Ne yapmam gerekir bu durumda

Buram buram ergenlik kokuyor konu sahibi ve bu yaşta hamilelik kötü es boşanma ve sorumsuz bir aile her ne kadar arkasında dursalar da sırf biz uğraşmayalım da kocası uğraş sin diye evlendiril mis malesef
Elalem meselesi hamile kalgldi o adamla evlenmezse olmas agir olacak belki eski kafa durumlari.

Bence doner esine biz burda kendimizi uzdugumuzle kaliriz

Valla beş yıllık evli yim bir çocuğum var su anda ikinciye hamileyim benim eşim konu sahibinin eşinin yaptığı gibi yapsa değil iki çocuk bilsem kendim ömür boyu mutsuz olurum yine de bırakırım bazı kadınlar için mutsuzluk huzur verici birşey normal mis gibi geliyor sanki

Burda ne demek istedin başka eşi mi var
Baska esi yok canim esi kufurler yagdirip hirpaliyor. Su anda ailesinin yaninda biz kendimizi hirpaliyoruz gitme o eve diye. Kizim bilmem ne diyor. Onu hirpalayan cocugu dusunurmu mutsuz ailede buyuyecegine annannesi dedesini yaninda buyusun. Hee kadin istemiyormu kadin siginma evi var oraya gitsin

Ay pardon yaa :)) ikinizin ismi de numaralı ya kafam karıştı :)

Bende hic dusunmem bir konum var bakin isterseniz kp ogluma tokat atti diye esimi bile birakmayi dusundum neyseki esim babasini guzelce uyardi yoksa durmazdim kaldiki esim beni hirpalicak. Yok oyle birsey ben dunyaya onlar icin gelmedim.

Tabiki mutsuz bi evliliği sürdürmek çok mantıklı değil. Çocuğu da mahkeme izin verdiği sürece babası görür. Benim de en korktuğum şey çocuklu boşanmalarda çocuk ortada kalıyor iki taraf çekiştiriyo. Olan çocuğa oluyor

Ben zaten kesinlikle donmek istemiyorum tiksiniyorum kendisinden burda yazmamin sebebide o acaba ayrilmakla hatami yaptim diye sordum ben donmek kesinlikle, istemiyorum

Ben zaten kesinlikle donmek istemiyorum tiksiniyorum kendisinden burda yazmamin sebebide o acaba ayrilmakla hatami yaptim diye sordum ben donmek kesinlikle, istemiyorum
Aklinda soru kalmasin iste seni hirpaliyor kufur ediyor duzelirse tabi ayrilma ayrilsanda ayrilmazanda bana bir faydasi yok. Ama karninda bebegin var dusunmeden seni hirpaliyor

Bende hic dusunmem bir konum var bakin isterseniz kp ogluma tokat atti diye esimi bile birakmayi dusundum neyseki esim babasini guzelce uyardi yoksa durmazdim kaldiki esim beni hirpalicak. Yok oyle birsey ben dunyaya onlar icin gelmedim.

En iyisini yapmışsın asla kendiniz den taviz vermeyin asla

Bir suru mesaj attim geri donmedi barisalim diye degilde kizina sahip ciksin diye tabi nafaka davasinda bile parayi odememek icin dilekce vermis bes kurus vermeyip bsba olacakmis zaten bundan adam olmaz

Bir suru mesaj attim geri donmedi barisalim diye degilde kizina sahip ciksin diye tabi nafaka davasinda bile parayi odememek icin dilekce vermis bes kurus vermeyip bsba olacakmis zaten bundan adam olmaz
O biraz zor anlasmali bosanma sakin nafakasinida pasa pasa verecek cocuk yapmayi biliyor afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…