• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerekir bu durumda

Sor
burda sorun evlilik disi gebelik yanlis bu... evli insanlar bile cocuk icin bin defa dusunurken bakabilirmiyim iyi bir gelecek verebilir miyim diye... ustelik sana tecavuz etmeye kalkan seni evlilige zorlayan bir adamdan hamilelik neden yani
Tecavuz mu :KK57:

19 yaşında evlenmeden hamile kalmış,düşüncesizlik etmişsin.
Bu kadar akıl tutulması yaşanmasını anlayamıyorum,yakışmıyor!
Akıllı olmalı bir kadın,aklını kullanmalı.
Sonrası bu işte,genç yaşta üzerine binen yüklere bak..

Konuyu okumadım,okumadan yazdım bu arada

Bana tecavuz etmeye calisan eski sapigim ben kocamla o bana bisey yapmasin adam gibi evleniyim diye evlendim esim degil bana bunu yapmaya calisan

Cahillik iste ben bir sure hamile oldugumu bile anlamadim bu konularda hic bilgim yok zaten ney nasil oluyo hersey onun elindeydi bilgili olan oydu oda bilerek yapmis olabilir hamile kalica vazgecemez diye

Belkide ama uzuldum kiza annesi babasi sahipse bence donmesin. Yada annesi babasi biliyordu goz biyama amaclievlendurdi elalem meselesi galiba
Her turlu uzucu, 19 yasindaki halimi dusunuyorum da, çocukmuşum resmen..
Hukuk mu okuyosun konu sahibi gercekten?

Selam kizlar benim gercekten akil danismaya cok ihtiyacim var Ben 19 yasindayim 6 aylik evliyim ve 8 aylik hamileyim 3 ay once evi tektmek zorunda kaldim soyle oldu biz esimle yakin akrabayiz gorucu usulu evlendik ama bir yil nisanlilik
Boyunca biribirimizi sevdik cokta guzel gecti ailesinin gorgusuz ve cimri davranislarindan baska problemimiz yoktu o cok iyi biriydi ailesinide idare ederim diye dusundum ama bizim dugunden bir ay on e nikahimiz oldu hersey o zaman basladi esim ailesinin karsisinda beni ve ailemi ezmeye basladi dugun zamani ailesinin taktigi altinlar yuzunden beni dugun haftasi boyunca aglatti intihara bile kalkistim sonra evlendigimiz biz yasananlari geride birakmaya soz verdik ilk bi hafta hersey iyi gitti bir hafta sonra bizim daha balayi surecimizde ailesi sabah uyurken eve anahtarla girdiler ben bu durumdan rahatsiz oldugumu esime anlatmak istedim ama esim beni hamilehamile oldugum halde hirpaladi sonra nisanlilikta ayri ev ve is saatleri konusunda anlasmistik ama ailesi beni surekli koye goturmeye calisiyodu ve esim isi konusunda sozunu tutmadi her gece saat ikide geliyodu ve ben tek basima evde cok korkuyodum ama isini degistirmedi ailem gelince surat aileme gidince surat yapiyodu ondan izinsiz kimseyle konusmayacakmisim bi yere gitmeyecekmisim zaten surekli ailemi asagiliyodu hergun agliyodum her sinirlendiginde benI hirpaliyodu ben 3 ay icinde evi uc kez terkettim hepsinde bi sekilde ikna etti goturdu ama sonuncusunda beni kufurlu bir sekilde evden kovdu ben gitmedim bir hafta bekledim belki hatasini anlar diye sonra bide ustune annesinde degersiz oldugumu kendimi onunla kiyaslamam gerektigini soyledi ben aksam oturmaya annemlere gelmistim mesahlarimin hic birine cevap vermedi bende gunduzki kavgadan yaptigini dusundum ve trip attim gelmiyecegimi soyledim bir saat sonra aradi acmadim o gece orada kaldim sonra esyalarimdan bazilarini almak icin eve geldim kapinin kilidini degistirmisti eve giremedim sonra yanina gittim zoraki baristik eve geldim sabah kalktigimda annesi gil gelmis hepsi mutfakta oturuyolardi esimde ordaydi kahvalti ettik babasI ve o gitti annesiyle kaldik otururken kavgadan haberi oldugu halde yokmus gibi davrandi sonrada evime tasinacagini soyledi sonra o gitti evdeki altinlarimin orada olmadigini farkettim esime sordum sen takmiyodun bankaya attim dedi bu yuzdende kavga ettik bana para pul duskunu oldugumu soyledi ve beni basindan savdi bende daha fazla dayanamadim evde bana ait esyalari alip gittim bi hafta sonra onu aradaim ve kizimizin kontrolune gelmesini soyledim o bana ne kadar hakaret varsa edip telefonu suratima kapatti ogunden sonra kizim icin birkac kez mesaj attim ama hic birine cevap vermedi nafaka davasi acmistim onuda reddini istemis simdi kizim dogunca gelip hazir cocuga hic emekleri gecmedigi halde babalik yapacak ben kizimi gormeye geldiginde yada eve donmemi isterse nasil davranmaliyim ben kizimi gostermek istemiyorum cunku ben cok zor zamanlar gecirdim ama hic birinde burda degildi simdi kolayca hayatima dahil olmaya caliscak napmam lazim
19 yaşında, 6 aylık evli, 8 aylık hamile derken? :KK57:
6 aylık evliyken 8 aylık hamile olmak? Onu da geçtim 19 yaşında... Bir de normal bir şey gibi yazmışsınız. Çok yazık... :işsiz:

Cahillik iste ben bir sure hamile oldugumu bile anlamadim bu konularda hic bilgim yok zaten ney nasil oluyo hersey onun elindeydi bilgili olan oydu oda bilerek yapmis olabilir hamile kalica vazgecemez diye
Keske nikah oncesi yapmasaydin boyle birsey simdi bu seni evlenmeden oldu ailene soylucem diye tehtidde eder:(

Yok baska biri o ondan korkuma evlendim tokatta yasiyorum cok baskici bi yer lafi sozu pek kaldirmiyo

Hukuk okuyorsun ve hamilelik ile ilgili konularda hiç bir bilgin yok öyle mı.?
Orta okullar da bile şu an herşey anlatılıyor.?
Canım sen bizi mı yiyor sun bana mı öyle geliyor :eğlence:

O zaman okumuyodum bir sene erteledim liseden ciktim nisanlandim bir yil sonrada evlendim ve annemde boyle seyleri pek anlatmadi bir ay anlamadim hamile oldugumu sonra adet olmayinca test yaptim bu kadarini biliyorum ama hemen anlayamadim

Back