zaman geçtikçe kararımın ne kadar doğru olduğunu kanıtlıyor bana. Çocuk mocukda yok çok şükür, iyikide yok yani. İyiki bu insanı baba falan yapmamışım, korunmuşum.

Baktin cok kiviriyor arabayi ustume vericeksin de ozman.arabayi ustune yapsin.sende kredini odemeye devam et enazindan adi belli araba kredisi odersin kenarda bir birikimin olmus olur araban olmus olur yada satarsin.
Arabayı üstüme yapacağını hiiiç zannetmiyorum. Borcundan kaçan adam arabayı devreder mi sence?

Avukat bir şey bulur illaki yolu vardır diye düşünüyorum görüşünce avukatla haber edin merak ederim inşallah hallolur bir daha odemezsiniz

Kessin traşı

Bir daha yazarsa kes kes kes para nerde diyin bu kadar

Kuru gürültüye karnım tok parayı ver diceksiniz. Alnımda enayi yazmıyor parasını ben ödüyorum sana yar etmektense gelip evinin önünde yakarım arabayı diceksiniz

Ödemezse satın arabayı madem krediyi siz ödüyorsunuz sizin arabanız

Olmazsa yakın arabayı. Siz ödeyip o gezsin gibi bir durumdansa yakın gitsin nasılsa parasını siz ödüyorsunuz.

Çok söylenecek şey varda işte... Allaha çok şükür ailem arkamda. İnşallah şu mevzudanda bir kurtulursam.

Arabanın yarısı benim ama işi yokuşa sürmese, mahkeme mahkeme uğraşmasak, kolaylık halletsek offf offf

Hayır bir yıl dolmadan anlaşmalı çekilmeli karışık tek celsede boşanırsınız

Çekişmeli gibi ama karşı taraf da kabul ederse davayı yanınızda şahit de götürüp boşanırsınız çoğu yerde

Mahkemelerden bunu yapmayan azdır

Adli tatil vs de işlemez adli tatilde dava açmanın önünde engel yoktur hakim yok ise daha sonraki tarihe kalır ama adli tatilde açılmaz diye bir şey yok

Acaba barışmak mı istiyor? Böyle böyle sakız ederek işi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…