Ne yapmam gerekir bu durumda

Sor
burda sorun evlilik disi gebelik yanlis bu... evli insanlar bile cocuk icin bin defa dusunurken bakabilirmiyim iyi bir gelecek verebilir miyim diye... ustelik sana tecavuz etmeye kalkan seni evlilige zorlayan bir adamdan hamilelik neden yani
Tecavuz mu

19 yaşında evlenmeden hamile kalmış,düşüncesizlik etmişsin.
Bu kadar akıl tutulması yaşanmasını anlayamıyorum,yakışmıyor!
Akıllı olmalı bir kadın,aklını kullanmalı.
Sonrası bu işte,genç yaşta üzerine binen yüklere bak..

Konuyu okumadım,okumadan yazdım bu arada

Bana tecavuz etmeye calisan eski sapigim ben kocamla o bana bisey yapmasin adam gibi evleniyim diye evlendim esim degil bana bunu yapmaya calisan

Cahillik iste ben bir sure hamile oldugumu bile anlamadim bu konularda hic bilgim yok zaten ney nasil oluyo hersey onun elindeydi bilgili olan oydu oda bilerek yapmis olabilir hamile kalica vazgecemez diye

Belkide ama uzuldum kiza annesi babasi sahipse bence donmesin. Yada annesi babasi biliyordu goz biyama amaclievlendurdi elalem meselesi galiba
Her turlu uzucu, 19 yasindaki halimi dusunuyorum da, çocukmuşum resmen..
Hukuk mu okuyosun konu sahibi gercekten?

19 yaşında, 6 aylık evli, 8 aylık hamile derken?
6 aylık evliyken 8 aylık hamile olmak? Onu da geçtim 19 yaşında... Bir de normal bir şey gibi yazmışsınız. Çok yazık...

Cahillik iste ben bir sure hamile oldugumu bile anlamadim bu konularda hic bilgim yok zaten ney nasil oluyo hersey onun elindeydi bilgili olan oydu oda bilerek yapmis olabilir hamile kalica vazgecemez diye
Keske nikah oncesi yapmasaydin boyle birsey simdi bu seni evlenmeden oldu ailene soylucem diye tehtidde eder

Yok baska biri o ondan korkuma evlendim tokatta yasiyorum cok baskici bi yer lafi sozu pek kaldirmiyo

Hukuk okuyorsun ve hamilelik ile ilgili konularda hiç bir bilgin yok öyle mı.?
Orta okullar da bile şu an herşey anlatılıyor.?
Canım sen bizi mı yiyor sun bana mı öyle geliyor

O zaman okumuyodum bir sene erteledim liseden ciktim nisanlandim bir yil sonrada evlendim ve annemde boyle seyleri pek anlatmadi bir ay anlamadim hamile oldugumu sonra adet olmayinca test yaptim bu kadarini biliyorum ama hemen anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…