Ne yapmam gerekir bu durumda

Neymis efendim asgari ucretle zor gecindiriyomus evi ki asgari ucret almiyo 1800 aliyo 250 lira odeyemezmis beni evi durduk yere terketmisim soylediklerimin hepsi yalanmis

Neymis efendim asgari ucretle zor gecindiriyomus evi ki asgari ucret almiyo 1800 aliyo 250 lira odeyemezmis beni evi durduk yere terketmisim soylediklerimin hepsi yalanmis
Soylediklerin yalan da olsa o nafakayi odemek zorunda cocugu yalan soylemediya

Bir suru mesaj attim geri donmedi barisalim diye degilde kizina sahip ciksin diye tabi nafaka davasinda bile parayi odememek icin dilekce vermis bes kurus vermeyip bsba olacakmis zaten bundan adam olmaz
İsteyen adam zaten sahip çıkar sen arkasına düşme,
Ayaklarının üstünde dur çocugunu büyütmeye bak.

Keşke hukuk okusaydın da , başkalarının dertlerine derman olsaydın . Bak, başına neler gelmiş. Yazık, sen o adamın döneceğini de nerden çıkardın? Dönmez, nafaka da vermez. Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra.

Telefonda kendisi soyledi sen essek gibi bakacaksin bende gelip sevicem diye ama haklisiniz iste yasmam gerekiyodu yasadim sanirim

Aynen oyle hayat her zaman istedigimiz gibi olmuyo ama bundan sonra nasil davrandigimda onemli hem allah kimsenin ahini kimsenin yanina koymaz

düğün haftası yaşadıklarınızı bizzat yaşadım intihara teşebbüs etmek dışında eğer tamamına erdire bilseydik devamının da aynı şekilde olacağına hiç şüphem yok.. hamileyken hırpalanmanız ailesinin evinize habersiz girip çıkabilmesi sizin fikrinizin danışılmaması vs kendi başıma gelmiş kadar sinirlendirdi beni.. hayatınızı heba etmeyin.

Daha bu afamia ariyosun falan yok kac defa mesaj atiyosun yazik ya ne yapsaak akillanmazsin gibi ama lutfen kizina dayan tek basina ayakta dur eger gercekten duzeldiginden emin olmazsan gitme.

Ah be kizim acelen neydi daha dugun bile olmadan korunmadin ki. Evlenince aradan aylar geçince bile yeni yeni taniyor insan birbirini . Sen nasil tanidin da hemen cocugu yaptın. Allah yardimcin olsun

YANİ şimdi ne denilir ki ?
Yaşın küçük ve evi terketmişsin.
Yanı sıra birşey yok gibi kızımın kontrolune gel diyorsun.
Adam zaten saçmalayıp kilit değiştirmiş olmadı altınları biryerlere iliştirmiş.
Yani hazıra konması gibi bir durum olacak öyle yada böyle babası.
Bu yüzden kasmayın kendinizi ve oluruna bırakın.
Barışsanız bile İLerisi açısından çok sağlıklı bir ilişki gelmedi bana o ayrı.

Kizimin psikolojisi bozulmaz demi yani etrafimdakiler keyfinden geldin herkesin kocasi oyle dayansaydin ne kadar tatli canin falan diyolar gercekten fazlami simarik davrandim
Hayır yaptığınız kesinlikle şımarıklık değil.Ben kolay kolay boşan diyen bir insan değilim fakat sizin eşiniz bu haliyle kalırsa sizi ya intihara sürükler ya da ruh ve sinir hastalıkları hastanesine.Ya burnunu iyice sürtüp öyle barışın ya da mahkemede her türlü hakkınızı alarak boşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…