Daha yaşın çok küçük eşim aslında çok iyi felan demeyi de bırak lütfen iyi olsa sana böyle davranmaz dı
el kadar bebeği böyle sorumsuz bir insana verecek kadar insafsız bir hakim görmedim ben merak etme evladın sende kalır ama lütfen geri dönme boşan bundan sana koca felan olmaz gençliğini heba etme sana değer verseydi ailene de verirdi ailen den nefret ediyorsa senden ediyor dur ayrıca yıl olmuş 2018 kaynana ile yaşamak nedir.? Ben bundan sonra sizde kalacağım mış gelde kafayı yemebebeği felan da bahane etme sana kocalık yapmayan in o çocuğa da babalık yapacağını hiç sanmam hiç kendini kandırma
Derdiniz neydi acaba 19 yaşında evlenip patadak hamile kalmak?
Hayatta amacıniz yok mu hiç?
Kocada Allah bilir 22_23 tur
Altınları sana danışmadan nasıl kafasına göre bankaya atar? Ne malum annesine vermediği? Hem senin evinin anahtarının onlarda ne işi var? Herşey çok saçma. Bundan adam olur mu bilmem de sen geri dönersen derdin hiç bitmez mutlu olamazsın. Seni saymıyorlar bile. Ailen arkanda sanırım onlarla konuşup karar ver benceSelam kizlar benim gercekten akil danismaya cok ihtiyacim var Ben 19 yasindayim 6 aylik evliyim ve 8 aylik hamileyim 3 ay once evi tektmek zorunda kaldim soyle oldu biz esimle yakin akrabayiz gorucu usulu evlendik ama bir yil nisanlilik
Boyunca biribirimizi sevdik cokta guzel gecti ailesinin gorgusuz ve cimri davranislarindan baska problemimiz yoktu o cok iyi biriydi ailesinide idare ederim diye dusundum ama bizim dugunden bir ay on e nikahimiz oldu hersey o zaman basladi esim ailesinin karsisinda beni ve ailemi ezmeye basladi dugun zamani ailesinin taktigi altinlar yuzunden beni dugun haftasi boyunca aglatti intihara bile kalkistim sonra evlendigimiz biz yasananlari geride birakmaya soz verdik ilk bi hafta hersey iyi gitti bir hafta sonra bizim daha balayi surecimizde ailesi sabah uyurken eve anahtarla girdiler ben bu durumdan rahatsiz oldugumu esime anlatmak istedim ama esim beni hamilehamile oldugum halde hirpaladi sonra nisanlilikta ayri ev ve is saatleri konusunda anlasmistik ama ailesi beni surekli koye goturmeye calisiyodu ve esim isi konusunda sozunu tutmadi her gece saat ikide geliyodu ve ben tek basima evde cok korkuyodum ama isini degistirmedi ailem gelince surat aileme gidince surat yapiyodu ondan izinsiz kimseyle konusmayacakmisim bi yere gitmeyecekmisim zaten surekli ailemi asagiliyodu hergun agliyodum her sinirlendiginde benI hirpaliyodu ben 3 ay icinde evi uc kez terkettim hepsinde bi sekilde ikna etti goturdu ama sonuncusunda beni kufurlu bir sekilde evden kovdu ben gitmedim bir hafta bekledim belki hatasini anlar diye sonra bide ustune annesinde degersiz oldugumu kendimi onunla kiyaslamam gerektigini soyledi ben aksam oturmaya annemlere gelmistim mesahlarimin hic birine cevap vermedi bende gunduzki kavgadan yaptigini dusundum ve trip attim gelmiyecegimi soyledim bir saat sonra aradi acmadim o gece orada kaldim sonra esyalarimdan bazilarini almak icin eve geldim kapinin kilidini degistirmisti eve giremedim sonra yanina gittim zoraki baristik eve geldim sabah kalktigimda annesi gil gelmis hepsi mutfakta oturuyolardi esimde ordaydi kahvalti ettik babasI ve o gitti annesiyle kaldik otururken kavgadan haberi oldugu halde yokmus gibi davrandi sonrada evime tasinacagini soyledi sonra o gitti evdeki altinlarimin orada olmadigini farkettim esime sordum sen takmiyodun bankaya attim dedi bu yuzdende kavga ettik bana para pul duskunu oldugumu soyledi ve beni basindan savdi bende daha fazla dayanamadim evde bana ait esyalari alip gittim bi hafta sonra onu aradaim ve kizimizin kontrolune gelmesini soyledim o bana ne kadar hakaret varsa edip telefonu suratima kapatti ogunden sonra kizim icin birkac kez mesaj attim ama hic birine cevap vermedi nafaka davasi acmistim onuda reddini istemis simdi kizim dogunca gelip hazir cocuga hic emekleri gecmedigi halde babalik yapacak ben kizimi gormeye geldiginde yada eve donmemi isterse nasil davranmaliyim ben kizimi gostermek istemiyorum cunku ben cok zor zamanlar gecirdim ama hic birinde burda degildi simdi kolayca hayatima dahil olmaya caliscak napmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?