Ne yapmam gerekir bu durumda

O yaşta evlenip bir de hemen çocuk yapmak nedir ya? O kadar kızdım ki sana. Hata üstüne hata. Lütfen bundan sonra hata yapma. Barışmayı aklından bile geçirme. Kendi yoluna bak.

Inanmamak sizin elinizde ama ben derdimi anlatmak istemistim akil danismak istemistim ayriya her okuyan bilgili degil haklisiniz bu kadar rezil bi hayat yerine okumayi da secebilirdim ama kafa o zamanlar heveslere daha meyilli oluyo bende anladim ne kadar yanlis yaptigimi ama bunu o zaman dusunemiyosun iste

Haklisiniz bu kadar rezil bi insanin basarili olmasini bekleyemezsiniz zaten bende cocuk dogunca basaracagimi hic dusunmuyorum hersey yatacak hayatim mahvolacak kendime vakit ayairamayacam simdi olmasada mutlaka hayalimiz gerceklestirecem

O yaşta evlenip bir de hemen çocuk yapmak nedir ya? O kadar kızdım ki sana. Hata üstüne hata. Lütfen bundan sonra hata yapma. Barışmayı aklından bile geçirme. Kendi yoluna bak.
Bende oyle yapmak istiyorum sanirim bi heves ugruna bir insanin hayatini mahvettim ama insanlarin alasi icinde oluyo

Su an yine hata yapıyorsun milleti inandırmak için fotoğraf atmana pekte gerek yok yine hata yapıyorsun farkında isen

Yalan soylemedigimi gormelerini istedim ben neden boyle seyler yapiyim en azindan bundan sonra hata yapmiyim diye akil danismak istedim

Olan olmuş biten bitmiş,
Niye 19 da evlendin, niye evlenmeden cocuk yaptın diye yargılamak yerine konuya odaklanıp kıza yardımcı olsanız ?
Allah yardımcın olsun konu sahibi.

Olan olmuş biten bitmiş,
Niye 19 da evlendin, niye evlenmeden cocuk yaptın diye yargılamak yerine konuya odaklanıp kıza yardımcı olsanız ?
Allah yardımcın olsun konu sahibi.
Amin cok saolun gercekten kendimi sikismis hissediyorum biraz olsun yolumu cizmek istiyorum bugune kadar pek guclu biri gibi yetistirilmedim annem babam hep yanimdaydi ilk defa onlarda beni kotu insanlardan koruyamadi sok icindeyim ne oldugumu sastim herkes anne baba gibi olmuyomus

Yalan soylemedigimi gormelerini istedim ben neden boyle seyler yapiyim en azindan bundan sonra hata yapmiyim diye akil danismak istedim

Pek bi üzerine gidildi senin
Ama insanlar üzülüyor boyle durumlara
Yoksa elbette kimsenin seninle bir derdi yok
Madem okuyorsun bu senin icin bir şans...
Bebegini ve kendini düsün artik...
Zararin neresinden dönersen kardır...

Haklisiniz ama bundan sonra bu kadar buyuk bi bolum okuyamam cunku disaridan okumam gerekiyo ve orada bu bolumler yok yani simdilik hemen para kazanacagim iki yillik bi bolum okumam lazim her zaman aileme dayanmam gerekiyo ama kizim buyuyunce tekrar hayallerimin pesinden kosucam neden olmasin simdilik sadece onun icin yasiyorum sonra kendimi dusunebilirim

Sürekli gidip gelmekle hata yapmıssın,
Oda alısmıs sanırım nasıl olsa geri döner diye,
Boşan yada boşanma diyemeyiz senin hayatın sen yasayacaksın en dogru kararı sen verirsin,
Ama gercekten degişecegine inanmadan sen bi adım atma bence.
Ailende arkandaymış inşallah senin ve bebegin için en hayırlısı neyse o olur.

Amin insallah oyle olur dediginiz en mantiklisi sanirim

Daha 19 yaşında olgunlaşmadan, ayaklarınızın üzerinde sağlam şekilde durmadan, palaz pandıraz evlenmeyin genç kızlar... sonra zilyon tane problemle karşılaşıyorsunuz böyle.

Bence siz biraz ağır basli olmalisiniz birazda gururlu baksana adam hic peşinden koşmuyor siz surekli adami ikana ediyorsunuz anahtari değiştirdiği zaman siz onunla alakanizi kesecektiniz ki ailesi zaten oraya tasinsa iyine uzuleceginiz kesin ev ev ustunde olmaz ne yapacaginiz böyle kocayi

Haklisiniz ama kizim icin son kez denemesem omur boyu vicdan azabi cekerdim ama simdi icim rahat ben elimden geleni yaptim bundan sonra boyle bisey olmaz iltimas bitti birazda o cabalasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…