- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi denizlililili
-
mümkün değil adam bi sürü dalavere anlatmış sana zaten.İyi akşamlar hanımlar,
Protokolde bu vereceği miktarı belirtsek tazminat olarak falan yazsa, boşanma gerçekleştikten sonra ödememe gibi bir durumu olabilir mi?
?
Henüz boşanmadım canım. Eylül ayında inşallah tek celsede kurtulmak istiyorummmm Allahın izniyle.Hem arabayi al gez krediyi üstüne biraksin ! sonra afra tafra yap !
iyikide bosanmissin bu kisiden diyorum .
Güvenemiyorum işte. Masraf yaptırdın dedi ya bana, o masrafı böyle çıkartıcak gibi his doğuyor içime. Ödemezmiş gibi. Avukatla görüşmüştüm ben, protokolde belirtiriz tazminat olarak demişti. Ama sonrasında zorluk çıkartır mı emin olamıyorum. Ayrıca her ay 1450 ödemek istemiyorum yani. Yoluma bakmak istiyorum.Eylulde verirmi sence pparayi
Sacma amaresmi olarak araba onun adina ya odeyip yarisini edinilmis mal oldugundan alirsin yada satsin araci odesin nasil guvendin be canim bu devirde kimseye guvenilmiyorGüvenemiyorum işte. Masraf yaptırdın dedi ya bana, o masrafı böyle çıkartıcak gibi his doğuyor içime. Ödemezmiş gibi. Avukatla görüşmüştüm ben, protokolde belirtiriz tazminat olarak demişti. Ama sonrasında zorluk çıkartır mı emin olamıyorum. Ayrıca her ay 1450 ödemek istemiyorum yani. Yoluma bakmak istiyorum.
Sizcede çok saçma değil mi boşanma olmadan krediyi üstlenmek istemiyorum demesi? Sanki ben ondan benim borcumu ödemesini istiyorum.
Yarın tekrar görüşeceğim avukatla. Avukat anlaşmalı dava için eylül ayını beklemenin daha mantıklı olduğunu söylemişti, çekişmeli açsak bile eylül ayından önce sıra gelmez oyüzden herhalükarda eylül ayını bekliycez demişti. Bu araba işinide sormuştum, protokolde belirtiriz tazminat olarak dedi ama ben eylül ayına kadar beklemek istemiyorum kredi konusunda.mümkün değil adam bi sürü dalavere anlatmış sana zaten.
karşısındakini salak yerine koymayı seven düşük iqlu insanlar komik geliyor bana.
neyse sen kendi avukatına devretsen bu işi olmuyor mu?
Offf sormayın yaaSacma amaresmi olarak araba onun adina ya odeyip yarisini edinilmis mal oldugundan alirsin yada satsin araci odesin nasil guvendin be canim bu devirde kimseye guvenilmiyor
hmm bu detayı cevaplamak için daha iyi bilen birileri lazım. Hakkınızda hayırlı olur inşallahYarın tekrar görüşeceğim avukatla. Avukat anlaşmalı dava için eylül ayını beklemenin daha mantıklı olduğunu söylemişti, çekişmeli açsak bile eylül ayından önce sıra gelmez oyüzden herhalükarda eylül ayını bekliycez demişti. Bu araba işinide sormuştum, protokolde belirtiriz tazminat olarak dedi ama ben eylül ayına kadar beklemek istemiyorum kredi konusunda.
Aynen öyle sanki araba benim, borç benimde ödemek istemiyor. Boşanmadan krediyi üstlenmek istememek ne mânâ içeriyorki? Sanki mal kaçıracam ondan.Ne hale geldik insan kocasına bile güvenemiyor.delikanlı adam olsa zaten borcu senin üstüne bırakmaz.sanki kendi arabasının borcunu öderken lütfediyor.vermeye yanaşmayacak belli.
Henüz boşanmadım canım. Eylül ayında inşallah tek celsede kurtulmak istiyorummmm Allahın izniyle.
Pislik herif yaa sanki borç istiyorum. Kendisi arabanın sefasını sürsün ben borcunu ödeyim. Ayıp yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?