- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
- Konu Sahibi denizlililili
-
Kızlar arabanın yedek anahtarı bende, çantamın dip köşelerinde kalmış. Napsam ki yaa arabayı kaçırsam mı
Bunlar çalıntı ihbarı yaparlar gene benim başım yanarki.
Senden çıkar belki bu para ama onda kalmaz,o kesin.Bu onlarla bulaşılacak belanın en hafifi.Şaşılacak olan onların şu anda yaptıkları değil,böyle çirkeflerin senin gibi bir kızın karşısına nasıl olupta çıktığı.Diyorlarya,aşkım bana kıyamaz hiç,bu konuyu genç kızlar iyi okusun.Ve o bir gözyaşına dünyayı yakarım diyenlerin,asıl kimi yakmaya çalıştığını görsün.Okadaer para yoktu ellerinde ama altınları bozdurup onun parasını girdi çıktı göstermiş olabilirler.
Büyük ihtimalle bu herif bi avukata danışmış, benim avukat dedi çünkü; böyle bir konudan gittiyse mutlaka arabayı devretmesini ve altınları almasını sylemiştir danıştığı avukat diye
Bide bana diğer yarım dediğim insan avukatlara gidip benimle ilgili koz arıyor, dünya çok garip bir yer demez mi? Iyyyyyyyy iğrenç pislik ikiyüzlü yaaa..
Jessey,ben bu araba ev alıp eşine ihtiyaç kredisi çektirenlerin bilinçli yaptığını düşünüyorum.Sanıyorum nereye harcandığını ispat daha zor oluyor değilmi?siz şimdi arabanın kredisini odediginizi kanitlayin satış zamanı boşanma durumunda olduğunuzu mal kaçırmak için yapıldığını vs. altınlar zaten düğünde takildiysa ve video ile kanitlanirsa sizin
Ama araba konusu biraz bulanık görünüyor
son gittiğiniz avukati dinleyin ve onunla devam edin
ayrıca bu adam size diyor ya akıl hocanız var diye kendisi akil hocalarindan okul kurmuş kesin
Ayrıca bu adam nafaka ve tazminat da isteyecek bekleyin ve görün
hatta 90 binlik masrafı bile ister
Yıhhhhh yaa.. Peki alabilir mi nafaka tazminat vs? Hakaret içerikli msjlar duruyo, ameliyatlı olduğum zaman evden kovdu pislik o msjları duruyo, hıııı evin tüm faturaları benim üzerimeydi evin idamesi bendeydi yani, işsiz kaldığı bile oldu bu iğrencin...siz şimdi arabanın kredisini odediginizi kanitlayin satış zamanı boşanma durumunda olduğunuzu mal kaçırmak için yapıldığını vs. altınlar zaten düğünde takildiysa ve video ile kanitlanirsa sizin
ayrıca bu adam size diyor ya akıl hocanız var diye kendisi akil hocalarindan okul kurmuş kesin
Aynen denizcimmm ibret olsun bu hikaye yaaa... Hiç bir erkeğe güvenmeyin, sevgi aşk meşk boş işler... Karakter lazım karakter... Adamlık lazım, vicdan, merhamet lazım!!!Senden çıkar belki bu para ama onda kalmaz,o kesin.Bu onlarla bulaşılacak belanın en hafifi.Şaşılacak olan onların şu anda yaptıkları değil,böyle çirkeflerin senin gibi bir kızın karşısına nasıl olupta çıktığı.Diyorlarya,aşkım bana kıyamaz hiç,bu konuyu genç kızlar iyi okusun.Ve o bir gözyaşına dünyayı yakarım diyenlerin,asıl kimi yakmaya çalıştığını görsün.
Yok yok yapmam öyle bişi! Peki evdeki eşyalarıma zarar verebilirler mi? Yada evi çoktan boşaltmışta olabilirler bu insanlar... Beyaz eşyaların faturaları vs benim üzerime...sakin öyle bir sey yapmayın
aleyhinize olur
Arabayı aldığımız kişiye ben göndermiştim araba bedeli olan 62bini, kredi zaten benim üzerime 28bin çekmiştim. Hala ödeniyor. Hesap hareketlerinden çıkar bunların hepsi. Abisine aracın yarı değerinde para girdi çıktısı yapsa (altınları bozupta yapmış olma ihtimali çok yüksek) yinede benim aleyhime mi olur sizce? Satışın sahte olduğunu kabul eder mi hakim? Anlatabildim mi bilmiyorum ama.siz şimdi arabanın kredisini odediginizi kanitlayin satış zamanı boşanma durumunda olduğunuzu mal kaçırmak için yapıldığını vs. altınlar zaten düğünde takildiysa ve video ile kanitlanirsa sizin
Yok yok yapmam öyle bişi! Peki evdeki eşyalarıma zarar verebilirler mi? Yada evi çoktan boşaltmışta olabilirler bu insanlar... Beyaz eşyaların faturaları vs benim üzerime...
Bu bana sürekli hayatında başka biri mi var, kesin başka biri var falan tarzında msjlar atıyordu. Kışkırtıyodu beni, en sonunda "lanet olsun eet var" diyecek noktaya gelmiştim. Belkide öyle demiş olsaydım onu kanıt gösterip, benim onu aldattığımı bile söyleyebilirdi dimi? Tazminat isteyebilirdi.Her şeyi yapmış olabilirler
Siz de bütün maddi yükü ustlenmissiniz adam resmen beleş yaşamış
eğer abisine satış yaptı gibi gosterdiyse ve belirli bir para varsa ortada ben avukatiniz olsam araba evlilik içinde alındığı için edinilmiş mal onun satışından elde edilen para da edinilmiş mal yerine geçer bu sefer o paranın üstünde hak iddia ederdim
altını ayrı tutuyorum çünkü siz onu zaten ayrıca isteyin
nafaka ve tazminat konusunda ise bu adam kesin ister ama alamaz bence
tabii bir hile hurda yapmazsa
Bu bana sürekli hayatında başka biri mi var, kesin başka biri var falan tarzında msjlar atıyordu. Kışkırtıyodu beni, en sonunda "lanet olsun eet var" diyecek noktaya gelmiştim. Belkide öyle demiş olsaydım onu kanıt gösterip, benim onu aldattığımı bile söyleyebilirdi dimi? Tazminat isteyebilirdi.
Şimdi şimdi taşlar yerine oturuyor.
Aynen anlaşmayı falan düşünmüyorum. Acaba bunların yaptığı gibi pislik mi yapsam? Birini ayarlasam, bi kız. Bu kızla yazıştırsam, buluştursam, fotolarını falan çeksem beni aldatıyo diye kanıtlasam tazminat alır mıyım?adamdaki şeytanlığa bak
bunlar çok fena artık siz de öyle olun
anlaşma falan sakın yapmayın bunlar o anlaşmayı da manipüle eder
bence hiç öyle şeylere gerek yok.Aynen anlaşmayı falan düşünmüyorum. Acaba bunların yaptığı gibi pislik mi yapsam? Birini ayarlasam, bi kız. Bu kızla yazıştırsam, buluştursam, fotolarını falan çeksem beni aldatıyo diye kanıtlasam tazminat alır mıyım?
Aynen anlaşmayı falan düşünmüyorum. Acaba bunların yaptığı gibi pislik mi yapsam? Birini ayarlasam, bi kız. Bu kızla yazıştırsam, buluştursam, fotolarını falan çeksem beni aldatıyo diye kanıtlasam tazminat alır mıyım?
Aynen anlaşmayı falan düşünmüyorum. Acaba bunların yaptığı gibi pislik mi yapsam? Birini ayarlasam, bi kız. Bu kızla yazıştırsam, buluştursam, fotolarını falan çeksem beni aldatıyo diye kanıtlasam tazminat alır mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?